Dagens chill-outfit



En luuuuugn söndag



ILSKAN SOM UPPSTÅR NÄR INLÄGGET RADERAS OCH FÖRSVINNER OCH MAN ÄR TVUNGEN ATT SKRIVA OM DET IGEN !
aa precis det var just det. Nu är jag tvungen att skriva om inlägget igen. Men iallafall så ovanför texten så ser ni tre exempel av massa bilder som jag och Julia tog igår. Helt oredigerade och allt så därför bakgrunden ser lite konstig ut,men det får väl funka ändå. Så Julia sov alltså här igår tills idag,och vad kan man säga? Lika kul som vanligt :) Somnade vid ungefär halv 1 och när vi hade vaknat och fixat oss lite så åt vi frukost och spelade wii och sen åkte hon hem. Älskar dig Julia! Nu sitter jag här och ska fixa lite med bilderna på datorn. Annars så har jag packat lite hem till pappa och fixat på rummet. Finns det något bättre än att ta det lugnt på söndagar eller? Nae,skulle faktiskt inte tro det. Haha men får hoppas att ni får en fin söndagskväll!

Bra tips!

Här är lite bra tips till er som inte vet hur ni ska se ut på era bilder! Har hittat tipsen på någon annans blogg för ganska längesen,men jag har gjort om bilden så att det är JAG som har gjort den ;)

New stuff

Hejsan! Om ni minns det jag skrev på bloggen igår så skulle jag ju åka och kolla på vinterjacka och lite så idag! Och jag hittade det jag ville + lite till. Här kommer några bilder på det som jag fick med mig hem. Och ja,jag har redigerat bilderna på picnik så kanske ser lite konstigt ut,men aja.


Jackan är köpt på Bikbok för ungefär 250 kronor,skulle egentligeeeen kostat 800 kronor men det var 70% rea så den var jättebillig! Och så var det att om man handlade för 300 kronor så skulle man få en överraskning. Och eftersom jag ville ha den så köpte jag två nagellack och en "base coat" (nått man har innan nagellacket så det sitter fast bättre). Och då blev det ju 300 kronor så då fick man välja ett valfritt smycke! Jag är jättenöjd över det jag fått med mig hem,tack mamma!♥

Äntligen fredag!

Jaha så nu har blogg.se fixat något nytt också! Råkade klicka in på det på nått konstigt sätt och trodde nästan att jag kommit till fel sida ett ögonblick,men fattade tillslut... HAHA. Såg desutom på facebook att man skulle va tvungen att ha den nya profilen som nu heter "tidslinjen",åååååh vill inte. 

MEN iallafall så är det freeeeeeeedag idag! Och dagen i skolan har rullat på som vanligt. Jag har faktiskt ingen aning om vart dagen har tagit vägen under den tiden jag har varit hemma...?! Vet inte vad jag har gjort,HAHA! Idag var ju planerna att jag skulle va med Erika somsagt,men det blev lite för stressigt så vi bestämde för att va någon annan dag. Oså hade jag en till plan att jag skulle sova över med Julia idag också,men så fick jag reda på att vi skulle åka jättetidigt till IKANO imorn för att titta på skor och jacka. Så det blev ingenting med det heller. Så nu sitter jag här och funderar på att GROV-rensa mina bilder. Har massa skit som jag inte vill ha. Så så får det bli. Hoppas ni får en bra kväll!


r.i.p

Hej på er!
Det känns som om det är helg idag,det är lite konstigt att få vara ledig mitt i veckan oså ska man tillbaka till skolan en dag innan det blir helg igen. Men aa så är läget,hihi. Det jag skrev på bloggen igår om att Malin och jag inte skulle sova över ändrades helt på kvällen. Hon hade sovit lite så hon blev piggare och kände att hon därför orkade sova över! Så mötte henne vid 9 på macken och köpte lite godiiis och sen gick vi hem hit. Såg på en supervidrig film som hette "Wrong turn 3" och den var såååååå mysig att kolla på.....eller inte. Men jag överlevde ju iallafall. När vi vaknade så åt vi godis...och fixade oss lite. Och vid ungefär kvart i ett så kom mormor hit och hon ska nog åka hem snart tror jag. Så då blir det att plugga lite innan jag ska se på Sveriges värsta bilförare lite senare ikväll. Imorn så är det ju fredag (äntligen) och då ska jag va med Erika! Alltid lika kul! Så jag bloggar igen så snart som möjligt! ♥
-
Förresten så ska jag bara säga vila i frid Jonathan Jansson,vet inte vem han var men det finns nog inte så många i närheten av Vikingstad som har missat vad som har hänt...


Dagen före studiedagen

Tjena och hallå!
Jag bara ÄLSKAR känslan "imorn är det studiedag så är lediiiiiiiig!",kvällen innan studiedagen är lätt bäst. Men iallafall så skulle jag egentligen sovit över med Malin idag,men hon mådde inte så bra så vi bestämde för att sova någon annan dag istället. Så nu vet jag inte vad jag ska göra helt plötsligt! Men ja det är alltid något som märks senare,ha en fin kväll!

Wäääääh halvtaskig bild,ser helt knäpp ut,men ja jag får väl bjuda på bilderna ibland.

Lite roliga bilder :)












Dansstjärnan!

Aww titta vad jag hittade i min "favoritlista" på youtube. Ett av mina första år i mina dansår,liten och knubbig. Försök att hitta mig! Står längst bak på båda låtarna btw.


Ordsbrist....jovars!

Helloooo!
Har nästan ingenting att skriva om på vardagarna längre! Det händer liksom ingenting på dagarna förutom skolan,och det är ju inte så kul för er att läsa om dagen i skolan varje dag? Nej så får det inte bli.... Men har lite sådär ordsbrist då och då,och då får man väl stå ut med såna här inlägg. Det är ju bättre än ingenting! Nu när jag har kommit hem så har jag hunnit med att läsa klart alla sidor som vi skulle i boken Sandor slash Ida som var läxa tills imorn,har också börjat lite på våran matteläxa bara för att slippa att göra allting på studiedagen som vi har på Torsdag! -Ja och det var dagens snack om skolan- Så nu ska jag sitta här ett tag,eller funderar på att tjata på Krille att spela wii med mig. Annars blir det väl teve vid klockan 8. Och bara för att skriva om något annat så vill man nästan va som en flyttfågel som flyttar på vintrarna. Vintrarna är jättemysiga dom första fyra veckorna eller nått,men sen blir det nästan för mycket! Hatar att va sån som vill ha vinter på somrarna men sen när det väl är vinter ja då vill man ha sommar.......man är aldrig nöjd!?!?!??! Men får väl ta en dag i taget och sen får se hur det blir ;) Ha en bra kväääääll.

HAHAHAHA

Nenne tipsade om två videos igår,hade låten på den första videon på hjärnan hela dagen i skolan idag....jobbigt. Men aa,dom är lite roliga tycker jag iallafall!
Originalet av videon ovanför hittar ni här!
Originalet av videon ovanför är häääär!

23 Januari

VAAAAAAAA!?!?!? Nae kommer dö...det finns så mycket bra grejer på den här sidan,och nu så ska den flyttas/stängas? [LÄNK]

Förutom det så ska jag snart plugga lite fysik,har läxa tillls imorn och fattade nästan ingenting på genomgången idag,great... Sen när Tina kommer med grejerna från pappa så ska jag packa upp det,och...ja det blir nog bara det. Och en stund teve hinner jag nog med också. Det var lite om vad jag ska göra resten av kvällen! Jag har faktiskt inget annat att säga till er...så hoppas ni också får en bra kväll :)

Vitt



Wiii titta vad jag hittade i rummet när jag kom hem till mamma! Mitt rum blir bara bättre och bättre!

Fullt upp...

Ojoj! Nästan en vecka sen jag bloggade,trodde det inte var så längesen men jahaja då var det tydligen det. Men som ni kanske förstår har jag haft fullt upp med läxor heeela veckan. Så har inte direkt tänkt på bloggen. Annars har veckan och helgen varit helt okej,träffade Erika igår som jag inte träffat på ganska länge så det var kul! Idag har jag mest pysslat lite,pluggat lite,packat och städat osv. Söndagar är typ som en städdag för mig...Det bara blir så. Och nu har jag tagit en dusch och målat naglarna så nu sitter jag här med min varma,illrosa morgonrock,ASNICE! Annars så förbereder man sig lite för en ny skolvecka och nya läxor så får jag se när jag känner att jag har tid över till bloggen!

 


H o m e w o r k

Ångest,ångest,ångest,ångest. Vad gör jag här egentligen!?!? Har som ett miniprov i fysik imorn,alltså det är ett stort läxförhör,men det man inte klarar imorn får man på nästa prov. Men när jag blir förhörd osv så känns det som om jag kan det mesta? Vad mer kan man plugga på? Men iallafall så får jag hoppas på det bästa,annars får jag visa bättre nästa gång! Så Julia var här en stund förut och pluggade. Ska nog plugga lite till efter att jag har bloggat,och så har vi SO-prov på fredag också som jag inte ens har kollat på,not goooood....

En bild på Gustaf bara för han är gryyyyym


Bilden talar


Om det ändå vore så?

Försök inte att vara perfekt för någon, vänta på den som älskar dina fel.


~ C l e a n ~



Wiiiie. Äntligen klar med städningen av rummet. Så nu är det bara det där med plugget kvar...och så vill jag jättegärna spela wii med Krille,men han "orkar inte",till och med jag orkar....han är så lat! Jag har faktiskt inte gjort så mycket mer idag,har varit på rummet och pysslat i stort sett hela dagen,fattar egentligen inte hur jag orkar,haha. Men imorn så är det måndag vilket betyder skola,naturligtvis,sen går jag direkt hem till pappa och blir kvar där en vecka. Så aa,har inte så mycket mer att säga,ha en fin kväll :)

What is love?

Hej på er!
Har precis sagt hejdå till Julia,vi har fixat lite med en bilduppgift vi skulle fixa lite med under helgen så nu är den klar! Gött det,satt och flummade lite också så det var kul. Och så kom jag hem från Malin vid typ halv 6 förut,har haft det jätteroligt tillsammans med henne och Wilhelm som också sov där. Såååååå aa,har mest legat framför teven,och nördat spel på min mobil....skapade även lite ilska på spelet också,vi hann även med att spela wii idag. Annars har vi inte gjort så mycket mer,men kul det också! Imorn är det sista dagen av lovet tänkte jag skriva...av helgen,blir mest att fixa lite inför veckan hos pappa,chilla galeeeet och att städa rummet,kom också på att jag har lite läxor att göra. GRYMT taskigt läge att behöva plugga första helgen när man bara gått i skolan i en enda vecka,men så är livet. Nu ska jag fixa lite annat och sen sova. Ha det gött!


HAHA gulligull ♥


P A N I I I I I I K

ARGSHDFKGJHSPSSK! FÅR JU MORDKÄNSLOR PÅ DET HÄR MED TRE-SKITEN! Kan inte ringa,kan inte smsa,kan inte spela spel,kan inte gå in på internet,kan inte göra något på min mobil! Vad gör man i ett sånt här läge? Och jag som ska va med Malin sen måste få tag i henne,och vad gör man när ens hemtelefon inte fungerar,och hon inte är inne på datorn!??!?! Säger bara en sak: GÅ OCH HÄNG ER TRE!
Men iallafall,somsagt så ska jag sova hos Malin idag! Det blir nice,och förutom det så är jag annars på helt okej humör för att ha varit i skolan! Dagen gick ganska fort och nästan inga sega lektioner,så nu har jag kommit hem och ätit lite och ska snart börja plocka undan lite på rummet. Efter det ska jag packa och sen försöka få tag i Malin,vet inte vad jag gör med min mobil,det lär sluta med att den åker ut genom fönstret kan jag ta och lova. Men det lär annars inte bli någon vidare upptadering förens imorgon,så ha det superbra!

11/1-12

Haha satte mig med matten för ett tag sen,redan första talet gav jag upp och tänkte "nae jag orkar inte". Så jag ska plugga lite tillsammans med Julia imorn så går det nog lite bättre. Annars har väl skolan varit rätt okej,lite sega lektioner osv. men det gick bra iallafall. Snart ska jag äta lite,och sen så tror jag att jag och Krille ska spela lite wii. Har faktiskt inget annat att skriva! Hejdåå


URTRÅKIGT inlägg...jag varnar er.

Tjoooooo
Alla mina "hälsningsfraser" (inte för att låta konstig eller så) börjar bli uttjatade...inte så kul att börja med "Hej" varje inlägg heller. Menmen. Nu har iallafall skolan börjat igen,gårdagen var grymt seg,men idag så var det inte lika farligt. Har redan fått några läxor och allt i veckan,FML. Har fått lite schemaändringar också,hoppades på att det skulle bli bättre men det gick istället till det sämre. Nog om skolan. Har spelat wii med Krille typ halva dagen,kul det också! Får ju passa på innan man sitter omringad av läxor. Nae vad tråkigt inlägg,handlar bara om skolan och randomgrejer....MEEEEN nu ska jag...kolla på teve,sen duscha och sen sova. Ha det gött!
Bild sen i höstas eller nått sånt.

Kärlek till låten ♥

Tjena och hallå!
Ååååh sista dagen av mitt underbara jullov,måste komma ihåg mitt nyårslöfte också (att plugga hårdare och satsa bättre på bättre betyg) så får se hur det går. Idag har jag....ja...gjort i ordning inför en vecka hos mamma igen med en hel väska full med kläder och annat,var också hemma hos F&F ett tag på dagen med pappa och sen så åkte vi till Biltema en stund för att han skulle kolla ett par grejer. Annars har det faktiskt inte hänt något mer. Har precis tagit en dusch och ätit lite och ska lite senare måla naglarna. En perfekt,lugn söndag innan skolstart! Ha en finfin kväll.

You make me believe

Som jag sa i Torsdags så sov jag ju hos Malin igår tills idag. Jag var ju också på Kolmården tillsammans med familjen på dagen,trevligt det med förutom att jag frös om händerna FAST jag hade vantar...inte normalt. Men så kom även William och Wilhelm kom en stund på kvällen igår hem till Malin,men vi gjorde inte så mycket utan kollade mest på teve. Men det var ju kul det också! När vi följt dom till station så kollade jag och Malin på film och sen somnade runt 2. Idag har vi inte gjort så mycket,legat och chillat framför teve och dator osv. Jag kom hem klockan 4 eller nått sånt och sen dess har jag pysslat lite på rummet,har plockat ner massa julpynt och så också. Julen har gått jättefort!? Känns som om det inte var så länge sen vi plockade upp det,haha. Nu ska jag äta glass (♥) och ja...vad kan man göra mer?

ALVIIIIIIIIIIIIIIIN!

Hejhej! Har inte så jättemycket att säga om dagen,men somsagt tittade jag på Alvin och gänget 3 med Malin,William och Wilhelm,perfekt slut på lovet om man inte räknar med helgen! Imorn är det iallafall fredag och familjen skulle tydligen till Kolmården,var nånting med gratis inträde så vi passade på. Hoppas bara att det inte är föööör kallt så att man fryser ihjäl eftersom man går ute i stort sätt hela dagen. På kvällen går jag till Malin och sover där tills på lördag,så det blir kul! Aja,har inte så mycket mer att säga nu,ha en bra kväll!


Rockin ur mind

Helluuu
Orkar inte blogga något så komplicerat inlägg,så det får bli ett inlägg som går snabbt! Sov ju hos F&F igår tills idag,skönt att komma bort från allt som är högljutt här hemma och sen komma dit där det är lugnt och skönt. Har mest chillat framför teven,och har bakat lite också :) Men nu är jag hemma igen! Har tagit bort alla kläder osv. från mitt golv så nu har jag hittat golvet igen! Nejdå så farligt var det inte men ändå,lite var det iallafall. Nu ska jag sitta här någon timme och sen ska jag duscha. Får se vad jag hittar på sen. Imorn ska jag se på Alvin och gänget 3 på bio tillsammans med Malin,William och Wilhelm! Blir asbraaaaaaaaaa. Så jag ska försöka hinna blogga lite imorn med men det är nått som märks. Ha en fin kväll.
Låttips från Malin!

Marieberg Galleria




Här ser ni det jag har fått med mig hem från Marieberg! Är helt slut i både fötter och nacke,men det har varit en jättelyckad dag! Bilen började åka vid ungefär kvart i 10 imorse,hämtade upp Tinas kompis Linda och sen vidare mot Örebro. Vi kom fram vid halv 12 eller nått sånt och började att shoppa direeekt. Tog två pauser med att äta lunch och att fika och det behövdes verkligen. Att strosa runt på en jättestor gallera som man aldrig har varit i krävs myyyycket energi kan jag lova! Malin och jag var helt slut när vi var klara. Tack för den underbara dagen och tack till Tina som ordnade det här! ♥ Orkar inte skriva vad allt är köpt och hur mycket det kostar osv,tänkte inte på vad priset var eller vart jag köpte det...hihi. Nu ska jag sitta här ett tag och bara chilla,och sen ska jag duscha och efter det sova. Jag kommer ju sova gott den här natten! Imorgon är det Tisdag,och då ska jag åka till F&F och sova där tills på onsdag,alltid lika mys! Så blir ingen vidare upptadering om jag inte bloggar från telen,men det är sånt som märks. Ha en fin kväll alla och hoppas ni haft en lika bra dag som jag har haft!

Första januari tvåtusentolv

Hej!
Första dagen på 2012 idag,känns sjukt på något sett. Ska berätta lite kortfattat hur min nyår såg ut. Först så var jag hemma och åt förrätt,varmrätt och efterrätt tillsammans med familj och F&F. Efter det smällde vi lite raketer för Hugos skull eftersom att han skulle sova innan midnatt (dock så hade han ju vaknat vid 00.00 så då fick han vara med oss). Efter det gick jag till Julia och gick runt med henne lite,hittade Eric och Robin som vi var med ett tag. När hon skulle till Linghem gick jag hem ett tag innan jag träffade Malin och Wilhelm lite. Tio minuter innan tolv så gick jag hem och smällde lite raketer tillsammans med familjen och grannarna. Ett härligt slut på 2011 och en fin början på 2012! Tack till alla som gjorde min nyårsafton så bra! ♥ Hoppas alla hade det lika bra som jag hade. Nyårsafton är en av de mysigaste dagarna på året...tycker jag,men det var mycket mysigare när man var yngre,nu har det förändrats lite. 2012 ska bli det bästa året!
Lite senare idag ska jag träffa Malin,för hon ska sova hos mig eftersom att imorn beger jag,Malin,Tina och Tinas kompis Linda till Marieberg Galleria som ligger utanför Örebro! Har aldrig varit där,men verkar sjukt kul iallafall! Så det är något jag ser fram emot. Annars vet jag inte vad resten av dagen bjuder på,det är något som märks. Ha en fin dag!


RSS 2.0