Låter bilden tala för sig själv


N Y Å R S A F T O N

Jahopp sista dagen på 2011,det är inte sant vad tiden har gått fort!? Var det inte början på 2011 nyss eller? Eller det kanske bara är jag som tycker så. Men iallafall så har jag precis tagit en dusch och så har jag packat ner lite grejor hem till pappa. Nu vet jag inte vad jag ska göra riktigt,fastnar nog här ett tag till och sen får vi se vad som händer. Hoppas ni får en kanondag och gott nytt år på er! ♥

MÖRKT BLIR TILL LJUST..

..är just det vad min blogg har gått till och från. Är ganska nöjd, ska bara fixa headern innan jag går och lägger mig. Alla andra länkar och kommentarsfält osv. fixar jag någon annan dag,nu har jag iallafall fixat det man märker med bloggen. När jag sovit för den här natten ska jag packa lite för en vecka hos pappa igen och fixa lite inför kvällen,nice blire! Godnatt!
Så himla klockren!

RENOVERING

Heeeej,som ni kanske ser håller jag på att fixa bloggen lite. Går ganska bra med header och sånt,men det finns fortfarande små saker jag måste ändra på. Nu vet ni det ifall ni undrar varför bloggen ser ofärdig och konstig ut. Pussssss
Haha en aning randombild,men den får duga.

Just chillin

Hej!
Idag är det fredag,men känns mer som söndag. Igår va jag ju med Julia,gryyymt saknad och allt det där. Hon sov här tills idag,jag skulle till tandläkarn klockan 12.40 så du följde hon med ett tag och sen gick hon hemåt. Älskar dig! Om man väljer att skriva några rader om tandläkarn så gick jag dit själv utan någon förälder,har faktiskt ALDRIG gått själv förut men idag gjorde jag det. Var inte ett dugg nervös innan eftersom det bara skulle vara undersökning,men när jag fick reda på att jag skulle plocka bort tandsten och fylla någon grop på nån tand så....bläääää säger jag bara. Usch vad äckligt! Är iallafall glad över att va hemma efter det,haha. Ikväll blir det att vara hemma,inga planer och kommer inte fixa några heller. Känner för en rejäl hemmadag med myskläder och chillidill och allt,mys! Funderar också på att börja med en ny design på bloggen,men inte så jättekomplicerad...får se hur det blir med det. Imorgon är det sista dagen av 2011,vet inte om det är bra eller dåligt riktigt? Har lite blandade känslor,men ska satsa på det bästa! Iallafall så kommer kvällen imorgon att spenderas med Julia! Kommer bli kanon känner jag på mig! Lite senare på kvällen åker hon till Linghem och då får vi se vad jag hittar på! See u later maybe!


Happy feet 2


Det kan nog inte vara så svårt för er att lista ut vad jag har gjort idag med tanke på bilden och rubriken? Nänä,idag har jag varit på bio med Malin,William och Wilhelm! Åkte in med tåget som gick runt halv 2,så då gick vi till bion. HAHA och det blev krångel med allt kändes det som,men det blev bra ändå ju! Tack för dagen ♥ Kom hem lite efter sex och då åt jag lite och sen satte jag mig vid datorn. Sen har jag inte gjort något mer socialt än så. Imorn har det varit jullov en vecka (om man räknar med avslutningsdagen) och den dagen är bestämt att träffa Julia! Hon ville åka in till Linköping men får se hur det blir med det. Nu ska jag se ifall jag får igång några avsnitt av "Vänner" och sen blir det nog att sova. Godnatt!

Tre underbara julfiranden

Heeeeej!
Gud villka lyckade dagar det har varit! Har fått massa fina julklappar och julen har varit perfa. I Torsdags så var det ju sista dagen i skolan. Kollade på en film med klassen,fikade,fick mina betyg osv. Betygen såg helt okej ut,även fast man kunde fått en aning högre,men huvudsaken är ju att man får ett E i allt. Jag fick sju E (g),fem D (g+/vg-) och tre C (vg). På fredagen så var familjen (alla utom pappa eftersom han jobbade) på Lundby badet och efter det åt vi på Burger King. När pappa väl kom hem så åt vi lite mat och sen öppnade vi julklappar. Här är det jag fick i fredags!:


* HTC legend + två skal och ett fodral
* Kattkalender
* En shoppindag på Marieberg Galleria tillsammans med kompis och Tina.
* Deo
* Hårfärg
* Sminkborttagning
* Balsam efter dusch
* Gosedjursapa
* Adidaströja

Igår så åkte vi till F&F vid 10 ungefär,var med kusinerna ungefär hela tiden. "Tomten" kom vid två ungefär och gav oss massa julklappar! Så det blev lite julklappsöppning och sen kollade vi på Kalle Anka som vi alltid gör varje år,hihi. Är lika nöjd med alla julklapparna och julen där som jag är med allt hos pappa också! Här är det jag fick:


* Berlock till mitt Thomas Sabo-armband
* Pussel
* 300:- till kameran
* En resa till Liseberg med kusiner och föräldrar
* Ett presentkort på Marieberg Galleria 500:-
* Liten lampa
* 100:-
* Ett vitt överkast
* Foto på kusinvitamin
* Halsband
* Glasfigur och någon annan liten figur
* T-shirt

Igårkväll,när vi varit hos F&F så åkte vi hem till mamma. Och efter ett tag så kom även Morfar & Lisa och mormor hit också. Vi åt gröt,men var inte så hungrig så åt inte så mycket. Jag och Krille kunde inte vänta med att öppna våra julklappar,så mamma lät oss öppna en varsin innan alla andra. Och min var...en vattenkanna!?! Mamma orkar inte vattna mina blommor så länge,så hon har lämnat den hederliga uppgiften till mig istället,hahaha. Efter ett tag fick vi öppna allt annat och det är det här jag fick:

* En bok
* Julkort
* 300:-
* Tre par örhängen
* Tavelram "LOVE"
* VATTENKANNA ♥♥♥♥♥♥
* Troll-nyckelring
* Ett till vitt överkast (ett till mamma och ett till pappa)
* Klistermärken till scrapbooking
* Fyra stenar där det står: "Dream","Hope","Happy" och "Live"
* Sminkborstar
* Nagellack x3
* Röda och vita små lampor
* Presentkort på Gina Tricot 500:-
* Presentkort på Lindex 200:-
* Två par örhängen som ser ut som knappar
* Godisskål
* Strumpor
* Biokort 100:-
+ Jacka

Så nu är julen över. Har fått massa fina julklappar,måste säga TACK till allt också! Underbar är det vad min släkt och familj är ♥ Nu ska man bara njuta av jullovet och allt! Men ja,nu är det en vecka hos mamma som gäller fram till nyår,då jag åker till papp igen. Idag är det söndag och mina planer är att va med Malin,men när vet jag inte. Så det blir nice. har också tvingat mamma till att färga mitt hår,så får se hur resultatet blir,det står på förpackningen att det är mörkbrunt/svart (!!!),så får hoppas på mörkbrunt och inte svart,hiihih. Men ha en bra dag så bloggar jag så snart som möjligt!

Time can't be bought

FATTA!?!? En enda liten dag,som knappast räknas,är det kvar av den här terminen! Får reda på alla betyg och sånt imorn också,det jag vet än så länge är att jag har E i allt,så får satsa på lite högre betyg nästa termin osv. Min julafton börjar annars redan på fredag,eftersom att när man har skilda föräldrar och ska fira jul på lite olika ställen hit och dit så måste man dela upp det lite. Så på fredag ska jag fira jul här hemma hos pappa på kvällen framför allt,sen får vi se vad resten av dagen bjuder på. På lördag ska jag åka till F&F på morgonen/förmiddagen och fira lite där med faster och familj,och med våran familj såklart och F&F. På kvällen åker vi till mamma och är där resten av veckan tills nyårsafton! Nu vet ni lite hur min jul ser ut,själv tror jag att den blir perfekt. Nu ska jag snart äta lite mat och sen får vi se vad jag gör. Ha det bra så skriver jag snart igen (hoppas jag) :)  Älskar låtarna ♥




Ett litet inlägg

Helloo!
Kom hem från gammelfarfar (eller vad det nu är...) för ungefär 1 ½ timme sen. Han har nämligen paserat 90-års åldern så fick komma dit och fira lite. Sen jag kom hem har jag suttit här,och ska göra det någon timme till för sen blir det att duscha och sen sova,är jättetrött! Imorn är det onsdag och den sista riktiga dagen innan jullovet. Det känns UNDERBART kan jag lova. Har inga läxor eller nått heller.
Har inte så mycket mer att säga er,men ha det gött så skriver jag så snart som möjligt!



Fjärde advent

Hej på er!
Har varit hos Julia från igår tills idag,det har varit två grymt roliga dagar kan jag ta och lova! :D DU ÄR BÄST! När jag kom hem så pyntade vi våran julgran som varit uppe på vinden i ett år nu (hmm..undra varför?),haha. Annars har jag inte gjort så mycket mer idag,ätit jättemånga tuggummin istället för halstabletter eftersom det inte verkar finnas några här hemma.. men bättre än ingenting! Hoppas bara att halsontet (eller hur säger man?) går över innan jul. Skola imorn igen,bara 4 dagar kvar innan jullov ♥ Så har ingen vidare söndagsångest som jag brukar. Imorn så åker jag till pappa igen,så får se hur updaten blir. Förresten,grattis till min grymt fina vän Malin idag!



Saturday in my head

Tjena hallå!
Lördag idag,göddigt! Sov ju hos Malin från igår tills idag,och imorse kom det ögonblicket då jag fixade mig på typ två minuter med kläder och allt! Mamma och dom skulle hämta mig hos Malin 9.20,och sen helt plötsligt när jag var i min djupa sömn så kommer Malins pappa upp och säger att mamma är i hallen och väntar på mig!!!!?!?!? PANIK var det jag fic!k! Malins alarm hade alltså inte gått igång,och egentligen skulle jag ha varit klar vid den tiden,men istället låg jag och sov,hihih. Så nyvaken och ful åkte vi in till IKANO,fixade ett nytt hål i örat också,glaaad! Gjorde inget ont efteråt eller något,bara om man stötte till det. Annars så köpte jag inget mer förutom en matta till mitt rum till er som bryr sig,haha. Strax ska jag fixa lite grejer och sen gå till Julia,blir lika kul som vanligt! Bloggar igen när jag kommer hem imorn,ha det bäst!
Redigerad,dålig,suddig mobilbild får duga!

Gilla läget råå


Städgalen? Fast nae.

Hejhej! Torsdag idag,lika slapp dag som vanligt vilket alltid är lika bra! När jag kom hem så åt jag lite och sen har jag hjälpt Krille med att städa hans rum (!!!!!) tills typ för en timme sen. Så nu sitter jag här och ska väl fortsätta med att hjälpa han en liten stund,och sen vet jag inte vad jag ska göra för jag har inga läxor att göra idag,så himla gött! Imorn är det "skapande skola" för alla 8or på våran skola,det betyder att man får gå runt lite på olika stationer och göra massa saker som man har valt själv att göra,man får se om det blir roligt eller inte. Efter skolan ska jag va med Malin,bloggar igen när jag har tid!♥

onsdag 14 december

HELLOOOOOOOO
Jag vet inte vad det är med mig idag men har skrivit med stora bokstäver jättemycket på datorn,brukar aldrig göra det men ja idag kom den dagen. Haha kul att veta va? Men iallafall så är det ju onsdag idag,helt okej dag för att vara en onsdag. Så det bästa med onsdagskvällar är att känna att att det är två chilliga dagar kvar på "skolveckan"! I helgen så ska jag sova hos Malin på fredag och på lördag ska jag åka in till IKANO med mamma och resten av familjen,men det är mamma som ska följa med och ta ett hål till i örat,NICE! Fick ju det när jag fyllde år,men har inte blivit av så nu ska det bli av i helgen! Jaja nog om det, Ska dra och göra något annat nu,hejsvejs!

T I S D A G, L U C I A

Tjuop!
Asså egentligen? Vem vill ha regn och "varmt" i mitten av december? Egentligen så borde det vara snö så här års,så regn är ganska sällsynt i min skalle. Menmen det är ju inte direkt något man kan ändra på.. Tisdag idag,ganska seg dag men gick väl ganska bra ändå. Annars har jag inte gjort så mycket mer,suttit här för det mesta. Inte för att byta "skrivämne", men det bästa med den här veckan är att vi har nästan inga läxor! Gooodii!
Halva skolveckan har gått imorn,har ingen dans efter skolan nu eftersom den är slut för terminen. Dock börjar jag också tappat intresset lite också,sad but true. Det finns verkligen ingenting annat jag vill göra!? Så får se hur det blir nästa termin. Och så kom jag på förut att jag ska till skolsyster för hälsokoll osv. imorn,boreed. Men något man måste så vad har man för val?

Förresten vad tycker ni om årets skolfoto? Har glömt och visa det för er!!


Go little bad girl!

Här är jag igen! En vecka sen sist jag bloggade (tror jag),jag vet inte varför men jag bloggar när jag är hemma hos mamma och inte när jag är hemma hos pappa!? Har mer lust här hemma hos mamma...Konstigt,men nu får ni ett litet inlägg iallafall. Asså kan inte fatta att det bara är lite mer än en enda vecka kvar tills vi slutar skolan,och 12 dagar kvar till julafton? FINNS INTE ORD FÖR HUR UNDERBART DET ÄR! Mindre underbart är ju alla dessa betyg och så,men får hoppas på det bästa och tror iallafall att jag får E på allt. Det enda som saknas för en perfekt jul är snö...hur länge ska det behöva dröja egentligen?

Idag så har annars skoldagen varit helt okej,ska strax leta lite fakta på virkning tills slöjden som måste vara inne imorn och sen blir det att slappa framför teven tills jag ska sova. Ha det bäst!

Sämst kvalité!

Söndag

Hejsan!
Helgen börjar gå mot sitt slut men det gör inte så jättemycket. Har haft en toppenhelg med Malin iallafall! I fredags sov ju hon hos mig och igår tills idag sov jag hos henne. Vi har kollat på massa filmer,julpysslat och haft det asbra! Tack för allt! Resten av dagen så har jag fixat lite på rummet och packat inför en vecka hos pappa igen! Nu ska jag duscha och sen läsa lite kemi.. Har inte så mycket mer att säga,jag får se hur bra upptadering i veckan det blir,har grymt mycket att göra. Hörs!

Surfarboots

Kolla vad som kom i ett paket igår!? NYA VINTERSKOR ♥
(Dom ser mycket bättre ut i verkligheten!)
Klicka för att stänga fönstret
Have2Have 298:-

Life is friday

Hallojsan!
FREEEEEEEDAG! Är det bara jag eller har det gått ovanligt fort i veckan? Jag tror att det var den där studiedagen som bidrog lite faktiskt,men det är ju bra såklart! Satt med mina läxor hela kvällen igår så nu har jag det iallafall överstökat vilket känns UNDERBART!! Nästa vecka så väntar det tre stycken stora uppgiftetvå prov och en bilduppgift som ska vara inlämnad....suck,men ska fixa litegrann i helgen. Men somsagt så ska jag träffa Malin idag! Och hon ska sova här,så när mamma & Rickard kommit hem så ska jag gå och möta henne. Just nu så sitter jag härnere och har en irriterande radiokanal på...den spelar dåliga jullåtar hela tiden! Dom kan ju spela lite bättre istället,hahahah men nog om mitt randomsnack,hörs när jag har tid! Tjooooo!

haha bjuder!

011211

Tre läxor ligger och väntar på mig så det här får bli ett snabbt litet inlägg. Torsdag idag,vilket betyder tre lektioner. Började dagen med praktiskt prov på hemkunskapen som gick bättre än vad jag trodde,var inte stressad någon gång förutom när det var ungefär en halvtimme kvar av lektionen. Sen hade vi svenska och efter lunch hade vi engelska. När jag kom hem kom jag på att mamma inte var hemma,och jag hade ju såklart glömt bort hur man larmade av så fick sitta ute i typ en halvtimme,brrrrrrr... Men nu har jag varit inne i en timme ungefär så nu äre varmt. Ska alldeles strax sätta mig med matten,sen SO:n,sen tyskan...redan fullbokad kväll.
Men imorn så ska jag ta liten paus från allt och träffa malin! SAKNADE DU! Så det blir nice.

Har inte så mycket mer att säga än att det är 24 dagar kvar till julafton och att  hoppas ni får det roligare än jag ikväll!


RSS 2.0