Tårta med bästa!

Hej igen, har inte haft någon motivering överhuvudtaget till att blogga dom senaste dagarna, men nu har jag det! Idag har jag haft en toppendag med Erika, vi har gjort tåååååårta bara för att hon fyllde år för nån månad sen (har inte träffats på länge), jättegod blev den! Sen har vi såklart gjort den låånga promenaden till City gross för att handla allt till tårtan ;). Vi har spelat Mario Kart och bara chillat. Asbra dag! Nu sitter jag här och lyssnar på musik med lillebror, vad vore livet utan musik? Finns inget bättre! Nu ska jag ta det lugnt, imorgon vet jag inte vad som händer, funderar på att gå ut och springa, antingen själv eller med Tina (om hon är hemma). JAG SKA UT OCH SPRINGA! Ha en bra kväll alla!


Visst är den fin?!?

We can get started!

Hej! Jag har tänkt på en sak. Te är gott när som helst,vinter,vår,sommar,höst,närsomhelst. Men nackdelen med att dricka det på sommaren är att man blir FÖR VARM!!!!!!!!! KAN INTE ANDAS NU! Måste nog gå och lägga mig i frysen ett tag. Okej vet faktiskt inte varför jag skrev det där,haha, det jag ville komma fram till är att jag sitter här och dricker te och är jättetrött...Sitter också och tänker på hur fort det här sommarlovet har gått. Två veckor kvar tills skolan börjar, känns som om det var igår då vi stod vid kyrkan och fick betygen...Ska bli skönt att träffa klassen igen, och tror det här året kommer gå väldigt fort,sista året liksom. Så har faktiskt ingen vidare "ångest" för att skolan snart börjar. Nu ska jag iallafall föra över lite bilder och sen packa saker hem till mamma igen, imorgon åker jag dit och stannar där i två veckor, planerna inför imorn är att träffa Jullaaaan, kommer bli kul! Ha en bra kväll!
 
svampbob ♥
 
 

Målatmålatmålat!

Helloooo! Anledningen till att jag inte bloggade igår var att jag var ute precis hela dagen och målade både min byrå och min säng, vilket jag inte trodde att jag skulle hinna med faktiskt! Så jag var ganska slut på kvällen och orkade knappt göra nått, så tog en dusch och sen tog det lugnt resten av kvällen. Idag skruvade vi ihop sängen på mitt rum eftersom den stod ute inatt och torkade. Blev jättenöjd över både byrån och sängen! Fast hade aldrig klarat det utan Tinas hjälp.
(fisken råkade leva när jag tog bilden innan målningen)
Kanske inte direkt syns på bilden men det blev så mycket ljusare i mitt rum, så är jättenöjd! Ha en bra fredag allesammans!

Borta bra men hemma bäst

Halloooj! Hoppas ni har det bra, för det har jag,hihi. Har iallafall haft det toppen i Vimmerby! Så skönt att komma bort från allt här och bara chilla ute på landet! När jag kom hem så gick jag upp på mitt rum...och då märkte jag att min guldfisk hade dött. Ha det gött i avloppet,typ. Så jag bestämde mig för att inte köpa nån ny på ett tag, så har städat bort skålen och allt sånt, och sen duschade jag. Imorgon är det bestämmt att måla min byrå i mitt rum, ska måla min säng någon gång i veckan också, så ska bli skönt med förändring! Ska försöka hinna med att blogga imornkväll, hejdååå!
 
 

RSS 2.0