Hiss & Diss


Hösten:
Egentligen fattar jag inte vad som är så fel med hösten,okej jag gillar hösten extra mycket eftersom att jag fyller år och så. Men det är ju huuuur mysigt som helst! Det finns ingen mysigare årstid än hösten,mmmmm älskart!

Clementiner:
Den godaste frukten som finns och som man inte tröttnar på! Och en sak till,jag har aldrig träffat någon som inte gillar clementiner,så himla nice!
Katten Gustaf:
Alltså har ni sett filmerna eller? Dom är ju hur bra gjorda som helst! Det ser inte ens overkligt ut! Och dessutom är han ju hur gullig som helst :)
Att skratta:
Att skratta tills det gör alldeles ont i mungiporna och i magen är det bästa som finns!
Alla dessa "filtar" på Gina Tricot:
Seriöst...jag fattar inte vad man tänker när man betalar för den här? Det ser ut som om den personen inte hittat några kläder på morgonen och svept in sig i en filt!? Förlåt till alla som har en sån hemma,men jag förstår bara inte!

Det himmelska plagget..:
När man har hittat det perfekta klädesplagget som man verkligen vill ha,så finns det inte i rätt storlek! Antingen för litet eller för stort,usch vilken hemsk känsla att gå därifrån och inte fått med sig det man ville..
"Borttappad" nyckel:
Borttappad eller inte,jag hatar när någon filur i klassen tar min nyckel till skåpet och så får man panik och inte vet vem som har tagit den! Jag har tappat bort min nyckel (och ja då tappade jag den nånstans) till skåpet en gång och så hittade jag den inte,så då fick man betala 80:- för en ny. Extra mycket panik får man när man har lektion direkt och någon har tagit den på rasten....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0