Lalalala!

Hej! Har varit och tittat på My's dans idag! Hon går ju där jag gick förut,och jag slutade ju därför för att börja där jag går nu. Så det var roligt att få komma tillbaka och träffa läraren och se den gamla lokalen. Tack för dagen sötnos!♥ Gud vilken seg måndag det har varit,jag orkade verkligen inte gå upp imorse och jag orkar inte hålla mig vaken heller...knappt. Och just det! Ska försöka ladda upp resten av bilderna från min födelsedag imorn ifall jag hinner! Har ju dans imorn efter skolan men jag ska nog hinna :) Kramkram!


Städade rummet häromdan'


Klockren humor!

Ni måste se hela för att fatta det roliga ;)


lyckad helg!

Hejhej! Gud vilken härlig helg det har varit. Och jag bara älskar känslan av fredagar,men känslan av söndagar är mindre rolig för då pånminner det om att det faktiskt är skola imorn igen. Varför ska det alltid va så att veckodagarna går jättelångsamt medans helgen går jättefort,kan det inte vara tvärtom?! Har spenderat tiden av helgen med malin och även annat folk,Emma och några mer :) kul har det varit iallafall!♥ Och så hände det en liten olycka igår,det regnade hela tiden och då sprang jag ute i mörkret på gräset,och vips! så låg jag på marken.... Så har tvättat min jacka idag och hoppas det går bort. Ska försöka föra över bilderna till datorn så ni kan få några bilder iallafall! Vet inte vad det är med alla mina tekniska prylar,allt bara går sönder hela tiden ? :o

Kass upptadering!

Uh,vilken dålig upptadering det har börjat bli här på bloggen,det känns som om det alltid varit så. Gud vad skönt det är med helg! Ikväll så ska jag till gårn och träffa massa med mysiga människor. Så ska gå och fixa till mig lite och äta så går jag sen. Vi ses kanske senare!


Vet inte vilket år det här var,men snön har börjat komma nu och det är alldeles för tidigt!!


Don't be scared to be free!

Hej! Tyskaprovet gick nog ganska bra,men jag trodde jag kunde mer än så. Så vi får se hur det går,jag får hoppas på det bästa! Och jag gjorde ju ett SO-prov för nån vecka sen,och jag fick faktiskt VG,det trodde jag inte! ^^ Så är nöjd med resultatet. Har dansat idag,kul var det! Helgalen grupp,den kan jag ju bara säga. Så vart jag förvånad när jag kom hem,för Rickard hade köpt hem en enorm familjepizza. Åh jag blir bara mätt av att tänka på det. Så jag är mätt nu. Nu ska jag ner och dricka te,fika med familjen och plugga på SO:n. Ha det bra! ♥


läxdags!

Hej! Sitter här och surfar runt lite på facebook,alltid roligt att lära sig något nytt ^^ Hittat massor trevliga personer. Har dansat idag,kul var det. Men jag kände mig trött i kroppen,vet inte varför,kanske sov för dåligt inatt. Nu ska jag ner och plugga på tyska,har prov imorn och man vet aldrig hur det kommer gå. Haha nejdå jag har ganska lätt för tyska så man får hoppas det går bra. Ha det bra!

småpaket från mamma och rickard...och ERIKA!

Tack för paketen jag fick av er igår,och jag fick även en liten present av Erika. Tack ska ni ha!♥






Och från Erika fick jag:




träffat nelliebebis idag ^^

Hej på er! Jag trodde jag skulle hinna att blogga färdigt det förra inlägget igårkväll men tyvärr så hände det något med datorn som gjorde att den stängdes av. Så som tur var hamnade inägget i utkastet och det fanns ändå det mesta av det kvar. Men somsagt så försvann det ett par bilder och de finns kvar hemma hos pappa. Så jag får blogga mer om det nästa vecka. Okej nog om det. Idag har jag varit med nellie som är världens bästa! Har haft grymt kul med henne,man får alltid ett nytt minne med henne när man träffar henne. Tack för dagen sötnos!♥ Nu sitter jag i soffan och har precis ätit en suur clementin,fast jag älskar sura saker så det gör ingenting ;) Och snart så ska vi äta tårta,andra gången för den här helgen,mummsigt. Sitter även och får huvudverk av en väääääldigt ledsen Emelia,inte roligt kan jag bara intyga. Nu måste jag nog träna lite på tyskan,har prov på onsdag. Kramkram!

en liten modell på en liten bild!

Fotograferna är Tina & Pappa! OBS! GÅRDAGENS INLÄGG!

Ojojojoj,katastrof alltså. Jag har inte bloggat ända sen i tisdags! Det är inte bra! Men jag har faktiskt gjort massor av annat som bara var tvunget att bli färdigt innan helgen. Och ni,ett grattis skulle inte skada,jag blev en tonåring idag kl 06.23! Jag har haft ett supermysigt kalas med släkten och fått massor av fina presenter. Hela veckan har ja spenderat till att dansa,pluggat till mitt SO-prov och gjort massor av läxor,jag har bakat cupcakes och gjort en supergod tårta,jag har städat hela mitt rum + dammat & dammsugat. Så jag hoppas att ni förstår och respekterar den dåliga upptaderingen. Det blev tyvärr ingen nellie eller my i fredags,vilket var väldigt synd för jag hade längtat hela veckan åt att vara med dom...♥ Jag tror nog jag spenderade minst 2 ½ timme till att stå och baka i fredags,vilket jobb det var! Men det var det så mycket värt alltså. I fredags gjorde jag även lite mysigt i mitt rum,med att hänga upp lite ballonger här och där. Lite bilder från helgen!


cupcakesen jag gjorde,jättegoda!




och en bild av en bit av tårtan!


-Lite bilder på det jag fick!- Tack Anette!



Tack Tina och Pappa (Hugo)!


Tack farmor och farfar!


Tack farmor och farfar!


Tack Krille!


Tack Tina & Pappa (Hugo)!


Tack Ingrid & Ingemar!


Tack farmor och farfar!


Tack Tina och Pappa (Hugo)!


Tack Nenne och Jonathan!


Tack farmor och farfar!


Tack Tina & Pappa (Hugo)!


Tack Farmor och Farfar!


Tack Tina & Pappa (Hugo)!

Jag fick faktiskt några saker till. Men när jag bloggade igår så stängdes datorn av och blogginlägget hamnade därför i utkast. Och alla bilder är hemma hos Pappa&Tina,och nu är jag hos mamma. Så ska försöka ladda upp resten av bilderna nästa vecka när jag kommer till pappa igen. Kalaset och allt var helgrymt,verkligen något att minnas. Jag älskar min släkt,det gör jag verkligen. Och en sak till,en av de bästa presenterna var att jag fick ta hål i öronen igen,jag tog ju hål i öronen när jag var 7år,och då så var det inflamerat och jag var nog liten allergisk chock mot nickel tror jag... så ska försöka med lite plast eller vad det var. Så jag hoppas det blir lyckat!


Nellie på fredag!

Nackdelen med hösten och vintern är att jag får torra läppar,jag får jättemånga sår och det gillar inte jag.. Idag skulle jag egentligen till gårn eftersom det var tjejkväll med ansiktsmask och så där,men jag stannade hemma ikväll och tog det lugnt istället. Just nu så sitter jag här och lyssnar på musik och pratar med världens bästa nellie,vi ska va på fredag och vi har faktiskt lite att göra här hemma. Dels ska vi baka eftersom jag ska ha kalas på lördag,ni som inte visste det så fyller jag år på söndag (den 17:e),och det är lite coolt att jag fyller år samma dag som lilla Foki! Men iallafall så ska jag ha ett litet kalas för släkten på lördag och då måste man ju baka lite grann. Så hoppas det blir lyckat med nellie iallafall,eller vadå hoppas? vi har väl alltid kul,oavsett vad det gäller♥ Nu ska jag upp och krusa håret eftersom jag förmodligen inte hinner göra det imorgon bitti... Ha det bra!

skolavslutningen 2010.


Grattis!


till min vän Elin idag!

bubbelbad

Gud vad taskig jag var som inte bloggade igår! Hihi,men jag spenderade min kväll i bubbelbad istället,ni som känner er stressade och lite arga över att helgen är över,då ska ni defenetivt hoppa ner i ett varmt bad :





Det var jääääätteskönt. Hoppas ni haft det bra iallafall! Har ägnat helgen med malin vilket har varit jätteroligt. Har skrattat hela tiden och bara njutit av helgen. Tack så mycket för allt!♥ Idag har jag suttit och pluggat till mitt SO-prov jag har på fredag. Fast jag har inte fått så mycket gjort för har pluggat tyska med. Imorgon så ska jag dansa igen,kulkul! Nu måste jag nog titta på teve,några min mamma känner är med i "det okända",bamsekramar!

älskar lördagar!

Hallojsan! Skulle bara vilja tacka alla som var på gårn igår,en sjukt lyckad kväll och jag älskar dom allihop!♥ Det måste bara göras om. Nu sitter jag här i bara nattlinne,hihi jag är ju busig. Så ska snart klä på mig och göra iordning mig så får vi se vad som händer senare. Planerna för dagen är att vara med malin,vi ska ha en liten "tjejkväll" eller vad man ska kalla det. Fast vi är ju bara två personer,men det blir nog lika kul ändå. Men jag vet inte om det blir något upptate ikväll,men ifall jag hinner så bloggar jag ju. Men det kommer kanske ett inlägg senare sen. Ha en bra lördag!



städning,sen gårn!

Dålig upptadering,jag vet...

...men den här veckan har jag haft högar med läxor och prov och allt var det nu är,och min utbildning och vänner går faktiskt före bloggen,det förstår ni ju? Så ja,men såklart jag bloggar när jag får extratid över. Idag på matten så blev det lite flum alltså. Jag och julia satt och lyssnade på Rasmus musik på hans på mobil och sen när han kom slängde han upp mina skåpsnycklar på skåpet... men tur vi har några lånfga personer i klassen... Annars då? Har ni det bra där ute? Jag vet ju inte så mycket eftersom statestiken sjunker och får mindre kommentarer och så. Har precis dammsugat mitt rum och ska plocka bort lite småsaker. Sen senare så ska jag träffa Nellie & My,kul kommer de bli. Och sen så går vi till gårn där det är popcorn och filmkväll,undrar vad vi ska se.

Men jag ska iallafall försöka blogga mer sen,för nu ska jag fortsätta med min städning så jag kan träffa mina små godisbitar! Julia är i ullared,jätteavundsjuk är jag på henne :o

Titta vad jag såg när jag gick hem från Nellie igår? En mystisk filur med klackskor?




hmm?...




Matteprov imorgon!

Tjillevippen!
Har haft en väldigt fullpackad dag men nu har jag äntligen fått lite tid över. Har haft dansdag idag med,direkt efter skolan så åkte jag till dansen och satte igång. Idag fick vi även ha våran riktiga lärare vi ska ha framöver,förra veckan var ju han sjuk så vi fick ha en reserv. Det var väldigt kul att dansa med en "killärare" för en gångs skull,har alltid haft "tjejlärare" förut. Och skulle jag bara vilja säga att min farmor och farfar är de bästa människorna på jorden ♥ De finns alltid där när man behöver en och när jag gör fel så säger dom "det gör ingenting",jag fattar inte hur jag någonsin ska kunna tacka dom på något sätt. Imorn har vi matteprov imorn,shit vet inte hur det kommer gå!


Hej alla varma och goa! Själv sitter jag och fryser ihjäl om mina händer och jag får snart panik på dom! Direkt efter skolan tog jag tåget in till linköping och så det blir ju ganska stressigt men jag kom i tid. Ganska kul idag faktiskt. Direkt när jag kom hem så åt jag mat,sen åt jag glass (gott) och sen var jag tvungen och sätta mig med matten. Jag har matteprov på torsdag men vi får se hur det går. Ska gå ner och plugga på biologin och dricka något varmt,te eller oboy,vi får se :) Ha en bra tisdagkväll! ♥

sötnosar

sommarbild

Hejsan Svejsan!
Har precis ätit mat och ska väl sätta mig med läxorna snart.. Har matteprov på torsdag så har inte så många läxor faktiskt,väldigt skönt. Och jag saknar min bästavän nellie,hon är så bäst. Vi får se ifall jag bloggar mer sen,annars så hörs vi imorn!




vem sa kanelbulle?

Mums,kanelbullar sitter alltid bra i magen. Det är därför det är så bra med den här dagen. Kanelbullens dag,passa på att njut!


en upptagen helg!

Usch vad jag är dålig på att blogga,men jag har haft en anledning till varför jag varit så dålig under helgen. Jag har haft fullt upp,helt enkelt! I fredagskväll hann jag bara inte med att blogga,jag var upptagen med att baka några kakor (recept kommer senare) och så gjorde jag lite annat som jag ville ha gjort. Igår (lördag) så gick jag upp tidigt så åkte jag och Tina in till skopunkten och skulle försöka hitta ett par skor. Men jag är ju så kräsen när det gäller skor,antingen är det för höga klackar eller så är dem för tantiga. Så då gick vi vidare in till ikanohuset och glodde i ett par affärer,jag hittade en tröja på ginatricot. Sen så var det dags att äta lunch,så vi satte oss på kinaresturangen de har därinne,ganska bra mat faktiskt,men vääääldigt lång kö,uschusch. Sen åkte vi vidare till skäggetorp för att se om det fanns ett par bra skor där,och det gjorde det! Gick in på skokanonen och jag nappade direkt för ugg'sen. Min kompis Julia har såna och jag bara älskar dom ♥ Så lördagens köp blev alltså ett par skor och en tröja!




Efter det så åkte vi hem till farmor och fikade,alltid roligt att träffa F&F,de är de snällaste personerna jag känner! Men nu var farfar på någon bilgrej med pappa och krille,så hann inte träffa han så mycket. Senare på kvällen,vid 5-tiden ungefär,var det dags för partaj förstår ni! Våran förra granne Karin fyllde 40 och vilken fest det var! Var där med Erika och ifall hon inte varit med mig skulle det inte vara lika roligt. Mycket godsaker,från mat till snacks,och så var det mycket musik och dans. En helkul kväll,är en mening jag skulle beskriva den med. Sen så hade jag turen och sov hemma hos Erika,gud vad trötta vi var och vi somnade vid 1,halv 2 där någonstans. Och idag då,har ni haft det bra? Det har jag och Erika haft iaf,vi har slappat framför teven och datorn och lite allt möjligt. Så snodde vi bulldeg av Jenny (erikas mamma),hon tyckte vi var knäppa men det var gott ju :o Och jag har även packat ner alla kläder som ska hem till mamma,så nu är allt packat och klart. Och åh,jag måste förbi bibloteket imorn efter skolan,jag orkar bara inte! Ha en bra kväll ♥



RSS 2.0