larmsnubbe,typ

Tja! Skolan var väl ganska okej idag,slappa lektioner hela dagen. Och förut så kom det en larmgubbe hit och visade hur vårat larm lät,lite läskigt faktiskt för jag hatar när larm går igång. Men nu vet jag ju iallafall hur det låter,ska gå upp och packa upp mina kläder och så från mamma,brukar vara rätt slarvig med det men nu ska jag få det gjort. Ganska ointressant inlägg men bättre än inget! :)


GULLELIGULL

Börjar bli sjukt trött på vintern nu faktiskt,vill ha sommar NU!
Nog om det,har varit med Erika en stund idag,gjorde inte så mycket,tog det lugnt bara :) Imorn är det det gamla vanliga igen,jag orkar inte med det! :( Ska strax packa ihop alla saker igen,åker till pappa imorn med. Så blir det solsidan ikväll med (hoppas jag,om det finns någon teve ledig),haha! Annars blir det väl någon film. Nä,det är nog bäst att jag börjar städa lite nu,som vanligt ;)

Hemma bra men borta bäst,eller?

Ligger och väntar på att mamma,Rickard och Emelia ska komma hem,trodde dom inte skulle vara borta såhär länge men huvudsaken är att dom har kul! Haha det låter väldigt länge om man säger att dom varit på ett bröllop i ungefär 10 timmar,de åkte ju runt halv 1 förut. Jag,mormor och Krille fixade tacos förut,så har vi suttit och tittat på någon film som gick på teven med. Och som jag sa så ska jag försöka gå ner lite i vikt och inte äta massor godis eller chips och så,så jag åt massor av vindruvor förut,lika gott det med. Och så fick jag massor av bra bilder med (på vindruvorna) med min mobilkamera,som egentligen suger! Och om jag inte varit så trött och lat så skulle jag nog ha hämtat överföringskabeln till mobilen som ligger på skrivbordet,och jag sitter i min säng,hihi snacka om lat! Imorn så ska jag förhoppningsvis va med Erika en stund,vi får se hur det blir med det! Nu tyckte jag att jag hörde ett motorljud därute,men det kan ju förstås vara vinden med,känns som om huset ska flyga iväg vid vissa tillfällen... bäst jag sover nu,godnatt!♥
Emelia och jag :)

STÄDGALEN?

Lördag,äntligen.
Fast fredagar med världens bästa julia är så himla mycket roligare än den här lördagen,haha! Alltså kan inte beskriva hur kul jag har med henne,skrattar alltid tillsammans! Julia åkte hem vid typ 10 imorse för hon skulle till stallet och jobba eller vad det var,och mamma & Rickard skulle på bröllop (rickard's bror gifter sig) och barnen fick tydligen bara vara med under själva bröllopet och inte maten och festen,så då tyckte dom att det inte var nån idé att jag och Krille hängde med,så Emelia fick egentligen hänga med men hon är hos mammas kompis.... så då kom min mormor hit och skulle vara "barnvakt" eller vad man säger,och just nu är Kristoffer på kalas men han kommer nog hem snart,så normala jag och min normala mormor städar huset under tiden..(?) haha,vet inte vad vi fick idén ifrån,men det är det vi sysslar med just nu! Hihi.

Jag återuppstod,igen

Jaha,i'm back,vet inte direkt om varken ni eller jag kan lita på mig att jag kommer blogga så värst mycket,men jaja. Har iallafall fixat en ny design,som jag blev ganska nöjd över,och när jag fixa en design så får jag lixom mer vilja att blogga,så nu bloggar jag! Har tänkt rätt länge på att bara slänga in ett inlägg och berätta att jag lever iallafall,men nej,det blir aldrig av,men det kan ju vara för att jag är så otroooooligt lat...
Just nu är sitter jag här med Julia och vi har tjockat oss med massor av grejer! Vi gick till mobban förut och köpte en STOR cola var,tom&jerry kex och naturgodis. Ja,inget "godis" eller så iallafall ;) För ska försöka att inte äta så mycket av det iallafall,för har som nyårslöfte att föröka gå ner i vikt..Men ska försöka hinna lite mer av designen imorn,för det finns några saker jag har kvar att göra. Nu ska vi lägga oss och snacka ett tag,är sjukt trötta. Jag vågar nog inte säga att jag bloggar imorn,för det vet man ju aldrig med mig...
/ Isabella
Jag & Julia i måndags,haha

plugg..plugg..plugg..plugg..mera plugg..

Hej! vet inte vad det var med mig igår men jag glömde helt bort att blogga,kan ju vara för att jag inte är van... Men iallafall. Skola idag igen förståss,men ändå rätt skönt för hade ju sovmorgon till 09.30 imorse. Har suttit jättelänge och pluggat på SO:n nu,har prov på det på fredag och det handlar om lag & rätt och det är ju inte så intressant ämne precis... Nu har jag (eller Tina) mätt mitt rum för vi ska möblera om där i veckan och hoppas på att det kommer bli bättre nu än förut. Jaja,nu ska jag spela SIMS en stund,var ett tag sen nu,(KÄNNS SOM OM JAG ALLTID SÄGER SÅ!?!?!),ha det bra så bloggar jag nog imorn,om jag inte glömmer bort det,haha.

/ Isabella


läsvecka

Hej!
Det här får bli ett inlägg som går snabbt. Skolan idag,segt som vanligt att gå upp,men det var ju ganska okej i skolan iallafall. Har ju en sån här läsvecka som det heter då,det går ut på att läsa en kvart på varenda liten lektion,till och med på idrotten? Ja,så det är det vi håller på att syssla med..
Efter skolan var jag med Julia en liten stund,gjorde ingenting speciellt men är ändå kul att va med henne,hihi. Har ju varit med henne hela helgen och gud vad vi har skrattat! ♥ Kanske inte så intressant inlägg men jag bloggar imorgon igen tror jag!

/ Isabella


i'm dangerous

okej,nu ska jag berätta som det är.
JAG GER UPP!!! Har suttit och försöka göra en bra design hela dagen nu men nae,det går inte. Så nu får jag ha den som jag har nu i typ 1 vecka,så att jag kan göra en ny nästa gång jag är hemma hos mamma. Och nu vet i att jag lever iallafall,jag har inte bloggat på flera veckor och jag vet inte varför men vi säger att det var som en liten bloggpaus för det behövde jag.....
Men nu ska jag iallafall se på solsidan,grymt efterlängtat av mig,så det blir roligt. Nu ska jag tänka igenom riktigt ordentligt hur jag ska kunna göra min bloggdesign,men somsagt så får det vara såhär ett tag nu,jag kommer ha dåligt samvete så fort jag ser bloggen iallafall,men det skiter jag i just nu :)
ha det bra så ska jag försöka blogga minst 1 gång per dag.
/ isabella

RSS 2.0