Valborg

Vårelden var inte så rolig igår faktiskt,men det kan ju vara för att jag och Julia kom ganska sent. Men det var ändå kul att vara med Julia! Vi gick ner dit vid kvart i 8 eller något så då var det inte så roligt folk där. Så vi gick upp till macken och köpte mjukglass istället! Det kostade bara 10 kronor och det brukar kosta 22 kronor,(25 med smak) så det var vääldigt billigt,+ så kostade inte extra med smak. Det var väl bara för att det var valborg och så med. Sen så gick vi hem till hennes bror och var där ett tag,jag gick hem vid 10 ungefär. Och kameran fick hänga med helt i onödan,blev inte en enda bild,tyvärr.. Men tack för kvällen!♥ Idag är det Valborg,har massor av alternativ att välja på. Först skulle jag varit med Nellie och några mer,men sen så skulle dom vara med folk som jag inte kände typ,sen skulle jag vara med Julia & Jossi men jag vet inte hur det blir med det. Så frågade jag Malin vad hon skulle göra och hon skulle inte göra något så det blir förhoppningsvis att vara med henne. Toppenhärligt väder också! Så här ska jag inte sitta mer. Lider av skavsår på hälarna med! Men det är bara att vänja sig,det kommer det bli många av i sommar...

Bild i repris

Majeld

Hej,sitter och väntar på att jag och Julia kan gå till Klämman,längtar som en tok..vill göra något annat än vara hemma just nu! Resten av familjen har redan gått dit så nu är jag ensam hemma. Och det är såååå skönt att det är fredag! Tror jag tar med mig kameran sen med,får se om jag tar några bilder. Ha en bra kväll! ♥


Bild från google!

Fall for your type

Fall For Your Type - Jamie Foxx featuring Drake 
Den här låten går om och om i mina öron just nu,fin låt! GUD VAD SKÖNT ATT TORSDAGEN ÄR ÖVER! Men om jag får erkänna så har den här torsdagen varit ganska okej,men det är fortfarande världens segaste dag.. Efter skolan så satt jag och pluggade lite matte,gick hyffsat bra den med,även fast det var såna där svåra uppgifter... Sen sprang jag och Tina,eller först gick vi till spåret,det är en bit att gå faktiskt. Sen så sprang vi spåret,och det gick sjukt bra! Gick inte en enda gång,förutom i en backe men den är väldigt jobbig.. Så jag blev lite imponerad att jag orkade hela vägen,men har fortfarande dålig kondis så ska försöka springa 2 gånger i veckan (iaf när jag är hos pappa). Imorn är det fredag och då blir det att vara med Julia! Det är våreld i klämman på kvällen så det blir att gå dit. Nice! Ska även gå upp extra tidigt imorn om jag lyckas,för ska gå till Julia tidigare och hjälpa henne med matten,hihi ♥ Tror också det kommer bli dålig upptadering imorn tyvärr...

Vill ha tillbaka mitt mörka hår! Men ingen idé att färga nu eftersom det bleks i solen...

Dance like it's your last day of your life!

Haha det var ju visst inga problem med att hinna med att blogga idag! Tog inte med mig hem några läxor,vet knappt vad vi har. Matten kom jag precis på att jag hade ett papper där det stod vad som var läxan,men får ta hem den imorn istället. Dansen var helt okej,tappade bort mig lite då och då eftersom vi börjat med plasseringar till uppvisningen,så det blev lite rörigt men det blir nog bättre nästa vecka. Somsagt så tror jag att uppvisningen är nästa helg,spännande. Och jag tror även jag lyckats övertala Alicia och vara med,men hennes bekymmer är nu vad hon ska ha på sig,knäpp är hon. Men jag har också ett sånt bekymmer just nu.. Imorn ska jag springa,inte dumt det,sen har jag typ 3 läxor jag ska göra med. Så det passar nog bättre att säga idag,att jag vet inte ifall jag hinner blogga IMORN,för imorn,då äre körigt :)


Första skoldagen!

Hej!
Första skoldagen efter ett härligt påsklov,gud så segt det var att gå upp.. Men skoldagen har varit ganska så bra ändå. Så var jag med julia med,satt ute på studsmattan och pluggade (om det nu blev något gjort),haha jorå,sen var vi ute och satt vid datorn och lite sånt där. Tack för dagen galna människa!♥ Imorn har vi sovmorgon till halv 10,inte dumt det. Så drar vi in till dansen Alicia och jag på slutet av dagen (och hon säger att hon inte ska vara med på uppvisningen som är om 2 veckor,kommer dö utan henne!) Ska försöka hinna med att blogga imorn men det blir ju lite körigt somsagt. Men det är sånt som man får se..
/ Isabella

Haha en randombild jag och Julia tog en gång,så himla failat leénde...

Surprise!

Nu ska ni få veta vad jag har gjort idag,eftersom ni inte fick reda på det igår. Eftersom pappa fyllde år igår så skulle vi göra någonting extra till honom,eftersom han fyllde 40. Så då hade F&F,Tinas föräldrar och Jag,Tina och Krille (+Hugo) diskuterat ihop oss och bestämt oss att vi skulle överraska pappa på Sjögestad Motell som ligger här i Mantorp. Och Tina och pappa hade sovit på hotell inatt så han visste ju inte om att vi var på Sjögestad och väntade på dom,hihi det var lite kul att se pappas min när han såg oss där. Förut innan det så åkte vi till City Gross och handlade två snickers (pappas favoritchoklad) + två trisslotter. Hann även att slänga ihop en liten teckning imorse. Anledningen till att jag inte berätta det för er var att ifall pappa skulle få för sig att kolla på min blogg,han gör det ibland förstår ni. Så nu är vi hos pappa igen!
Sitter och har ångest inför skolan imorn,JAG VILL HA SOMMARLOV! Tur bara att det är 7 veckor kvar,inte så mycket det. + så har vi massa av lovdagar och helger imellan det. Efter skolan blir det att vara med Julia,nice!♥ Bloggar mer imorn tror jag.


Necklace

Fick ett nytt halsband av Tina och Pappa idag,dom har åkt kryssningsbåt i veckan och stannade i Riga och köpte det,själva hjärtat är gjort av bärnsten :) OBS! Inte så bra kvalité på bilderna,tog dom precis nyss.


En trevlig och solig dag!

Hejsan hoppsan!
Har precis kommit ur duschen och sitter här. Har haft en hel del problem med att ladda upp bilder som ni vet (det är därför att bilderna i det inlägget innan det förra inlägget såg lite halvknasiga ut eftersom att dom var lite mindre än vanligt). Så jag har satt ihop alla bilder i paint och sen laddat upp hela bilden här. Jag hoppas också att det här problemet försvinner så fort som möjligt eftersom man vill ju ha bilder i sina inlägg....(!) Idag har vi ju varit hos Rickards föräldrar i deras lilla stuga ute på landet,trodde först att det bara skulle bli våran familj och dom men sen kom visst alla andra som vi brukar vara med. Fick påsklunch,satt ute och njöt i solen,gick på promenad och letade påskägg med en karta (jag hittade mitt långt upp i ett träd där jag självklart inte kollade från början). Tog en massa bilder med,inte särskilt förvånande kanske,och är vääldigt nöjd. Har alltid velat få med en fin fjäril på bild,och det fick jag idag! Hihi Rickards brors barn Alicia är så sööt! Hon fyller 5 år imorn,hon letade efter övergivna snigelskal (där det inte var någon snigel i) och så klippte vi sönder en tablettask och gjorde ett litet hem där i till dom. Med blad och blommor och lite så.Det blir verkligen att springa den här veckan kan jag ju lova! Har ätit godis och påskmat och allt möjligt sånt där hela veckan...Har inte ens ätit upp mina påskägg på en gång tack vare lov! Imorn är planerna hemliga för er! Självklart kommer jag att berätta på kvällen,men ni får inte veta nu,lite spännande är det allt :)

Här är några bilder som jag har tagit kort på idag,har säkert 200 bilder till som jag vill lägga upp men jag har tyvärr inte orken till att sitta uppe hela natten med det..

Påskkycklingar

Här är lite påskpyssel jag gjorde förra året,min favorit är ju den lila kycklingen, det "lilla extra" med den är att den har grymt gulliga ögon på den lilla kroppen + att det hänger massa limtrådar i hela huvudet på honom!

Påskmat igen!

Hejhej! Härligt väder idag med ser jag,jag älskar det!
Idag så ska vi åka till Rickards föräldrar ute på landet så ska vi äta påskmat där. Tur att det bara är påsk och jul en gång om året annars skulle vi nog rullat fram allihopa. Tog några bilder på dagens outfit med,slänger in dom sen när jag kommer hem för vi skulle visst åka NU. Ha en bra dag.

Grattis till världens bästa pappa!

Första bilden var för länge sen,och den andra med för den delen,lite flumm var det på den med. Min pappa är en hjälte faktiskt,ibland känns det som om han kan allting och vet lite för mycket. Men det gör ingenting för jag älskar honom ändå,grattis på 40-årsdagen pappa!♥

Nästan klar med designen!

Nu är designen i stort sätt färdig,lite småjusteringar på te.x länkar och andra grejer som man märker efteråt. Är inte 100 % nöjd faktiskt. Men om jag får erkänna själv så är den här den finaste jag gjort! Lite nya saker på bloggen:
  • Nya rubriker i menyn (dvs. arkivet,kategorier osv.)
  • En bloglovinknapp! Har aldrig vetat hur man gjort det förut
  • Smileysar, te.x ;)
  • Ny design förståss.
  • Personlig text i menyn
  • Har ändrat kategorierna lite grann.
  • Gjort bloggen bredare då jag äntligen fixat "en vit rand" brevid bilden jag pratade om i ett annat inlägg [LÄNK]
  • Tagit bort "Sök i bloggen" ikonen,grymt irriterande var den.
  • Ändrat lite i kommentarsfältet
  • Ändrat stil och färg på rubrikerna i inläggen och texten i inläggen
FÖRE:
EFTER:
Ska spela sims i någon halvtimme eller så innan jag ska dejta min kudde.
Ha det bra så bloggar jag mer senare! (Klockan är över 12)

Green nature

Det är så härligt att se alla blad börja slå ut och att sommaren är så nära!♥



Vill bada!

Har äntligen fått lite ordning på bloggen! Är ganska nöjd med den här än sålänge.
Men det är lite saker som jag måste göra,te.x kommentarsrutan... DEN ÄR GRYMT FUL!?!?!?! GRÖN!?!?!? Det har den inte varit förut!? Så det fattar jag inte hur den kan ha blivit det. Så ska jag även ändra lite i menyn och lite länkar och sånt där. Just nu sitter jag och Malin inne i hennes rum vid varsin dator,fattar inte vad vi gör inne egentligen. Ska strax packa ner mina saker och sen går vi mot mig. Det är otroligt varmt idag och jag känner bara för att slänga mig i en pool och bara njuta! Jag bloggar mer sen,ha en fin kväll :)

(bilden är från google)
Önskar den vore min,skulle badat i den konstant hela tiden!

Renovering ;)

Okejokej,nu orkar jag inte se min blogg se ut såhär..
Tog med datorn till malin bara för att vara lite osocial så nu ska jag göra om ALLT,lägga dit headern och allt igen och så.. Så ja,det kan se lite fel ut på bloggen för tillfället men ska försöka fixa den så gått det går så ni vet!

Påskharen gav mig ett påskägg!

Hallihallå!

Blev ingen trädgårdsförening förut eftersom att vi stressade ner till tågstationen istället.. Menmen. Tog halv 5-tåget hem och när jag kom hem så åt vi mat,grillat!♥ Nyss så fick vi även ett varsit påskägg,mamma sa att "påskharen" hade skuttat förbi,haha lite gulligt att dom säger det fortfarande :) Senare så kommer Malin hit och då blir det att packa lite grejor och sen gå till henne. Så det blir nog inte så bra upptadering varken ikväll eller imorn,så jag bloggar helt enkelt när jag kommer hem från henne.
Ska fixa lite med designen nu medans jag ska försöka ladda upp lite bilder på påskkycklingar jag gjort förra året eller något,SJUKT SEGT att ladda upp bilder på blogg.se?... Ha en fin kväll!

Lat tjej

Jag sitter fortfarande i pyamas,LAT kallas det..
Men ska strax göra mig iordning och så ska vi gå mot trädgårdsföreningen och sen vidare till stationen. Bloggar mer när jag kommer hem senare,ha en bra dag!


Skogsbärsripplad mascarpone

(bild från google)
Världens godaste glass kan jag ju lova er,det är Icas egna och heter skogsbärsripplad mascarpone,AWESOME! Ett tips till er som gillar glass :)

New parfume

Här är parfymen som jag har fått av mormor.
Figuren är helvit från början,inga ögon eller något.
Så får man med massor av klistermärken som man får sätta dit på den hursomhelst. Sen så fick det ett lock längst ner och om man skruvar på det så kan man "bevara" parfymen i själva figuren! Den här luktar Kiwi och Ananas. Den jag hade innan hade istället rosa och svarta klistermärken och luktade "saftiga röda frukter" :)



Man kan köpa den i själva "Oriflame-tidningen" för 149 :- för tillfället.


Hopp!

Hej på er!
För det första vill jag säga att mormors dator är väääldigt seg,det är därför jag inte bloggat förens nu. Och så vill jag säga att filmen "Hopp" är absoulut sevärd för er som inte sett den! Sjukt gullig film och den passar perfekt till påsken (eftersom att det handlar om en påskhare osv.) Här har ni trailern!

Mina favoriter i filmen var ju helt klart kycklingarna,grymt gulliga!
Imorn så räknar jag med att mormor och jag ska gå till trädgårdsföreningen och vara ute i solskenet (hoppas det blir solsken iallafall!) Jag tar väl tåget hem vid 4,5 någon gång och jag bloggar då när jag kommer hem tror jag! Mina planer inför imorn är att sova hos Malin så det blev visst inte att sova hemma imorn heller. Jag har fått en ny parfym av mormor också,bilder och info kommer i nästa inlägg ;)

Black and White

Slänger in en bild på dagens outfit!
Orkade inte fixa håret efter duschen så det fick bli flätor..

Stressigt!

Puh,tror jag är helt slut snart...
Har suttit och trixat med designen sen klockan 8 imorse och den har fortfarande inte blivit klar! Jag fattar inte hur jag orkar. Anledningen till att jag vaknade imorse vet jag inte,bara att jag fick ett sms från Julia imorse och då fick jag anledningen varför vi inte var igår.. Så synd om henne så det är inte sant!♥ (ingenting som jag orkar ta upp)
Jag är väldigt nöjd med headern kan jag säga er,förutom det här...
Jag stör mig på det så det inte är sant!
Men när jag har tid så ska jag försöka göra bloggen lite bredare och då hoppas
vi på att det där kommer rätta till sig...
Jag stör mig på det så det inte är sant!
Men när jag har tid så ska jag försöka göra bloggen lite bredare och då hoppas
vi på att det där kommer rätta till sig...
Just nu försöker jag göra en "profilbild" till sidan av bloggen,och den blir också ganska bra. Så då får vi bara se ifall jag lyckas få upp den på bloggen ;)
Idag så ska familjen åka till Linköping och äta ute och sen gå på filmen "Hopp" som går på bio! Kulkul. Efter bion så ska jag hem till mormor och så sover jag där med. Vilket rörigt inlägg det blev nu men är lite stressad för ska duscha,packa,göra klart designen,fixa mig och allt sånt där innan halv 3! Jag bloggar mer från mormor senare tror jag. Ha en bra dag så hörs vi!

Ordning och reda!

Sitter och klurar hur jag kan ändra min design,tänkte fixa med den ikväll..
Jag ska vara med Julia ikväll och vi var ju ute och fotade häromdagen så då skulle jag få bilderna idag,så vi får se hur det blir med det. Idag är det ganska grått ute,så det ser inte så lockande att gå ut,men samtidigt så ska jag inte sitta inne hela dagen så jag borde nog gå ut trots allt. Jag har inte gjort så mycket idag,vaknade ganska sent så har städat och suttit här fram tills nu. Jag satt uppe ganska länge igår och rensade bilder,sorterade om dom,fixade nya mappar osv. Så nu ser det ut såhär:
Ordning och reda,pengar på freda´! ;)
Ska göra lite andra grejor nu,vi hörs senare!

/ Isabella

Nelliiie

Hej på er!
Igår när jag stängt av datorn så kom jag på att världens bästa farmor fyllde år igår,så hon får ett grattis idag istället! ♥ Idag har jag varit med Nellie,sjukt kul har vi haft. Har gått runt lite i mantorp och pratat om allt och inget,legat och stekt i solen,hoppat lite studsmatta osv. Förut så gick vi även till en lekpark vid mig bara för att gunga, haha och jag har nog aldrig varit så nära på att börja asgarva. Det var typ två tjejer där,kanske 4-års åldern och 7-års åldern eller nått. Och dom hade med sig enkronor som dom höll på att kasta vid oss,och jag och Nellie blev värsta skrattfärdiga för det var en enkrona som landade precis mellan oss och hon vågade inte gå och hämta den! Och sen när dom skulle gå hem så ville dom ge enkronorna till oss,och då så kastade den lilla ungen enkronorna vid oss och skrek "DOM ÄR ERA KRONOR!!!" och vi fattade inte vad hon menade.. Så då sa den stora ungen till den lilla att "men ska det va så svårt att ge dom till dom eller?" Och både Nellie och jag förstod ju att dom ville ge oss dom så då sa Nellie "Alltså ni får behålla dom om ni vill",och då sprang dom hem! HAHAHAHAHAHHAHAH,jag vet att jag suger på att berätta saker men ni skulle bara vetat vad vi garvade efteråt.
Ska ut till studsmattan nu, hejsvejs!

Vädret! ♥

Jag hoppas ni har varit ute idag,annars har ni missat något!
Det var verkligen sommar ute och jag och Erika har varit ute i stort sätt hela dagen. Det har nästan inte blåst någonting heller,så vi har legat och stekt i solen. Men än så har jag varken märkt en röd eller brun bränna på varken armar,ben eller ansikte,haha. Vi fick även vattenmelon hemma hos Erika förut (som ni förstod enligt inlägget innan) för första gången iår! GOTT,älskar det. Förut hemma hos pappa så "pyntade" jag rummet med små påskkycklingar jag gjort för något år sen eller något,haha ni ska få se på bilderna någon dag,var otroligt segt att ladda upp bilder? Tog ungefär en halvtimme att bara ladda upp bilderna av melonerna så ja,det är lite surt. Tror jag ska gå ut till studsmattan ett tag,om Krille vill. Imorn så ska jag va med Nelliiii,kuligt!♥ Bloggar när jag har tid.
/ Isabella

Melonkonst!


Ny design i veckan?....


Ni ser där pilen är??
Skulle vilja ha en vit rand där som det är på andra sidan med men har inte hunnit
fixa det än. Ska försöka fixa ny design i veckan om jag hinner! Hihih nu vet ni :)

Ny design i veckan?....


Ni ser där pilen är??
Skulle vilja ha en vit rand där som det är på andra sidan med men har inte hunnit
fixa det än. Ska försöka fixa ny design i veckan om jag hinner! Hihih nu vet ni :)

Tidig påsk


Redan ett påskägg?...
Somsagt så var ju farmor & farfar här på påsklunch här idag och då så fick vi ett varsit påskägg av dom! Och jag har även lyckats att inte äta upp det,eller rättare sagt så har jag nästan inte ätit något ur det. Mitt löfte om att försöka gå ner i vikt har gått rätt så bra om man tänker på ätandet av godis och sånt,för har varken varit sugen på det eller ätit det ofta så det är bra! Förut så var jag och farmor ute och gick med Hugo igen,och då passade jag även på att knäppa ett par bilder som ni såg i förra inlägget,och blev ganska nöjd med resultatet! Blir finare bilder om solen skiner och då blir det även bättre kvalité! Hahahaha kände på mig att jag lät som värsta pluggisen på fotografteknik men nej det är jag inte ;)
Jag var även och fotade lite med Malin förut,eller dom bilderna blev inte lika bra så det var nog bara de två sista bilderna som jag tog med henne. Imorn så ska jag va med Erika,var ett tag sen så det blir kanoners att va med henne. Jag åker ju även till mamma imorn eftersom det är måndag,och jag kommer känna mig helt överlycklig imornbitti när jag vaknar över att inte behöva gå upp till skolan!!♥


The spring is beautiful

















The Script

The Script-The Man Who Can't Be Moved
Underbar låt,älskar den!
Idag har jag lärt mig hur man planterar häck! Haha,men jag känner efteråt att jag kanske borde tagit på mig lite lämpligare kläder som inte gjorde nånting att dom blev leriga... Förut så var jag och pappa ute och sprang,kände att jag behövde det och det märktes! Tappade typ andan för kunde inte andas,men det kan vara för att jag sprang mer än vad jag egentligen orkade. Så nu efteråt känns det superskönt! Så grillade vi även för första gången för i år,häärligt! Imorn så ska vi ha en veckas för tidig påsklunch med F&F,eftersom vi åker till mamma på måndag så fick det visst bli så. Ska spela sims,bloggar mer imorn!

bild sen förra året,sämst kvalité!


Tussilago



PÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSKLOV!!!!

GUUUUUUUUUD SÅ SKÖNT DET ÄR MED PÅSKLOV! Typ skriker av glädje! Själv vet jag att Jonathan och Nenne går i skolan i 4 dagar till,stackarna.. men sen på fredagen så ska dom till Kanarieörarna,det är fuskigt... Fick även reda på mitt SO-prov om droger förut,49/71. Lite halvsådär men jag fick "VG" på pricken,så lite nöjd är jag allt men kunde gjort det bättre. Förut så var vi även i Linköping på Toys u rus och Burger King blev det,lite godare än Mc'Donalds faktiskt. När jag kom hem så träffade jag Julia en stund och vi tog lite kort (som vanligt),haha! Men jag har inte fått korten än,så någon dag kanske ni får något kort. Imorn så hoppas jag på ett toppenväder! Hela familjen ska dessutom gå upp JÄTTETIDIGT för att gräva ner häck (buske) på våran tomt. Så skulle inte förvåna mig om jag vaknar halv 8 imorn,men har ju trots allt hela påsklovet på mig att sova! ;)

/ Isabella

Tygskor!

Har fått nya tygskor av Tina! Det gillas,tack!
Men det som ogillas är att de är redan smutsiga av lera som ni ser...så ska tvätta bort det sen :) 


Nya Joggingskor!

Fick även ett par nya joggingskor av pappa och Tina häromdagen. Tack!
Tror jag och pappa ska springa något i helgen? :)

Blått och grönt!

Farmor och farfar har varit här sen klockan 4 förut ungefär,stackarna,fattar inte hur trötta de borde va...;) Pappa har varit på föräldrarmöte hela kvällen och Tina har någon familjekväll eller något med sin skola. Så de har varit här bara för att ha "tagit hand" om oss. Farfar har även hjälpt mig med matten! Så nu fattar jag lite mer än vad jag gjorde innan och det är bra. Så gick jag,Hugo och farmor ut lite förut med,blev några kort men besvikelsen är ju att korten inte blir lika bra på datorn som de ser ut på kameran,men dom blev hyffsade iallafall!








Så kom jag på igårkväll att jag glömde nämna om mitt biologiprov jag gjorde,jag håller tummarna på att det gick bra för det kändes så mycket bättre än det förra! Imorn blir det att åka in till Linköping och äta på Mc'donalds (tjockt jag vet),men det är min brors val eftersom han fyllde år förra helgen. Så skulle vi gå in på toys u rus och kolla lite där till han med. Jag tror att jag ska va med Julia en stund med,var ett tag sen nu! Men jag får se ifall jag bloggar imorn.

/ Isabella


Burn it up!

Hejhopp!
GRATTIS IGEN EMELIA! ,synd att jag inte får träffa dig idag :(
Har precis duschat och nu sitter jag här och lyssnar på våran danslåt,
Burn it up - R. Kelly featuring Wysin and Yandell
Okej jag har aldrig hört den innan förra onsdagen, och då kommer Alicia och säger att den är jättegammal? Haha aja,vi blev klara med båda danserna idag och kom överens om vad vi ska ha på oss och så, det blir nog kanoners! Satt även lite med matten förut med,skönt att ha gjort lite av det iaf. Kom precis på att vi har idrott imorn med och våran idrottslärare nämnde att vi skulle hålla på och träna på kullibyttor?.. Och duktig som jag är så har jag äntligen lärt mig det,och det är ganska kul istället för svårt nu. Men men,det värsta blir väl om man ska hålla på och hjula och sånt,för sånt har jag inte hunnit att öva på...

/ Isabella

Emelia 1 år imorn!

ÅÅÅH,jag vill ha påsklov nu! Så himla skönt det skulle va.
Just nu sitter jag och lyssnar på spotifyreklam,känns som om det kommit mer på sista tiden?! Imorn har vi biologiprov igen,blir lite halvnervös när jag tänker på förra provets resultat. 3 omprov i rad på samma prov vill jag INTE ha igen,så jag har tränat litegrann idag så ska jag kolla igenom allt sen! Imorn så fyller ju Emelia 1år! Gud vad fort det har gått.. Hihi,men ifall jag inte hinner säga grattis imorn så säger jag det nu,grattis gumman!

Gammal bild på henne.
Som sagt så får vi se om jag hinner blogga imorn,för ligger hur mycket efter somhelst i matten med kom jag på (det här är ett bra skäl till att ha påsklov NU,pluggar ju hela tiden känns det som...)


Älskar vädret!

Hejsan!
Gud vilket vårväder det har varit idag! Nästan sommarväder,när jag kom hem från skolan så stod termometern på 40 grader mot väggen,det ni! Jag,Julia och Jossi har suttit och solat i skolan idag,skönt var det! Hoppas det blir likadant väder imorn bara,vi har en del planer inför håltimmen :)
Har inte så mycket mer att säga,ska gå och packa upp från mamma och sen plugga lite biologi (har prov på onsdag). Ha en bra kväll!


Bilden är från somras,och tänk att det är såhär varmt nu i vår.. Undra hur varmt det är i sommar då??

Jag älskar våren! ♥

Jag älskarälskarälskar våren!
+ så hittade jag en inställning på min kamera förut som fick in bättre skärpa på bilden än förut! :)

Isabella

BAKVERK

Gud vad skönt det är att ha gjort klart tekniken!
Så belönar mig med att visa er vad mamma gjort för bakverk under veckan:
(Vi firade ju både Krille och Emelia idag eftersom Emelia fyller 1 år på onsdag)
Bläää,blir superdupermegamätt när jag tittar på det här...

Dagens outfit!


Klänning-Gina Tricot
Tröja- Cubus
Tights-Gina Tricot

Och ni får inte se ansiktet eller håret för jag har inte hunnit fixa det än eftersom att jag nyss duschade. Om jag får erkänna så sticks klänningen något enormt,men det är det väl värt ;)
Alla gäster kommer vid 3 sen någon gång. Ni kanske får se lite bilder av fikat sen,mamma har bakat massor! 

Isabella

Tjenare mannen!

Familjen har suttit och tittat på filmen "Hajar som hajar",haha en ganska sjuk film faktiskt. Har hållit på lite med tekniken med, jobbigt att behöva sitta med det på helgen men jag har inget val. Så ska fortsätta med det snart,och sen spela lite sims igen. Imorn så är det kalas som gäller! Mer upptadering imorn. Ha en bra kväll.

Skillnad i rummet!

Hej du som läser!
Jag följde inte med till Rickards bror idag... Jag stannade istället hemma och städa mitt rum så jag känner mig väldigt nöjd efteråt! Här har ni skillnaden:
Sen kom jag på förut att jag har en teknikuppgift som ska vara inne på måndag med. Och jag känner att jag inte ska slarva med den,för ni vet Anders jag pratade om i veckan, vi har han i teknik. Så jag måste göra läxan så att han inte blir ännu argare.. Aja,hoppas bara att han är på bra humör.
Just nu sitter jag och accepterar förfrågningar på facebook från cityville,en aning med jobb men ja. Det blev ingenting med Jossi och dom sen,för det blev lite krångel med det så det får bli en annan dag. Plus så fyller ju Krille år så då kanske det är lite kul om jag är hemma. Ska spela lite sims nu,ha det bra! ♥

Kristoffer 9 år!

Idag fyller min bror år!
Jag kanske inte säger det så ofta men jag älskar dig! Hur omogen,äcklig,fjantig och ful hur du än kan vara så gör jag det. Så ja,grattis på 9-årsdagen! ♥

Lögnare

Haha för några timmar sen visste jag inte att det kunde åska i april,men sen så fick jag svaret att det kunde det! Gud vad det har blåst ute,det var verkligen storm och jag menar det! Som tur var så hann jag hem innan allt regn kom! Idag hade vi SO-prov,det gick ganska hyffsat för att inte ha pluggat så mycket,och jag skrev på alla saker förutom 1 uppgift,så känner mig ganska nöjd! Snart kommer Julia hit och vi ska kolla på talang tror jag? Kulkul. 
Och imorn så fyller ju brorsan år,men då fyller Rickards bror också så då ska vi dit på dagen. På kvällen så blir det att sova över med Jossi,Julia och Tess hos Jossi,kuligt! ♥ Ska städa lite grann nu i väntan på julia,hejdå!
idag fick jag även reda på att man aldrig ska lita på den som andra säger att man inte ska lita på...

HOMEWORK

Jag är lite förvånad att mitt hus och min familj står kvar! Det blåser ju som om jag inte vet vad. Vart skitirriterad när jag gick hem förut,alltså en jättetung väska med idrottskläder och läxor är inte direkt kul och bära hem när vädret inte sammarbetar... Påtal om läxor har jag suttit med hela dagen som vanligt som den här veckan. Just nu försöker jag skriva fakta om grodor på datorn,men det går inte så bra. Så har jag SO-prov imorn som jag nästan inte kan nått av,så har jag matteläxa och engelskaläxa tills imorn med. Jag fick ett utbrott förut bara för att vi har så otroligt mycket i skolan just nu,jag vet inte vad jag ska ta mig till snart!? Jag hoppas att det blir bättre snart iallafall,för jag vill ju göra annat än plugga också.. Imorn är det fredag iallafall,vilket är vääääääldigt skönt. Då blir det mindre pluggande kan jag ju lova! Tror det blir att vara med Julia? :) Okej lite mycket om plugg nu men det är det som gäller :(

/ Isabella
saknar ♥

STOR reaktion på lärare?...

Halloj!
Har faktiskt inte suttit vid datorn eller teven idag *stolt*! Har istället ägnat min tid åt biologin som äntligen är klar. Fast nu har jag "bara" SO;n (prov på fredag) och tyska (läxa tills imorn) kvar...ska sätta mig med det alldeles strax. Ni vill inte veta vilket fantastiskt bra humör våra lärare har varit på skolan idag! ELLER INTE,trodde inte lärare kunde vara så arga på folk som inte gjort någonting? Våran träslöjdslärare hade verkligen aggroproblem idag alltså. Jag har varit borta väldigt mycket på tisdagarna av någon anledning (sjuk,viking line osv.),så då frågade jag han snällt ifall han kunde hjälpa mig lite extra eftersom jag ligger efter. Och då när vi började så visade han mig inte ens hur jag skulle göra? Okej jag kanske är lite efterbliven som inte är någon snickare som snickrar ihop en jävla pall på fritiden!? Så han trodde jag kunde byta borr och ställa in alla inställningar och skit alldeles själv. ÅÅÅÅÅH,och sen sa han att man lärde sig byta borr i 3:an?... Nej,det hade inte jag fått iaf. Så hade han damp på alla andra också för den delen,svärde typ hela tiden och ja. Vet inte om jag vågar gå på hans lektion nästa vecka,han lär väl ha rådamp för det min klass hade fixat i slutet av lektionen.... Och sen berättade även Jossi att hennes franskalärare hade suttit och gråtit hela lektionen över att några i hennes klass hade bråkat eller något? Så ja,man kan säga att några av våra lärare har varit allmänt tråkiga idag. Nog om det,det rör inte mig.
När jag kom hem hade mamma bakat supercoola muffins inför helgen,det var en massa färger på den! Typ blå,grön,gul,rosa,det var ju gulligt värre. Imorn är det dans,får se om jag hinner blogga då för jag har som vanligt en massa läxor...:( Men skönt med påsklov snart iallafall,TAGGAD! Ha en bra kväll.
Nu kändes det lite bättre iallafall... Ibland känns det som om jag kan måla alltså (inte).

Det snurrar i min skalle!

Jaha det vart ju ingenting med bloggen på länge...
Jag vet inte vad det är med mig just nu,har ingen blogglust,ingenting att blogga om,ja somsagt. Så känns det som om det inte duger med någonting längre. Det känns som om jag vill göra nya saker hela tiden,som om det inte duger med det jag redan gör! Jag kanske är den enda människan på jorden som känner såhär,men jag vet somsagt inte varför jag känner som jag gör. Okej nu säger jag inte att livet inte duger,men det finns det ena och andra som jag vill ha gjort! Lite svårt att förklara för er men ja... Så vill bara att det ska bli sommarlov,slippa alla prov och läxor och bara njuta av livet! Lilla Emelia fyller 1år den 13:e april! Det har gått så himla fort,och ett minne med hennes födelsedag är att det var studiedag då! Så det blir massa kalas i helgen,för Krille fyller ju 9år på lördag med. Mycket födelsedagar i april kan jag ju lova. Och har även börjat tröttna på min design *igen*,och då blir det sämre upptadering eftersom jag inte får någon insperation utav det.. Ska alldeles strax packa upp mina grejer från pappa,lägga mig och läsa och sen teven! Vi hörs.
Kom på att jag har lite att göra på bloglovin med....

RSS 2.0