Engelskaläxa såhär kvart över 11...

Tjo!
Äntligen så har jag lite tid över till att blogga utan att känna någon press över läxorna! WHAT A FEELING! Okej jag ska inte överdriva eftersom jag strax ska ta och leta reda på lite fakta om nått,har engelskaläxa tills på torsdag och vill inte sitta med den imorn,och den tar högst en halvtimme,så kan ju lika gärna passa på med den snart. För er som inte vet så har vi studiedag imorn! Studiedagar är jättebra! Speciellt på onsdagar (onsdagar är dom värsta dagarna på hela veckan),och jag ska va med Erika imorn! Alltid lika kul med den varelsen! Vid klockan halv 4 ungefär åker jag in till dansen också.
Idag har jag iallafall varit i skolan,en helt okej dag faktiskt. Efter skolan gick jag direkt hem till Tina och pluggade lite matte,gick bra det med! Nu på kvällen har jag träffat Julia,Jossi och Jensen en stund,kul vare! Nu ligger jag i sängen och är döööötrött,men ska få min lilla engelskaläxa överstökat också,så slut på mitt "kvackel",ha det bra så hörs vi!

Får bjuda på en fiiin mobilbild med dålig kvalité och allt!

Set me free before you press delete♥

Hur kan man överleva som en storbloggare egentligen? Blogga varenda dag även fast man inte har lust,tid eller ork...så kommer jag och min lilla blogg som inte ens har tid/ork att blogga ett enda litet blogginlägg på en hel vecka! Hahaha,men livet kan va så ibland. Jag vet inte ens om jag behöver säga förlåt för dålig update längre? Eftersom ni som läser är vana vid det nu. Menmen,ungefär en vecka sen jag bloggade senast och det har hänt ganska mycket under tiden! Mest så har jag ju pluggat...naturligtvis eftersom det känns som om jag inte gör så mycket mer i veckorna. Men så har ju julen kommit lite närmare också! Så både hemma hos pappa & mamma är det julpyntat och allt,så himla mys! Har bakat pepparkakor också,varit med Julia och Jossi som var nice det med! Igår firade vi min farfars födelsedag med att käka på Ghingis och sen åkte vi hem till farmor & farfar och åt lite tårta oså där. Det har varit en toppenvecka även mycket plugg,det lär väl bli värre den här veckan antar jag. För några veckor sen fick jag ju reda på att jag inte klarat matten,så har mattekomplitering plus lite av det vi håller på med nu. Så det är lite av mitt mattebetyg det handlar om då!!! Så jag lär nog sitta en hel del med matten i veckan.


Det var allt för idag,ska försöka blogga minst en gång till den här veckan iallafall ;) Hejdå!
Här är lite bilder från veckan!










Haha kusse i hörnet!

Clean room

Söndag är ju en vilodag...och min vilodag har bestått av städning och allt möjligt mer. Så nu är jag iallafall klar med rummet,och det ser bra ut,men det lär väl bli stökigt snart igen. Har packat lite inför en vecka hos pappa också. Nu har jag iallafall precis ätit lite mat och ska strax byta om till joggingkläder och sen springa spåret med Tina. Man får väl passa på innan snön kommer (om det nu kommer någon) för då kan man ju inte direkt springa. Men jag måste vara ärlig att jag längtar jättemycket till snön och advent och allt nu,så himla mysigt!

När jag väl kommer ihåg kan jag ju visa lite nytt i mitt rum,inte för att ni kanske bryr er så mycket,men jaja...:)




Kärleksskylten är uppe efter att ha legat och skräpat sen jag var i falkenberg... Hittade min gamla anslagstavla också,sen pysslade jag ihop egna "blommpinnar" eller vad man ska säga,ganska nöjd faktiskt!

Fade into darkness

Hello!
Nu har det gått några dagar (typ två dagar men ändå) sen jag skrev mitt senaste inlägg igen så det är dags att upptadera lite. Igår spenderade jag kvällen tillsammans med Julia,så himla kul man kan ha alltså! Tack för den asgrymma kvällen! Idag så har jag varit hemma och "chillat" eller vilket det rätta ordet nu är. Har städat mitt rum också! Så nu har jag "bara" halva rummet kvar imorgon...*Wieee*. Men får hoppas att det går rätt snabbt så kan man ju göra annat sen. Just nu sitter jag i sängen med mammas dator i knät,ser knappt vad jag skriver eftersom det är så mörkt,men följer min lilla skrivkänsla som finns i fingarna istället...Ska nu sätta på en film och sen efter den sova,godnatt!

Pluggkväll

Hej!
Torsdag idag,lika slapp dag som vanligt. Ja vad mer kan man skriva egentligen? Resten av kvällen kommer spenderas med rensande av bilder och plugga SO,det är inte så mycket mer än det. Så ha det bra så hörs vi!

En liten bild som jag målade i helgen...

Tom blogg..

Jag antar att ni undrar vart jag har tagit vägen,om det överhuvudtaget finns någon läsare kvar därute. Sanningen är att jag har så otroligt mycket att göra i skolan nu,så jag lägger bloggen åt sidan medans jag tar tag i skolan först. Och på helgerna när jag väl borde ha tid så har jag bara inte det! Jag är med kompisar och umgås med familj och släkt då istället... Och så har vi sålt min dator också,lite pengarbrist så dom tog min dator......Men nu har jag ett eget konto på mammas dator här nere istället. Det får väl duga,bättre än ingenting :/

Så läget med bloggen är riktigt hemskt alltså,men nu får ni iallafall ett litet inlägg så ni vet att jag lever! Idag så fick jag reda på mitt matteprov,vet inte ens om jag vågar säga resultatet,så hemskt var det. Hade inte uppnått alla målen,så har fått hem ett häfte med lite grejer jag ska göra och sen ska jag göra kompliteringen i skolan,komplitering here I come...! På fredag ska jag ha SO-prov i samhällskunskap. Lite nervös är man ju allt,eftersom det är så sjukt svårt med hur Sverige styrs osv,förstår ingenting! Men jag tror jag börjar fatta läget litegrann iallafall,så hoppas på det bästa. Idag hoppade jag över dansen också,eftersom skolan går före. Så har suttit lite med SO:n ett tag nu,och ska fortsätta med det resten av kvällen.

Hoppas ni har det bra iallafall..Bloggar när jag har tid och lust,om två år kanske? Nejdå,men hejdå!


Ett kort hej

Tjo!
Ska strax packa om min väska och sen sova borta inatt igen! Men inatt blir det hemma hos Malin. Jag har annars haft det bra hemma hos mormor,skönt att komma bort från allt annat och bara var där. Men nu är jag hemma iallafall! Tidigare idag så bjöd mormor oss på thaimat på Taste of Thai,eller Thai Coconut som det hette förut. Det är jättegott där,men inte när man var jättemätt redan innan...haha.
Somsagt så ska jag sova hos Malin idag,så det blir ingen vidare upptadering idag heller. Imorn när jag kommer hem från Malin ska jag springa spåret med Tina,vi får se hur det går eftersom jag inte har sprungit på sjuuuukt länge! Lär väl ha tappat massa kondition. På onsdag skulle vi visst ha Beep-test igen,och så håller vi ju på med ett arbete som ska in på fredag,så måste verkligen springa imorn,annars lär det inte gå något vidare. Ha det bra ♥
Här är en bild från förra hösten,haha!

Autumnpictures

Hej!
Förlåt att jag inte bloggade igår,men hade varken lust eller ork. Jag var iallafall med Erika igår,vi tog lite höstbilder och gjorde annat kul också förstås! Tack för dagen!♥
Idag är det fredag och jag ska åka till mormor. Jag tar tåget som går tio över ett och sen så stannar jag hos henne tills imorn. Så jag vet inte om det blir någon vidare upptadering under ikväll,vi får se om jag lånar mormors dator sen. Imorn så har mormor bjudit ut familjen på någon restaurang också,nice! Men ha det bra så ses vi imorn om inte ikväll!




Fyra bilder från gårdagens fotografering!
OBS! Kvaliteten på bilderna är mycket sämre på bloggen än vad dom är på datorn!

Fotodag med Julia!

Hej!
Julia sov ju här igår tills idag,vilket har varit superkul (som alltid)! Igårkväll var vi ute lite och sen kom vi hem och då tittade vi på filmen "When a stranger calls",efter den så gick vi och la oss. Idag har vi sovit bort typ halva dagen...men vi har också varit ute och tagit massa fina kort! Så nu sitter jag och rensar dom,fick 295 bilder så har tagit bort nästan hälften,haha.
Imorn ska jag va med Erika,jättelängesen nu så det ska bli kul! Har inte så mycket mer att säga nu,men ha det bra så hörs vi!



Tre stycken kort från idag!

Första november

OKTOBER ÄR REDAN SLUT?! DET ÄR NOVEMBER!? Det är ju läskigt vad tiden har gått!
Iallafall så har den första dagen i november varit vääääääldigt slapp...har legat och spelat wii hela dagen,och jag menar hela dagen! Usch vilket slöseri på höstlovet! Det ska inte bli så någon mer dag i veckan,det lovar jag allt! Just nu så sitter jag och väntar på att Julia ska bli klar,hon har varit hos sin häst och fixat lite så jag hoppas att hon kan va snart! :) Annars gör jag inte så mycket mer,nu ska jag gå ner till mamma och Krille där en latte väntar....mmmmmmmmm! Ha de bra!
 

RSS 2.0