Jag är sömnig!

Gud så trött jag är! Bara helt sådär plötsligt.
Och bara för att vara lite sådär negativ igen så fattar jag inte vad som har hänt med min statestik?! *Snyft*,aja huvudsaken är att det är några iallafall! Och så ska jag även passa på att säga FÖRLÅT för den sjukt dåliga upptaderingen under de här dagarna. Men jag tror nog att ni vet hurdet känns att vara sjuk. Att man inte orkar göra någonting och bara vill ligga och sova,så ja jag tror nog ni förstår mig. Idag har jag iallafall varit i skolan! Men min hosta,förkylning och mitt nysande finns fortfarande kvar. Värst är väl hostan och att ögonen rinner hela tiden..
Imorn är det studiedag! Och jag bara älskar att den är på en torsdag! För jag verkligen hatar torsdagar,många och väldigt sega lektioner,så yes i'm feel good! Och jag vet inte heller varför jag ska vara så törstig hela tiden,jossi fick höra hela tiden i skolan "jag måste driiiiiiickaa,jag är törstig",hihi stackarn! Och julia är megasjuk,det är jättesynd om henne och hon måste verkligen komma på fredag och så är det! Ha en bra kväll!


Jag gillar bilden på något sätt,den är tagen i somras tror jag?

Usch och blä och urk!

Extra sömn? Knappast,vaknade vid 6 av att jag mådde illa,och sen slutade det med spya över toan och golvet...mysigt,nej. Men det var bara för att jag hostar så mycket så det är inte magsjuka iallafall. Jag mår en aning bättre idag iallafall. Kan knappt andas,feber,och trött. Det är "allt" just för tillfället. Familjen sitter där nere och äter våfflor just nu,jag mår illa av tanken. Så sjukt mättande! Måste fixa lite i rummet nu,jag har verkligen ingen ork för det men ja,så är det.

Sjuk den här helgen med...

Hej alla friska människor!
Hoppas ni mår bra iallafall,jag har legat i soffan och hostat och snorat hela dagen. Det var därför jag inte har bloggat så mycket. Egentligen skulle jag sova över med nellie idag,men det blev visst ingenting med det. TYPISKT OCH VARA SJUK PÅ HELGEN!! Hatar det här,och så känns det som om mitt huvud ska sprängas med,suck. Ska strax ner till familjen och kolla på teve,orkar inget godis eller något heller. Så får väl sitta och käka frukt eller något annat. Blir att lägga sig extra tidigt idag med,så att jag får någon sömn iallafall. ÅH,är arg över det här,det är så surt och vara sjuk på helgerna så det finns inte!

Ferb's coola dans ;)

HAHAHAHA diggar dansen stort alltså!
Fredag idag då,veckans bästa dag faktiskt! Jag älskar fredagar. Nackdelen med fredagar är att det är grymt sega lektioner. I vintras så hade vi att vi hade bilden på måndagarna istället för i slutet av fredagen,och då slutade vi 13.50 Men nu har vi bilden i slutet av fredagarna och slutar istället 15.00... Är så seg i slutet av dagen så det finns inte! Julia sov ju här inatt,haha ni anar inte vad vi har skrattat! Haha ett minne för livet,helt klart! Och nej,ni får inte veta,tyvärr...:/ Julia och jag ska va sen med tror jag? Väntar på att hon ska höra av sig men somsagt så vet jag inte när.. För några minuter sen så började jag frysa och få ont i huvudet? Om det är feber så dör jag. Jag tänker inte vara sjuk den här helgen också,och så är det bara! Ska städa lite på rummet nu,vi hörs senare tror jag! Puss♥

Vinnaren av mattetävling...jag?

Huhuhu,gissa vem som vann på mattetävlingen "kängurutävlingen 2011" i min klass då? Haha jag!? Det trodde ni inte va? Nej,inte jag heller faktiskt. Vart väääldigt chockad när min mattelärare sa att jag vunnit,haha jag suger på matte och speciellt på det här med kluringar och skit,så det kunde inte vara sant. Men jo,det var tydligen sant och här har ni beviset.
Haha. Efter skolan så åkte jag och Julia hem till henne,och då fick vi helt plötsligt för oss att hon skulle sova här!? Så ja,nu sitter jag och väntar på att hon ska dyka upp någon gång. Kom även på att vi har massa läxor vi ska göra med...*suck*. För ett tag kändes det som om det var fredag,men nae det var det tydligen inte... Hör inte av mig mer ikväll så ni vet,ska tillbringa kvällen med sveriges största mupp! ♥
/ Isabella

Jag blåååååååååååååser iväg!!!

Seriöst jag tror både jag och mitt hus kommer flyga iväg snart! Har blåst i kanske 2 dagar nu,men det posetiva med det är att snön smälter och det blir vår snabbare! Men snön kommer väl komma sådär plötsligt snart igen,förvånar mig inte ett skit! Och jag vet inte vad det har varit med mig idag!? Jag har inte kunnat koncentrera mig någon gång? Och jag kunde verkligen inte koncentrera mig på dansen förut,jaja hoppas det blir bättre nästa gång.  Blir snart att hoppa in i duschen och sen får jag se om jag orkar göra min matteläxa i förväg,den är tills på fredag egentligen men funderar på att göra den idag så det inte blir för mycket. "Fick" även nellies gamla mobil idag! Men hade tänkt att ha den i reserv när inte min gamla funkar,så det blir toppen! Beror ju på när hon vill ha tillbaka den med :)
Erika har tagit bilden!

PMS!!!!!!!!!!

Haha jag är lite efter så jag har inte spotify? Okey,nu säger jag inte att om någon därute inte har spotify att den personen är efter,men JAG är efter,sådäså. Men har försökt och fixa det så nu ska jag övertala Rickard att skriva dit sitt löenord,sjukt irriterande med föräldrarkontroll. Men ah,blir att plugga biologi snart och sen kolla på teven! Toppen,förutom med det där pluggandet förståss. Imorn SKA jag dansa,och jag ska inte glömma tågkortet!!!! Och bara så ni vet så har jag haft pms hela dagen idag,har fått rådamp på både min mobil och dator och nelliii har lovat mig att låna ut hennes gamla mobil till mig! ♥ Just nu känns det även som om det skulle kunna duga med en sån här mobil:
Haha nevars,men hatar min mobil och kan inte vänta ända tills december!?!?!?!?!?!?! GAAAAAAAH,nu kom pms:et igen. Okej nu ska jag gå så jag inte förstör datorn också,pussohej!

HOST

Hejhej!
Skola idag igen då,rätt okej faktiskt,förutom att Julia var borta! Hon är sjuk,hon måste komma imorn! :(♥ Känner att jag också börjar bli lite halvsjuk,ont i halsen bland annat,var väl ungarna på busfabriken som smitta oss...  Blev visst inget teknikprov idag för varken mig eller Jossi,vi sköt upp det till nästa vecka för jag kände att jag inte tränat ordentligt,så det blir att träna en hel del under veckan tror jag. Imorn efter skolan så åker jag till mamma igen! Kuligt. Vi hörs imorn!

Kameran som jag snacka om att jag fått ärva av rickard! ↓


svar på kommentar från nelliiiiii!


svar: Haha yes box :D<33333

Rulltårta

Rulltårtan jag och farmor gjorde till gammelmormor igår! Haha,vad snyggt jag har skrivit "grattis" då,haha nä!

Förändring

Titta vad vi har fixat i mitt rum! Ny hylla,ny lampa vid spegeln + ett hjärta med foton! Fintfint,är supernöjd.



BUSfabriken!

Hej!
Nu är solsidan slut,och det sägs även att det inte kommer någon mer säsong *snyft* :( Det är ju solsidan som gjort hela min söndag lixom,det är det man längtar till!....Idag var vi i busfabriken somsagt! Och busat,det har vi verkligen gjort,ni vill inte veta... ;) Haha, och sjukt kul har vi haft kan jag ju lova!














Nu blir det att föna håret,och sen plugga teknik *suck*,jag orkar bara inte.. Imorn så åker jag INTE till mamma,eftersom att vi kom till pappa i tisdags så får vi stanna en dag extra bara för det.

LÖÖÖÖÖRDAG!

Hej!
Sitter och dippar gurka och morötter nu,haha lät som värsta kaninen men ja så äre. Och man känner ju sig alltid lite nöjd efteråt! :) Imorn blir det busfabriken med Julia,Tess,Elin och Jossi! Haha kuligt,älskar er alla!♥ Ska spela sims nu för det skriker LÖÖÖÖÖRDAG inom mig,hörs imorn trorja!


världens bästa låt!

Falkenberg!

Jag har ju nämnt om att vi ska åka till en Stuga i sommar,right? Eller en del av er kanske inte vet det men halva min släkt (på pappas sida) brukar alltid göra någonting tillsammans på somrarna. Och i Augusti så har vi hyrt en superfin stuga i falkenberg! Och vi satt och snackade om den igår,det finns guldfiskar i en damm där,2 kaniner,pool,och så kanske vi ska åka till Ullared (Gekås),och Liseberg och allting! Så fick jag även se bilder på stugan idag,och den är verkligen supermegafin tillskillnad från den där i Skåne förra sommaren,haha,men när man har släkten blir det alltid bra iallafall! Stugan vi ska hyra i sommar ser ut såhär:







Ja det var några bilder från den,så hit ska vi åka i Augusti,och jag längtar redan som en tok! Kommer aldrig kunna vänta ända tills dess!? Jaja,hursomhelst så ska vi ju åka till min gammelmormor och gammelmorfar snart och fira gammelmormor som har blivit 86 år! Vi fixade en rulltårta förut med grädde och sylt i,och sen skulle jag skriva "Grattis" ovanpå med vit choklad men det blev inte så jättebra,men man ser ju vad det står iallafall. Bild kommer nog ikväll!
Och sen så ska jag passa på att berätta att när jag var liten så hade vi två katter som hette Rasmus och Svante,asså gud,jag fick se en supermegasöt bild på Rasmus när han var bebis förut,ska försöka visa er någon gång,jag saknar han jättemycket,svante med såklart! Vi var tvungna att avliva dom när vi skulle flytta till Mantorp eftersom dom var innekatter,fast jag var ju typ bara 5 år då så jag har inte så jättemycket minne av det. Nu ska jag äta,hejsvejs!

Fruktsallad på G!

Hej allihop!
Sitter just nu hemma hos F&F och ska snart sätta mig och kolla på teve. Senare blir det fruktsallad och glass,inte helt fel! Jaja,inte roligt inlägg men nu vet ni att jag lever! Puss ♥


Bild från google,mums!

Mitten av veckan

Halloj!
Idag har jag varit i skolan som vanligt,skönt att träffa alla igen! Anledningen till att jag inte bloggade igår var att jag orkade inte,utan jag låg och slöade i soffan (som jag gjort i "bara" 4 dagar). Och imorse när jag kom till Julia så märkte jag att jag hade glömt tågkortet hemma,lyckat! Jag och Alicia skulle ju åka och dansa men det blev visst inget med det... Har en massa planer inför helgen,på fredag blir det att åka till farmor och farfar,lördag ska vi åka till min gammelmormor och gammelmorfar och fira gammelmormor som blir 87 nånting?... Och på söndag så vet jag inte ifall jag kan följa med till busfabriken med mina puckovänner som bara fick för sig att vi skulle åka dit,haha! Isåfall så åker vi med Julia,Therese,Elin och Linnea,om alla kan förstås. Och så ska jag bara säga att det inte blir någon bloggning imorn troligtvis,ska sitta och spela sims som jag längtat som en tok till! Hihi,ha det bra så hörs vi på fredag,tror jag iallafall. Puss ♥



Phineas och Ferb

Jag har lagt beslag på mammas dator,men ska strax ta något att äta om jag orkar. Som ni kanske förstår så är jag hemma idag med. Jag är fortfarande inte riktigt frisk.. Mamma är på något med Emelia just nu,kommer inte ihåg vad det var idag. Senare sen blir det att åka till pappa efter mer än en vecka! Aja,ska fortsätta titta på teve nu,hejsvejs!

älskar phineas och ferb!♥



Sjukling

Hej alla därute som läser!
Fick stanna hemma från skolan idag eftersom jag inte är riktigt frisk. Så har legat framför teven och inte gjort någon nytta alls,fast det kanske är meningen när man är sjuk. Tänkte även "aha,nu när jag har tid så kan jag ju städa och så!" men nej,ingen ork till det. Men jag är ju hos mamma en dag extra bara för att Tina och Hugo är sjuka så då får pappa lite väl mycket att göra,så blir väl att packa lite senare oså. Vet inte direkt om jag ska till skolan imorn,det är något som märks imorn bitti för nu känns det som om jag har feber igen? Ligger o svettas utan anledning och sen efter ett tag så fryser jag igen,och ont i huvudet har jag med. Det jag fick reda på förut var att Jossi♥ också var hemma och sjukade! Haha,rätt knäppt faktiskt! Och jag visste inte ens om det? 
Ska lägga mig tidigt idag,så får vi se om jag mår bättre imorn. Ha det bra!
-
Bild när jag fyllde 2 eller nått? :)

Veckans blogg är...


I feel bad

Så här har jag spenderat min helg,*suck*. Därför har det inte varit så bra upptadering här tyvärr. Igår hade jag 38 graders feber,ont i magen,trött hela tiden,matt i kroppen..fortfarande ont i magen idag,ont i huvet och lite feber tror jag allt. Känns som det iallafall. Så har spenderat nästan hela min lördag och söndagen framför teven och datorn och jag lär väl förbli framför datorn idag med. Ska även hinna med att plugga lite till teknikprovet som jag ska ha imorn,har inte hunnit träna något pågrund av mitt tidsfördriv av att ligga o slöa... Julia och jag har ju sovit över med! Haha,sjukt kul som vanligt då! Sitter och skrattar för mig själv om vad vi hittade på i fredags natt,hahaha! Vad tyckte ni om melodfestivalen igår då? Tyckte verkligen alla hade röstat bra,för dom 3 bästa låg ju helt klart på de bästa platserna! Hoppas bara Eric kommer långt i eurovision så blir det toppenbra! Och han är ju så grymt snygg,grr! Ska ta och spela lite spel så får vi se vad jag hittar på sen!

Fredag!!!

Här sitter två datanördar med sina datorer och massa gott och dricka o äta,äre fredag så äre.
Ja,som ni ser.
Det jag inte berättat för er är att jag har "fått" Rickards gamla kamera (tror jag iallafall). För han gav mig kameran,laddaren,överföringskabeln osv. Så ja jag äger den just nu iallafall. Tack♥ Blir inget mer bloggande nu,för nu ska jag spendera tid med dampbarnet.

Julia Andersson ♥

Hej allihop!
Sitter och har ingenting att göra,ska plocka bort alla mina kläder som ligger på hela golvet iallafall! Haha ni skulle varit med på bilden förut asså,seriöst jag trodde jag skulle dö av skratt! Men ingenting som jag vill berätta här på bloggen, personen det handlar om lär väl döda mig i skolan om han får reda på att jag har berättat det för er ;) Sen så kommer Julia hit,när vet jag inte. Jag tror att vi ska till mobilia sen med,perfekt. Hör av mig sen tror jag! Puss♥

Veckas blogg avgörs på söndag!

Hejsan hoppsan fallerallera!
Här sitter jag och har ont i magen och är jättegla'! Nevars,inte särskilt glad över't om jag får säga så.. Åt nyss mat,känns som om det gjorde ondare då. Just nu ligger Emelia i min säng och ropar på mig,haha och har inte tid just nu för jag loggas ut om 15 minuter,det känns ju jättehääääärligt,nej. Idag hade vi matteprov,som vanligt svåra uppgifter,men tror jag gjorde några rätt iallafall :) Och vi hade inställd lektion på slutet så fick sluta en timme tidigare eller nått,väldigt skönt! Imorn är det fredag,och då blir det att sova över med Juliasötnöten,längtar redan! Och det där med veckans blogg,ska försöka jaga några stycken i helgen,så avgör jag vinnaren på söndag! Hörs imorn ♥

PLUGGG

Jag glömde faktiskt bort att säga att familjen var i Boda Borg med Erika och hennes familj i lördags,grymt kul var det. Och tjejerna vann överlägset såklart,10-6 till oss! Och tack för lånet av din kamera Erika!♥ Ingen mer dator idag,plugg resten,hm...kul? nej
gammal bild


Viking Line in my ♥

Hej!♥
Okej,för det första vill jag säga,FÖRLÅT för den sämsta upptaderingen nånsin,pågrund av mig själv så har min statestik sjunkit jättemycket,great. Och för det andra vill jag säga att jag har haft det toppen på Cinderella! Kan ju inte direkt förklara allt o alla men det ska nog gå bra. Vi åkte dit för att Rickards jobb skulle ha körningar dit med deras bussar och så var det något mer dom skulle göra på båten (orkar inte förklara det),så då passade vi på just då. Påvägen upp så var jag tvungen att plugga,fast det var jag ju beredd på förstås. Och så kom vi till Nyköpingsbro och där vi köpte en massa godis och gotta sig på på vägen! Awesome. Fast om jag får erkänna så var bussresan väldigt bra,Emelia var jättesnäll,braiga chaufförer som inte var tjuriga för en gång skull... ;) Vi fick även en liten "pelikansväng" som chauffören sa? Har ingen aning om vad det betyder men ja,så såg lite mer utav Stockholm,kul eftersom jag nästan aldrig är där! Sen kom vi till hamnen och fick stå i någon väntsal jättelänge kändes det som,och sen fick vi till slut gå på båten. Fick gå till hytten och lämna alla grejor och så gick vi och kolla oss omkring,så kom vi in till någon clubb eller något så fick vi jättegoda välkommsdrinkar med,mums. Vid 9 så gick vi till maten,fick buffé som var jättegod,men det jag blir så sur på är alla pansionärsjävlar som åker dit,ska alltid förstöra,tycker jag.. men dom skiter vi i! Så har vi även hittat en jättekul spelgrejsimojs där,ska lägga i mynt där så att en apparat skjuter fram pengar så om man har tur så får man massor av den där lilla pengen,bild längre ner så fattar ni nog! På natten så vaknade jag av att hela hytten skakade och så lät det som om vi inte hade något fönster? Hela sjön var ju täckt av is,och då åkte vi igenom det så snacka om att det hördes? Trodde hela båten skulle sjunka eller något,det är nackdelen med att åka båtar på vintern...
Jag har nog inte så mycket mer att säga om det här,men det har varit PERFA! Allting har verkligen varit perfekt,och det är nu det känns som jobbigast,då man längtar tillbaka dit...
Emelia i väntan på bussen ↑

Matte och godis i bussen 

Gulliga godisar! 

Stockholm 


Gondolen 


Vid hamnen,birka paradise-båten 


Vid hamnen,Gabriella (Viking Line)-båten 


Vid hamnen,Gabriella (Viking Line)-båten 


Hyttnumret 


Hytten ↑ ♥


2 välkommsdrinkar som någon fixat åt mig o krille! 


Grymt roligt ord på sjätte våningen,vet inte vad dom menar med det,hahahhahaha! 


Emelia :) 


En vig en? 



God apelsindrink efter maten! 

-dagen efter-



En del utav den jättenyttiga frukostbuffén! ;)



Isen på sjön 




Emelia gör poser :) 


Spelmanicken jag snacka om däruppe,superkul! 






Randombilder! 


Dags och åka hem :"(

Somsagt,jag vill tillbaka,o det är SNART!♥



Viking Line

GUD VILKEN DÅLIG UPPTADERING!? svar: ja.
Men somsagt så har jag pluggat nästan hela veckan eftersom jag hade ett kemiprov i veckan som jag tyckte var viktigare än bloggen,sad but true. Så har jag även pluggat massor av annat och styrt och ställt här hemma och har även hunnit med att vara med kompisar och haft lite kul iallafall. Som ni kanske inte kommer ihåg så ska jag,mamma,Krille,Emelia och Rickard åka på kryssning (viking line) imorn,kan knappt vänta! Åker till station vid lunchtid imorn och åker buss upp till stockholmshamnen där omkring och åker sedan iväg! Och mamma o Rickard är så snälla så de har fixat så vi är lediga på tisdag med,bara för att vi kommer hem ganska sent på måndag. Så det blir alltså dålig upptadering idag tills på tisdag igen :/...Men hoppas det inte gör något. Och Erika är så snäll så hon har lånat ut sin gamla kamera till mig som jag fick ha under resan,ibland tror jag att hon litar på mig för mycket...hihi nevars,tack älskar dig!♥
Just nu springer jag fram och tillbaka mellan melodifestivalen och datorn,och känner mig lite extra fräsh eftersom jag sitter och äter en "nätmelon" och ett saftigt äpple istället för en godispåse! Duktig flicka. På båten blir det även att köpa MAAAAASSA godis,även fast jag inte äter det just nu. Juste,igår så var vi i Kisa med klassen,rätt så okej faktiskt,även fast jag,julia och jossi inte gjorde nått,så var det lika kul iallafall! Minnen iallafall,men ska nog dra mig. Ni får ha det så jättejättejättesupermegaasbra så blir det förhoppningsvis mer upptadering på tisdag då jag är hemma! Puss och kram!


RSS 2.0