Datorn hackar loss,den dansar typ :o

Shoo,håller på och försöka göra i ordning ett par bilder sen jag var i Skåne. Men hela datorn hackar så ska försöka ta det imorn eller nått. Och nu när jag har tid så ska datorn hacka.. inte kul. Har varit med Julia en stund idag,eller ja vi gjorde läxan och så men det var typ ingen allvarlig läxa. Vi skulle göra en artikel och temat spelade ingen roll så vi skrev om hösten,haha det var lite kul! Och vi har skrivit värsta konstigt,alltså ni vet väl hur lärarna skrev veckobrev i lågstadiet? Vi har skrivit det som en lärare och fjäskat jättemycket,haha! Hoppas på ett MVG+ då :) Nej men det var jätteroligt att få vara med henne en stund idag,och vi satt och skrattade en massa så vi gjorde inte bara läxan trotsallt! ♥ Det här fick bli ett slarvigt inlägg,men lovar att blogga bättre imorn ifall jag inte ska till gårn då. Bamsekramar!

jag vill ju ha sommar :(


kalltkalltkalltkalltkalltkalltkalltkalltkalltkalltkalltkalltkalltkalltkallt!!

Cool han är,jag vet. Dagen har varit jättelugn och skön. Vi har ju haft temadag i skolan och vi började med att lyssna på en tjej som har bott i Nepal i ett par år och hon visade lite bilder osv. Sen fick vi baka lite,jag & julia bakade våffeljärnskakor,man bara gjorde lite smet,rullade de till bollar och la i dom i våffeljärnet. Men det var ju smeten som satt bäst i magen,det blev en hel gruppsamling runt vårat kök. Sen fick vi gå vetarundan,och gud så kallt de va. Usch det är nästan vinter ute nu,och när solen skiner,det hjälper inget smatt! Det är vinter ute nu,känns det som. Brr.... Och sen när vi kommit till skolan efter vetarundan så gick brandlarmet-alla trodde det var brandövning så ingen tog det seriöst. Men sen kom värsta brandbilen och så så då förstod man att något hänt. Och lite senare fick jag reda på att någon tänt på ett papper i en papperskorg (!),och jag tror jag vet vilka de va. Tänk att hela skolan stod ute på gräsplanen pågrund av dom,undra hur dom kände då. Men det var lite onödigt iallafall,fick stå ute och frysa o de var inte roligt. Och idag har jag ju dansat,IGEN! Men det blev en besvikelse. Min danslärare,min favorit,har flyttat till stockholm utan att säga de till oss. Så vart lite besviken och härdan efter ska vi ha en annan lärare. Ska strax göra mig i ordning för sängen och ligga och läsa. Läääänge!


Dagens låt



Färg eller svartvitt?

Tjohej!
Har kommit hem från gårn,eller ja jag har varit hemma ett tag. ^^ Det var ganska roligt ändå,fick göra armband på ett helt nytt,coolt sätt som jag inte kunde förut. Det var roligt att lära sig ett nytt sätt. Och så bjöd de på smörgåsrån och te,gott! Men det fick gå snabbt för My's pappa stod och väntade på oss förut. Men tack alla!♥ Så har jag ju dansat idag,för första gången! Och det kändes otroligt roligt. Jag har ju börjat i en ny grupp också.  Jag går ju fortfarane kvar i min gamla,inte en chans att jag slutar i den. Men iallafall,idag dansade jag i den nya gruppen jag inte dansat i förut och det var roligt att testa på en ny dansstil. Showdans,lite roligt ord för man kan nästan tro att det är typ när man dansar i roliga skor och försöker vara rolig,men det är det verkligen inte. Min vanliga dans är hiphop,funk,jazz,alltid lika kul. Så om det är någon därute som inte vet vad man kan göra på fritiden så tycker jag ni defenetivt börjar på dans! Ni kommer inte ångra er. Nog om det. Nu ska jag kolla på tv och sen ska jag lägga mig och läsa. Mysigt,är så himla trött så det behöver jag.



Bild sen i somras. Ser så härligt ut att bara kunna vara ute i klänning,men nu måste man dra på sig värsta vinterjackan o vantar och allt..
Vad tycker ni? Färg eller Svartvitt? Svara gärna vad ni tycker. Btw. Undvik min kinesblick.

milktoof

Det här är verkligen min favoritblogg. Jag har nog föds för gulliga saker och det här är verkligen min grej! Det är gulliga små mjölktänder som har det gulligaste utseéndet någonsin! Verkligen tiopoängare och jag tycker ni ska besöka bloggen,klicka HÄR så kommer ni till bloggen.


En liten skyddsängel

Titta vad min faster har gett mig! En jättefin liten skyddsängel. Pengarna hon betalade gick till barn som ligger på sjukhus,väldigt gulligt. Och den är ju verkligen jättefin så jag ska ha på mig den imorn ^^
Bilden är tagen med Pappa och Tina's kamera.


Brandutbildning i skolan!

Skulle bara vilja säga tack för alla fina kommentarer jag får här på bloggen! Jag blir så inspererad av varje kommentar att jag ville blogga bara för er. Skolan har varit jättebra faktiskt. En mycket slapp dag med några lektioner och efter lunch åkte vi till en övningsplats inom brandkåren! Man fick testa på jätteroliga saker te.x som att släcka eld med olika brandsläckare och så fick man springa in i ett rökfyllt rum (discorök) och försöka hitta två försvunna personer. Jossii bara körde på mig med rullstolen,man skulle hitta en docka i en rullstol alltså :p Och så skulle Julia och jag samarbeta med att välta omkull en brinnande docka och kväva elden med en brandfilt! Haha en mycket rolig upplevelse och jag trodde det skulle vara mycketmycket värre. När jag slutat skolan kom Tina och hämtade mig och så åkte vi till lundbybadet,helt sådär plötsligt bara. Men det var väl helt okej att ta ett bad. Och så har jag pluggat matte och lite så,haha matteläxan är egentligen tills på fredag men det var lika bra att göra den på en gång. Imorgon,så ska jag börja dansa igen! Och jag har ju börjat dansa i en ny grupp också,med många nya människor som jag inte känner! Pinsamt... Men det ska bli roligt att få testa på någon ny dansstil! Och imorgon så följer My med mig till dansen,kulkul! Och på kvällen så ska vi på "tjejgrej" på gårn tillsammans med Julia,grymt roligt ska det bli! Jag tror jag fick med allt jag ville ha med just nu. Kommer några mer inlägg snart. Ha det bra alla mina sockerbitar! ♥


lovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelovelove!


Hon har varit borta ett tag från mitt liv,men inte från mitt hjärta.

Godkväll!
Sitter här och fryser ihjäl om mina händer,brrr. Ska strax packa ner alla kläder och så som ska hem till pappa för åker ju dit efter skolan imorn. Gud så fort alla veckor går. Tänk om jag räknade hur många gånger jag åkt fram och tillbaka skulle det nog sett ut såhär ungefär: 8971528572649711746 gånger. Hihi tro det eller ej men det känns verkligen som det. Imorgon i skolan så skulle vi åka till mjölby för att lära oss hur man hanterar brandhändelser,haha får se hur det kommer bli. Nu ska jag nog hoppa in i duschen,vi hörs imorn!

/ Isabella ♥

Här får ni en låt och en bild på Vilda,jag saknar henne,det gör jag verkligen...


Hösten är mysig...men kall!

Hej på er!
Sitter hemma hos Malin och gör nästan ingenting. Jag tror vi ska ut snart men det ser ändå ganska kallt ute..  Har sovit här igårkväll tills idag och mamma och Rickard hade gjort det jättemysigt hemma igår! Det här får bli ett kort och tråkigt inlägg men jag hör av mig senare.


Googlebild

De bästa rekomendationer av ansiktet!



Alla tips kommer från Frida's tjejbok 2010!

Njut av låten!

Har varit barnvakt åt Emelia idag,hihi! Jag har suttit och tittat på film och hon suttit brevid mig. Sen blev hon så trött när hon åt sin "mat" så då fick hon sova i min säng. Och hon sover fortfarande! Tänk att hon snart är ett halvår,det har gått så fort! Nu ska jag se till så lillen inte ramlar ut sängen ;)


Suget efter något gott kommer då och då!....



Paint ville inte riktigt sammarbeta med mig idag!






Lördagar är chillidill!

Hej!
Jag hade verkligen en trevlig kväll igår och jag hoppas det kommer göras om! Tack alla som var där och gjorde min kväll bäst! ♥ Nu sitter jag här och lyssnar på musik i bara pyamas :o Det kanske inte är så bra... men det är ju lördag och då måste man njuta! Ska fixa i ordning mig lite och se vad jag hittar på,Kristoffer ska på Hajk med Scouterna så jag tror inte jag ser så mycket av han idag. Ha det bra så ses vi senare!


Ännu en Comhem-video!

Hihi har suttit och tittat lite på Comhems reklamer lite och den här är absoulut favoriten! Sen hittade jag själva orginalet men den är inte lika rolig ^_^



Gårn!

Sitter på gårn med Nellie,Julia & Johanna,mysmys! Sitter och dunkar musik och vet inte när jag ska hem. Det beror på mammas humör (hihihi) och ifall jag ska sova hos Nellie eller inte. Och jag känner mig lite mobbad för alla härinne heter Andersson och så kommer jag och heter Schytt...efterbliven eller vad? :) Haha nej då det är roligt att inte heta nått vanligt!



Gårn lite senare!

Blogglusten bara forsar just nu,bättre och passa nu eftersom jag inte hinner blogga senare ikväll,om jag inte bloggar på gårn! ^^ Ja jag ska ju till gårn senar sen som jag nämnde igår. Kul blir det,det kan jag ju bara lova! Ska strax hoppa in i duschen tror jag,Julia kommer ju hit sen så det blir nice! Det var ju ett tag sen jag var med henne! Ska försöka "locka" håret med plattången senare,får se hur det blir annars blir det att trippla! Nu ska jag plocka fram lite kläder och annat,pusshej!

/ isabella ♥

Titta så duktig jag är och har städat mitt rum! Känns otroligt skönt efteråt,men det lär väl se ut som ett bombnedslag snart igen....



Datanörd!

Nu ska jag hoppa in i duschen,en kall!
Blev ingen Hiss eller Diss idag tyvärr för har ändrat det ena och det andra på bloggen,men inga stora saker! Hejdå!

/ Isabella ♥



-En oseriös bild-

Jag vet att det har varit superduperdålig upptadering här på bloggen. Men jag har inte haft tid,har ägnat min tid åt att sitta och kolla i läxböckerna och mitt kemiprov.Vet inte hur det kommer gå på det men man får hoppas på det bästa! Idag har jag varit en stund med Malin,men vi har bara suttit och pluggat nästan,haha! Imorgon så ska jag va med Julia en stund när hon har ridit,så ska vi gå ner till gårn på kvällen. Mysmys! Vet inte vilka som ska dit riktigt,jag ska dit med Jossii,Linn & Julia iaf. På tisdag nästa vecka så ska det tydligen vara en liten "tjejkväll" på gårn för alla tjejer som går i år 7,det är lite roligt att de fixar sånna saker. Nu ska jag försöka få ihop en Hiss&Diss,vi får se om jag bloggar imorn eller inte! Ha det bra!

/ isabella♥




Ny design!

Haha har ni sett?
Jag har lyckats ganska bra för en gångs skull,men jag har fortfarande lite jag måste ändra. Men jag blev ganska nöjd med headern och bakgrunden. Nu ska jag gå och plugga kemi och glo på tv. Hihi what a life? Vi ses imorn!♥


Ska försöka göra en ny design!

Tjoho alla söta!
Ska strax sätta mig med tungan rätt i mun och försöka få fram nästa design. Den här har jag bestämmt att jag ska försöka göra den jättebra. Men vi får se hur resultatet ser ut sen,vem vet?
Idag efter skolan har jag varit med Nellie en stund igen! Lika kul som vanligt,har suttit o tittat på tv,det var ett riktigt busväder ute förut så det gick knappt vara ute. Menmen en stund var vi iallafall och det är roligt att få vara med henne. Nej nu ska jag fixa & trixa. Hejdå så länge!




Rickard fyller år idag!



Studiedag tillsammans med favvovän!

Studiedagar är bra,nästan för bra,men bara nästan. Har alltså varit med Nellie en stund på dagen,hon kunde inte va så jättelänge för hon skulle på träning och jag måste plugga. Dels har jag tyska tills imorn och ett kemiprov på fredag,40 sidor att läsa,mysigt värre (y) Som sagt så har vi haft jättekul,det går verkligen inte vara med Nellie utan att skratta,man har alltid så kul med henne. Nellie sa att man får "magmuskler" av att skratta,tillslut får vi nog magrutor så som vi håller på! ♥
Nu ska jag sätta mig med min önskelista,min släkt är alltid såna som måste ha önskelistan i tid så de hinner köpa det mesta. Men iår är det så att jag önskar mig massa saker,fast det mesta är småsaker men ändå. Så man får se vad man får! Uuh jag bara älskar födelsedagar,man får en speciell känsla lixom "att den här dagen är speciell just för mig". Vi får se om listan kommer upp här,det är ju en hel rada med en massa saker. Sen måste jag plugga. Och vi får se om det kanske blir något gott idag,Rickard fyller ju faktiskt år idag!

/ isabella ♥


Du är min vän,dig kommer jag alltid vara rädd om

En lyckad helg!

Jag har inte glömt bort er,jag har bara inte haft tid att blogga. I fredags var jag med Nellie & My precis hela dagen! Satt och väntade på gårn tillsammans med Julia eftersom att vi slutade klockan 2 och dom klockan 3,fast de fick sluta halv 3 istället. Julia skulle vänta på sin kompis som gick i samma klass som Nellie o My så det passade bra! :) När de slutat så gick vi hem till mig och åt lite mellis och pratade o så. Sen gick vi ut då det var ganska kallt. Vi gick till en cykelväg där det finns massor av konstiga växter! Det hänger såhär knoppas på dom och när dom blivit tillräckligt stora så räcker det med att peta på den så "sprängs" den,inte en stor explosion utan att det ploppar bort. Haha Nellie uttryckte sig som att "det känns som den äter upp mig!",hihihi. Sen så gick vi hem till mig igen och fixade håret oså. Så fick vi tacos och sen var det dags att gå upp till gårn för att hinna var där en stund innan alla andra kommer,det är ju öppet bara för 7:or klockan 6-8! Och där var det lite folk,träffade Therese & Jennifer som satt vid datorn så var där inne ett tag o sen drog vi till pizzan med lite annat folk också. Men då märkte vi att Linn hade tappat sin hemnyckel så var tvungen o gå tillbaka o leta och vi hittade den som tur va! Så gick vi till pizzan igen och satt där och snackade. Så gick vi tillbaka till gårn och satte oss i "rockband" rummet där det finns lite guitar hero och sånt där! Så kom Rebecka & Linn in och satte sig där med oss,pratade ännu mer och sen drog tiden iväg så då gick vi ut en stund tills My's mamma kom och hämtade oss. Tack för dagen allt folk! Det var en dag att minnas,helt klart!♥ Igår (lördag) så var jag på bio med F&F,min bror och min kusin Jonathan! Vi såg Toy story 3 i 3D! Hihi filmen var riktigt bra men jag blev nog lite besviken på själva 3D:n! Jag trodde att det skulle komma ut lite mer ur skärmen,men det var bara att det stack ut lite. Reklamen var tillochmed bättre 3D än i själva filmen,tyvärr.
Igår hade jag en ont-i-magen-dag... det är väldigt ovanligt att jag inte ens orkar 1 portion kinamat men det gjorde jag inte går. hade så ont att jag inte kunde äta.. Vet inte vad det var. När jag var hemma igen så träffade jag Nellie och Malin en stund,vi satt på macken och pratade. Det börjar bli så grymt kallt ute så det går ju knappt vara ute längre :oo Men vi hade kul iallafall. Sov hos Malin igår tills idag,igårkväll satt vi och skrattade ihjäl oss till filmen "Vampyrer Suger"! En ovanligt kul film,men ändå ganska överdriven :)


Haha det där satt vi och skrattade åt hela tiden. Btw! Missa inte att han sparkar upp bebisen i början! Det var en del av klippet som inte var med och först sparkar han upp äpplet,sen bowlingklotet och sen bebisen,haha grymt kul! Idag har jag haft en ordentlig städdag,eller ja jag har slösat bort den med att sortera pärlor. När jag var mindre hällde jag alla pärlor,äve de allra minsta,i en och samma burk. Inte så smart när man väl vill pärla. Så nu har jag lite och göra nästa vecka. Och imorgon har jag studiedag! Gött är det,skulle egentligen sovit över med Nellie idag tills imorn men hon kunde inte så vi får va imorn istället,lika kul det med ♥. Nu ska jag göra annat,ha det chill!

haha!


En dag full av läxor...

Har varit ute med Hugo en stund på kvällen,gud vad mysig han är,min lillebror ♥
Annars så har jag haft en bra dag,skolan var slapp men många långtråkiga lektioner,det är därför torsdagar inte är en favorit. Efter skolan var jag med malin,hade inte så mycket och göra,så vi pluggade,socialt jag vet. Men jag har ju 3 läxor tills imorgon och ett kemiprov på onsdag (nästa vecka). Så vi får va någon helg eller så då vi kan göra roliga saker istället. Imorgon efter skolan kommer nellie & mysan följa med mig hem! Och de tar med sig pengar till pizza tror jag,så går vi till gårn efteråt. Tyvärr så kunde inte jag o Nellie sova över i helgen för F&F hämtar oss redan efter klockan 10 på lördag.. så jag hinner ju inte. Men det ska bli kul att gå på bio iaf. Nu ska jag träna på engelskaläxan,glosor. Ha en mysig kväll!

/ isabella ♥



Allt och lite till!

Hej på er!
Jag vet att jag har en usel upptadering här på bloggen,men jag har aldrig tid att sitta vid datorn på dagarna. Eftersom det är skola och läxor som gäller nu så måste jag hålla mig till det. Men jag ska försöka att lägga upp några inlägg på kvällen iallafall. Och på helgerna har jag även en liten tid att sitta vid datorn på morgonen. Skoldagen har varit helt okej faktiskt,trodde den skulle gå jättelångsamt men den gick ganska fort ändå,förutom på slutet när man längtar så mycket hem att det finns inte. Men vi hade ju elevens val "vett & etikett" på slutet och det var en hel del skratt i våran grupp =) Nu sitter jag här och raderar massor av bilder. Jag har verkligen hur mycket som helst och jag ska försöka göra ett par mappar också. Så det är det jag sysslar med nu. På lördag kommer min snälla farmor & farfar ta med mig,min bror Kristoffer och min kusin Jonathan på bio! Haha det blir Toy story 3 3D!! Och det kommer bli extra roligt att det är 3D! Hoppas på att kunna sova över med Nellie i helgen,men om det inte går får vi ta det nästa helg ifall det går då isf. Hoppas ♥ Jag tror nog vi ska till gårn på fredag också,så det blir kul. Nej nu ska jag försöka rensa alla andra bilder,ha det bra!

/ isabella ♥



haha gud vad förjävlig man såg ut för i tiden,jag var helt galen i den här bilden :o


och nej min blogg är inte färdig till er som undrar! :)

Comviq



Mobbning eller inte? Jag tycker iallafall lite synd om honom men ändå är det lite kul faktiskt :D

Tisdagar är bra dagar,oftast!

Hej alla underbara läsare!
Idag har jag haft en toppendag! Vi hade en jättebra dag i skolan,jättenågra lektioner och en håltimma,yes! Efter skolan följde jag med min älskade Nellie hem till henne. Kul är det vi alltid har,det går inte vara med henne utan att ha kul. Hur ledsna och deppiga vi än har så har vi alltid kul tillsammans. Tack för dagen sweatheart ♥
Nu sitter jag här och jag tror nog jag ska gå och titta på idol snart,har pluggat kemi eftersom vi har prov i det nästa onsdag,och som det ser ut hittills så har jag varit dålig på kemin,jag glömmer ofta bort ord som "molekyler,atomer,kemisk förening" osv. Men hoppas iallafall det går bra! Imorgon ska jag plugga massor... slutar ju ändå halv 4 så har ju inte så mycket annat och göra. Jag träffade ju Nellie och Myzan i helgen en hel del,jag ska ladda upp bilderna här på bloggen när dem har skickat alla de har tagit. Ha det bra,hejsvejs!

Saknar Skåne :((



<3


Ett inlägg om allt och lite till


Bra hörni! Statestiken höjs mer och mer och jag har börjat få så himla mycket gulliga kommentarer,tack alla!♥ Fortsätt så,ni ger mig en stark vilja att blogga mera! Dagen i skolan har varit helt okej faktiskt,slappa lektioner och glada människor,det gillas! Har städat min lilla "skål" till mina fiskar idag,puh vilket jobb det var! Kännde att det var dags att tömma ut allt vatten,skrubba rent stenarna och lite så som behövs då och då. Så det är skönt att det är gjort. Har även tagit ett långt,varmt bad nu på kvällen,och gud så skönt det var. Jag bara älskar doften av badskum och olika tvåler,mumms! Och nu har jag en tragisk "nyhet" att berätta,nu är det såhär va. Jag var ju med mina sötnosar Nellie och My igår,och jag råkade tappa kameran *hosthost,klantigt* i marken när den var på,så själva linsen var helt sned och skit. Så vi tror nog den har gjort sitt mer,jag tror det var slutet för den...
Men ivilketfall så hade vi sjukt kul igår,och när My hade åkt hem så var jag och Nellie en stund till,och gud så mycket flum det blev! Jag kommer nog aldrig få nog av med att va med dom,så Nellie och jag ska va imorn med! *fniss* Alltså,rent ut sagt,dom två är verkligen mina bästa kompisar. Mamma har bestämmt sig för att köpa en mysig och gosig halsduk från gina tricot,yummy! Älskaälskaälska halsdukar och vantar på hösten.

/ isabella ♥

Håller på att fixa bloggen!

Hej alla bloggläsare!
Just nu sitter jag här och försöker klistra in en bakgrund,men det går inte så jättejätte bra. Headern har jag fixat och den ska va uppe snart,det behöver bara uppgraderas först. Headern blev inte sådär jättebra,men jag blev faktiskt lite nöjd för en gångs skull! Det är lite kvar som måste fixas också,telexempel rubrikerna (fast dem är mycket finare än dom på min förra blogg!),och så är det lite kategorier och sånt. Igår var jag med Nellie och Mysan,underbara är dom. Vi var ute i stort sätt hela dagen och pratade lite. Jag tror jag ska vara med dom idag också,det är bra och passa på i helgerna eftersom man har så mycket läxor i veckorna. Det känns som om jag kommit till mamma precis,och imorgon åker jag till pappa! Haha Nellie berättade en ascool sak för mig igår. Mantorp höll en sån här cykelfest när man cyklar till olika ställen och äter förätt,varmrätt och efterrätt och så. Och Nellies föräldrar cyklade hem till min pappa och åt förrätt där! Haha det tycke jag var grymt coolt. Nu ska jag gå till badrummet och fixa till mig,inte kan man sitta i nattlinne nu heller!

/ isabella ♥


Nellie Andersson

Nellie,jag älskar dig så sjukt mycket,mer än vad du anar.
vad skulle jag vara utan dig? du är verkligen som en äkta syster och jag kan säga precis vad som helst till dig. Jag skrattar alltid när jag är med dig och jag känner mig aldrig osäker. Jag njuter av varenda sekund med dig,och när du är lycklig är jag lycklig. Fyf*n vad glad jag är att jag har träffat en sån underbar människa som du. Jag trodde att jag aldrig skulle få det men du gav mig självförtroende till att ta steget. Tänk om jag hade valt spanska,då hade inte vi två träffats för det var i tyskan som vi fick kontakt. Då hade jag inte träffat en sån underbar person som du. Du är verkligen en äkta vän och du är luften som jag andas. Det går verkligen inte beskriva med ord vilken bra vän du är för mig Nellie. Jag kommer alltidalltidalltidalltid finnas där för dig!♥


Gårn med Nellie och Therese!

Sitter på gårn med Nellie och Therese nu,haha sjukt kul har vi! Håller fortfarande på hur jag ska fixa min lilla blogg. Men vi får se om min lilla tankenöt fungerar snart! Ha en bra kväll!

/ Isabella ♥

En ny start!

Hej och välkommna till min nya blogg!
Anledningen till att jag gjorde en ny blogg var för att jag kände att jag ville börja om på nytt. Just nu är det mycket redigering och sånt där hit & dit,men det kommer snart fixa till sig. Jag håller på och göra en ny header i GIMP,men eftersom det är ett sånt himla stort program tar det sin lilla tid att lära sig. Så det blir spännande och se hur resultatet kommer se ut sen. Det är mycket som behöver fixas för att det ska bli bra! Och nu ska jag verkligen försöka att blogga,förut tappade jag ju blogglusten ganska så rejält förut,men när jag fått i ordning på allt så lovar jag att jag ska blogga igen!

RSS 2.0