Varit inne i grammatikens värld

Hej!
Onsdagen var inte så seg som förväntat,den gick rätt så fort faktiskt! Mattelektionen var roligast på länge! Hade "vikare" och hon gick imellan vårat klassrum och hennes klass,så hon var inte inne hos oss så ofta så typ hela klassen gjorde allt annat än att plugga matte...hihi.
Kvällen har spenderats med att plugga svenska till vårat svenskaprov imorn...grammatik...tråkigt men rätt så lätt. Så nu har jag det gjort och hoppas på att jag kan det imorgon.
Nu har jag duschat och nu ska jag roa mig på datorn ett tag!


F-stämplad rakt i pannan...

...ungefär så känner jag mig efter VARJE matteprov. Har alltid någon liten komplitering eller något,den här gången hade jag ungefär fyra stycken...Men jag kan ju inte vara bra på allt,och om det går så här dåligt den här gången så borde det ju gå bättre nästa gång? Jag gjorde ju mitt bästa och mitt bästa räckte tyvärr inte till den här gången. Så nu ska jag göra massa övningsuppgifter som ska vara inlämnade på fredag....great.
Har inte orkat blogga så mycket som ni har märkt,men iallafall så var jag ju ute och sprang med Tina i söndagskväll. Alltid så skönt att prata av sig för det känns så mycket bättre efteråt! Och så är det ju bra o springa såklart. Igår efter skolan så var jag,Julia,Linn och Jossi inne i Mjölby och letade praoplats igen! Och faktiskt så hittade jag och Julia praoplatser till oss på ett café som heter Nyfiket,blir nog asbra sen! Fast det är ju ett tag kvar... (v.21). Idag är det tisdag och har mest ägnat mig åt att plugga på svenska och matte,men har varit ute och kollat på teve med. Nu sitter jag här och ska snart plugga lite matte igen innan jag ska sova. Förbereder mig inför en SEG dag imorgon,men när den väl är över går resten av veckan fort. Jag får se när jag hinner blogga,ha det bääääst!


VÄLDIGT redigerad bild....hihi


Ska snart ge mig ut i spåret!



~
På bilderna ser ni dom första vitsipporna som jag såg idag och sen Malins lata katt som ligger i solen,hihi.
Kom hem från Malin för mer än två timmar sen,har iallafall haft det jättebra. Har pratat massa om allt och inget och idag var vi ute lite i vårsolen. Lika kul det med! Nu ska jag strax klä på mig springkläder och sen möta Tina i spåret vid sju,duktigt! När jag kommer hem ska jag kolla på film med familjen tror jag,sista dagen hos mamma innan en vecka hos pappa igen. Annars så ska jag packa lite,fixa iordning och allt sånt innan jag ska sova!

Hejdå!


Inviger grillen ;)

NY GRILL OCH DEN ÄR IGÅNG! SOMMARKÄNSLA ♥
Lite senare ska jag gå mot Malin,kulkul!



Vårdag

Studsmattan uppe,fönster öppna,jättevarmt och 24 mars,underbart! 
Inte så ofta det är så här varmt i mars. Så jag och Krille har invigit studsmattan lite,fast han har blivit så tråkig att hoppa med för han slåss bara hela tiden...så vi gick in efter en halvtimme typ... Och så var det någon gubbe här imorse som Rickard skulle sälja saker till,och han tror att han bara kan klampa in här och bestämma över mig och Krille om att vi skulle göra nytta ute i trädgården?!? Han lät ju inte direkt trevlig heller,och så klagade han på typ allt här hemma...tur att han inte behöver komma tillbaka. Jag gillar verkligen inte såna människor,så han förstörde min morgon. Så kommer mamma hem nyss,och jag råkar ha en dålig attityd och då säger att hon längtar till måndag bara för att vi åker hem till pappa då,hon sa att det var ett skämt men ja,man tar ju åt sig såklart..känns inte direkt kul att höra det.
Egentligen hatar jag att vara negativ här på bloggen,men ibland känner jag för att skriva av mig lite.
~
MEEEEN inga sura miner nu,iallafall så ska jag sova hos Malin idag,vet inte när vi ska va men det är alltid sånt som märks. Får se hur upptaderingen blir idag,men nu ska jag inte sitta här när det är så fint väder ute,ha en finfin dag!

Vårbild från förra året!


Ingen praoplats än...

Det är verkligen ÄKTA vår idag. Älskar det såååå mycket! Som ni vet så var jag och Julia och letade praoplats idag,men det gick inte så bra...vi frågade på Willy:s men chefen var inte där idag,så vi ska åka tillbaka någon gång nästa vecka! Annars så fick vi ju springa ner till stationen,slutade halv 15.30 och tåget gick 15.36...Men vi hann faktiskt med! Annars så har skoldagen varit helt okej! Började med hemkunskap då vi hade praktiskt prov en och en på att baka kanelbullar,inte direkt svårt men mina blev så otroligt fula! Men gick iallafall att äta dom. Sen hade vi svenska,engelska och sist teknik. Tekniken kändes inte så seriöst men den gick fort. Sen in till Mjölby och aa,ni vet resten.
Nu ska jag snart äta lite och sen duscha,har inte läxor idag så en aning underbar dag! ÄLSKAR livet när det är som bäst. Hejdå!


Here comes the sun and I say,it's alright

Hellooooooooooooooo!
NYHETER,det gick bättre än förväntat hos tandregleringen idag! Hade en snäll tandläkare som tur var..Fick iallafall börja med att svara på massor av frågor som inte alls hörde till tandställning tycker jag,men det var tydligen viktigt. Sen fick hon kolla lite hur tänderna såg ut och så. Efter det så fick jag någon grön,äcklig kräm i munnen som skulle göra avtryck på hur allt såg ut och så. Inte det godaste direkt,men gick bra iallafall. Och sen tog hon jättefula bilder på mig med värsta systemkameran då jag fick "töja ut" munnen med några plastgrejer (eller vad man ska säga). Så man lixom såg hur det såg ut på tandköttet med. Det var det pinsammaste jag gjort för man känner ju sig inte direkt söt om jag får säga så. Sen fick jag gå in i två olika rum och röntgas av tre olika maskiner....inte direkt det roligaste heller. Men jag överlevde! Så nu ska jag få beskedet om tandställningen inom två månader! Efter det gick mamma och jag till ett cafe där vi åt frukost eftersom vi inte hade någon matlust klockan sex på morgonen...Så rullade klockan iväg eftersom det tar lite tid att gå och åka tåg fram och tillbaka oså,så jag hade redan missat halva skoldagen,så jag gick hem eftersom vi ändå hade en jättelång lunchrast. Kom tillbaka lagom till tyskan och sen gjorde jag matteprovet på matten. Svårare än vad jag trodde och har faktiskt ingen aning om hur det gick. Skrev på det mesta men B-delen gick verkligen ingen vidare. Men somsagt man kan ju inte göra mer än sitt bästa! Så två lektioner var det jag hade idag,chill!
~
Och det där med att leta praoplats med Julia blev inget av,för hon gick hem under matten eftersom hon hade så ont i huvet...stackaren. Men vi ska göra ett nytt försök imorgon efter skolan istället!
Nu har jag skrivit artikel som var tills på fredag egentligen,men alltid skönt att ha sånt gjort så att imorgon är det inga bekymmer om läxor!
Idag blev det visst ett länge inlägg än vanligt,men hoppas ni står ut. Hejdå!




You're awesome,dude

Hej.
USCH och blä vad segt det var att gå upp imorse. Imorn blir det ju inte direkt bättre,ska till tandläkaren i Linköping och ska åka med tåget vid typ halv 8...Jag ska till tandregleringen imorgon och dom ska kolla om jag ska ha tandställning eller inte. Om jag ska ha det ska dom förhoppningsvis göra avtryck och sånt äckligt...Får se hur det går! Kommer iallafall vara borta typ halva förmiddagen eftersom det tar lite tid att åka tåg och så. Efter skolan så ska jag och Julia åka och leta efter praoplats,vi har lite olika förslag så vi får se vad vi får! Ni får inte veta än för vi vill ju vara säkra på att vi får det vi vill ;) Skulle skriva berättelse till bilder imorn också. FULLPACKAD dag. Nu ska jag iallafall plugga på matte,har matteprov imorgon och hoppas ju såklart på det bästa. SÅ vad gör jag här egentligen?! Hejdå!


this is the part of me

Älskade,älskade,älskade studiedag. EN enda dag gör mirakel här i världen,även fast jag önskar att man fick fler...Vaknade imorse av att det var snöstorm ute!?!? Kan man knappt tro om man ska kolla på vädret som är nu här i mantorp. Nu skiner skolen och det ser ganska varmt ut (har inte orkat gå ut...haha lat). Iallafall så kom jag tilll mamma tidigt imorse eftersom Tina skulle till jobbet. Nu har jag precis packat upp lite grejer från pappa som jag har hängt in i garderoben och så. Har försökt hitta något bra på teve också...men det är aldrig något bra på dagarna. Ha en bra dag!




Två dagar hos farmor och farfar!

Hej! DÅLIG upptadering i helgen,jag vet. Men jag har varit hos F&F idag och igår och varit med dom lite! Inte alltid man har tid till det men när man väl har det så är det underbart att bara åka dit utan syskon och allt. Idag har jag iallafall varit ute och gått med farfar! En halvmil fick vi det till,så det var inte så dåligt. Hade kameran med mig och tog kort på lite olika saker. Hittade ett jättekonstigt träd och lite till:





Ser verkligen inte ut som jag har tagit bilderna,men det har jag faktiskt!
Nu har jag duschat efter att ha sprungit i ett litet spår vid mig. Vi hade nog sprungit mer om det inte var så mörkt,det finns inga lampor där så vi såg inget...så vi fick gå hem. Imorgon har vi studiedag ♥ Men ska gå upp jättetidigt så att Tina kan skjutsa mig till mamma. Men ska sova direkt när jag kommer dit så det gör inget. Ha en finfin kväll!

the picture speaking


femtonde mars tvåtusentolv

Hej!
Är jag den enda som kollar på top model USA? Men iallafall så blir jag så suuuuuur eftersom att henne jag verkligen har hatat hela säsongen vann hela alltet igår! Och idag så är det ju ny säsong (top model 16) så får hoppas på att någon bra vinner i slutet ;) Okej ska inte skriva om top model,haha...idag hade vi någon konstig temadag i skolan,vi snackade nästan bara om prao och sen var vi på ungdomshälsan,dagen gick rätt fort eftersom att vi slutade tidigare än vanligt.
Det här är den första veckan på JÄTTELÄNGE,och då menar jag jättelänge,då jag inte har haft något att plugga. Det enda var ju bara att skriva upp lite stödmeningar till SO:n,men det var ju inget jobbigt. Man känner sig typ fri av att inte ha något att plugga.
Imorn är det fredag igen och veckan har gått fort faktiskt! Men det ska bli skönt med helg. Hejdå!


FOTOGLÄDJE

Kommer ni ihåg när jag och Tina pysslade lite i mitt rum? Aja det var ganska längesen,om ni inte kommer ihåg så klicka här. Tina var så snäll så hon skickade efter mina bilder åt mig. Så nu har jag satt in lite nya foton och tagit ut det gamla i själva "hjärtat" och satt in nya bilder i ramarna där det förut satt gamla bilder och så,vad tycker ni? Själv blev jag väldigt nöjd eftersom att alla bilder har jag tagit själv förutom bilderna på Emelia och Hugo.





Annars så har dagen varit helt okej för att vara en onsdag,har äntligen fått både SO-redovisningen och idrottsredovisningen (dans) klar! Så nu kan jag andas ett tag. Satt även ute i solen och stekte med dom andra i skolan idag,vårkänslor!


look into my purple eyes

Hej!
Tisdag idag,samma gamla vanliga tisdag..Skolan som vanligt också..När jag kom hem så åt jag och kollade på top modeeeel (nörd). Lite senare så ska jag och Julia va och skriva lite på våran SO-redovisning som vi har tills imorgon. ARHFKAOI hatar att stå och prata inför klassen,men det är såååå mycket lättare att vara framme med Julia + så fick vi sitta ner också,chill. Nu ska jag fördriva tiden här och sen blir det lite plugg somsagt :) Ha en fin kväll!


HAHAHA ser ut som jag skelar,men kollar snett så är därför

GLAD





~
Åh älskar när man kommer hem och kollar i sitt rum efter att ha varit borta från rummet en hel vecka (när man är hos andra "halvan" alltså). Och så ser man massa nya finfina grejer! Tina har varit i Ullared och handlat lite så här är det jag fick + strumpor och underkläder. Är jättenöjd,hon vet precis vad jag vill ha ;)
Så min kväll har bestått lite av att packa upp från mamma,rensa ut lite gamla skitkläder och hängt in det nya. Inget att plugga än vad jag vet. Ha en bra kväääääll så ska jag försöka överleva den här veckan också...


19:41

Den här bilden stämmer sååååååå bra med dagen. Asså man får blir ju depp av att tänka på det! Men får hoppas veckan går fort iallafall. Idag har jag söndagsstädat som vanligt,alltså fixat så att det blir fint innan jag åker till pappa igen. Ska duscha och packa ner lite grejer sen också. Nu ska jag iallafall sitta här tills klockan 8 och sen blir det lite teve med resten av familjen. Och inget man behöver plugga eller något heller,skönt!

Loreen 2012!


Jag blir väldigt förvånad om någon har missat att Loreen vann melodifestivalen iår. Jag klagar ABSOLUT inte men hade nog velat att Ulrik vidare,hihihi men trea är ju inte så dåligt det heller! Så melodifestivalen är det min kväll har bestått av. Nu har jag precis gjort mig iordning för att gå och lägga mig men ska inte göra det riktigt än för ska spela sims en liten stund! PUSS


30 sanningar om mig

* Så fort jag inte vet vad något är så söker jag det på google
-
* Jag får för mig olika grejer när jag ska sova,t.ex att om jag sover med ryggen mot dörren,och sen kollar mot den efter ett tag så kommer det att stå någon där. Eller att ett enda ljud är någon som smyger upp för trappan och ska ta mig,haha.
-
* Jag somnar inte lika lätt om mina föräldrar redan har gått och lagt sig,känns mycket tryggare om dom fortfarande är vakna när jag ska sova
-
* Jag älskar när folk skrattar åt mina "skämt"
-
* När jag stör mig på något eller är arg så brukar jag ofta bita ihop med tänderna det hårdaste jag kan för att dämpa ilskan...(inte så att det syns alltså) xd
-
* På mornarna när jag ska gå upp till skolan ställer jag ofta klockan på 6.20 när jag ska gå upp 7.00. Kan ALDRIG gå upp utan att snooza länge!
-
* Jag är inte direkt den "sparsamma" när det gäller shampoo och balsam
-
* Jag har aldrig haft ett "äkta" förhållande
-
* Jag har svårt för att lita på nya människor man bara har snackat med några gånger,tyvärr så tror jag ofta att jag kan lita på personen fast jag inte borde har gjort det.
-
* Jag brukar spela minecraft :'D
-
* Jag är blyg vid folk som jag vet vilka dom är och jag känner dom alltså inte på det sättet,jag känner mig mindre blyg vid folk som inte har en aning vem jag är
-
* Jag är VÄLDIGT lättsårad
-
* När jag blir äldre funderar jag på att jobba med något som har med inredning att göra
-
* Jag HATAR att sjunga! Anledningen till det är att det låter förjäääääävligt.
-
* När jag är arg eller sur så blir jag jättedryg och typ ignonerar dom som pratar med mig. Gäller mest min familj och min lillebror som kan va sjukt irriterande.
-
* Jag är ENORMT lättskrämd. Bara av att någon gör någon plötslig rörelse med handen eller nått framför mina ögon så rycker jag till. Det är samma sak som när jag ser en flygandes boll i ögonvrån så tror jag att den ska landa på mig,så då rycker jag också till!
-
* Det bästa jag vet är att skratta
-
* Jag har ALDRIG sett titanic
-
* Mitt självförtroende är det sämsta som finns bara för att jag går och jämför mig med andra
-
* Jag får panik där det är trånga utrymmen och jättemycket folk
-
* Jag blir ALLTID yr när jag ställer mig upp,även fast jag bara suttit ner i kanske 3 minuter
-
* Mitt stora försvar när det gäller tjuriga lillebrorsor är att rivas och nypas med naglarna
-
* Hahahah det är kul att kolla på program där dom lagar mat,som typ halv 8 hos mig
-
* Ibland älskar jag människor så mycket så att det gör ont
-
* Jag älskar att vara inomhus när det regnar
-
* Att spendera pengar på saker som jag egentligen inte behöver är jättekul,hihihihi.
-
* Jag älskar egentid med mamma och pappa utan syskonen
-
* Det är kul att äga ut folk,älskar den känslan (a)
-
* Jag är envis och vill alltid ha min vilja fram.
-
* Jag är ganska knäpp av mig,brukar göra fula miner och allt sånt.
-
Förresten,om ni vill få reda på lite med sanningar om mig så kolla i den här kategorin och bläddra neråt!
-


BARNVAKT

Tjo! Har inte orkat blogga förens nu,men iallafall så var gårdagen igår både galen och kul! Vi var ute med lite folk från våran klass och med annat folk också. Sen så splittrades alla och vi gick iväg ett tag och satt bara och snackade typ. Sen så splittrades vi en gång till och då gick jag,Julia,Linnea och Linnea (två linneor,haha) runt lite. Efter ett tag gick vi hem till Julia och vi somnade nästan på en gång även fast klockan inte var så mycket. Idag har vi bara sovit och dom skjutsade hem mig förut. Så nu har jag hunnit med att dammsuga,bädda rent,duschat och allt sånt. Så nu sitter jag här med Emelia och ska ta hand om henne en liten stund eftersom att mamma och Rickard är och handlar. Jag känner också att hela det här huset är lite tjurigt av sig just nu...men det går nog över sen.
~
Ikväll orkar jag inte göra något speciellt,så stannar hemma och ska nog kolla på finalen av melodifestivalen tror jag. Måste ju se till så att rätt vinner ;)
~

Vårtecken!


HEEEEEEEELG

Ä N T L I G E N fredag! Fast om jag ska vara ärlig så har veckan gått jättefort när man väl tänker efter! Idag skrev jag det sista provet för den här veckan som då var tyska,jag skrev på allt förutom att jag missade lite ord i meningar osv. Men tror jag får E iallafall! När jag kom hem åt jag,och sen kollade lite på O.C innan top model började. Nu har jag ätit kvällsmat och packat lite grejer som ska hem till Julia! Kvällen kommar bli nice känner jag på mig!

En bild från slutet av 2011 någon gång!


TJATJA!

Helloooooooo
Torsdag redan,alltså bara en dag kvar i skolan innan en välbehövd helg! Idag skrev jag iallafall hemkunskapsprovet,det gick ganska bra tror jag,men det var några uppgifter som jag inte kunde. annars så var dagen jätteseg,förutom tekniken som gick ganska fort ändå. Nu sitter jag iallafall här och ska alldeles strax börja skriva en artikel tills imorgon. Sen efter det ska jag plugga på tyskan,så det blir ingen mer dator för mig sen! Förresten så kom snön tillbaka idag,men det la sig nästan inte,kanske 50 flingor är kvar nu eller nått? Om ens det... Ha en finfin kväll :)
Ungefär så här känner jag mig!

Double Vision

Waaah...hatar den där känslan av att man sitter och pluggar,och man ser datorn vara ledig i ögonvrån och den typ bara skriker att jag ska sätta mig vid den!?!? Varför ska det alltid vara så när man pluggar? Tillslut var jag tvungen att ta en paus,jag har trots allt suttit och repeterat massa ord för mig själv 958693484959584 gånger så ja,behöver något annat att tänka på så att jag ser att jag kan det sen. Iallafall så är det onsdag idag,och dagen har varit seeeeg! "Förväntar" mig en ännu segare dag imorgon....hemkunskapsprov och grejer. Menmen,har ju överlevt alla dagar så. På fredag är det iallafall andra planer,ska sova hos "Jullaaaaan" och kvällen blir nog mer än asgrym! Så ja,ser fram mot den! Nu ska jag iallafall sitta här typ 20 minuter till och sen fortsätta med mitt pluggande. DUKTIG TJEJ!
.
gammal men GRYM låt!

Ojojoj,mycket frågor besvarade!

Lovar du att vara ärlig? Ja.
Du heter: Isabella Sofia Maria Schytt 
Smeknamn: Bella
Beronde av? Folk jag kan lita på
Brukar du skratta för dig själv? hahahaha ja

Var bor du? I en tråkig håla som heter Mantorp,ödehålan.
Trivs du där: Skulle vilja bo någon annanstans om det inte vore för alla vänner,minnen osv.
Äger du några converse: Nej faktiskt inte!
Sprit, cider, vin eller öl: Cider
Brukar du bli för full: Nej?
Vad har du för mobil operatör: 3
Är du allergisk mot något: Idioter
Nästa mål i ditt liv: Klara hemkunskapsprovet och tyskaprovet,haha!
Hur svarar du i mobilen: Hej det är Isabella / aa hallå?
Vem ringde du senast? Mamma
Vad sa den du senast pratade med i telefonen: Hmm...nånting med att "Ja men jag är inte hemma när du kommer hem så du vet,jag kommer hem vid 8 ungefär" osvosv.
Antal timmar sömn inatt: 8 timmar plus lite till
Sov du ensam: JA
Brukar du komma i tid: Ja faktiskt!
När mår du bra: När jag är med dom allra bästa,när jag umgås med familj och släkt och bara har det allmänt gött!
När blev du fotad senast: I lördags
Hur känner du dig nu: Pluggångest,och trött
Vanligaste färg på dina kläder: typ....svart? Nej men det varierar
Vad tycker du om fötter: Vilken jävla fråga!?!?
Vad saknar du: Sommaren,och tiderna som barn ♥
Hade du en bra kväll igår: Teve,pyttelite plugg och allt,så kvällen var väl okej.
Favorit dryck på morgonen: Oboy,äppeljuice eller apelsinjuice
Rakar du benen: tönt fråga
När brukar du oftast gå och lägga dig: vid 10 ungefär
Är du blyg? I vissa situationer ja!
Sysslar du med någon idrott: Inga kommentarer
Vill du hellre ha mail än brev: Ja,bara virus och sånt i mail
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Har aldrig upplevt det så,nae,inte än.
Har du spytt offentligt: Jag har ju råkat spy hos en person när jag sov där med två andra...
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Jadu...
Är du nöjd med ditt liv: Det kan alltid bli lite bättre med allt,men ja hyffsat!
Är du bortskämd: Nej det tycker jag inte,jag får inte allt jag pekar på men jag får massa med kärlek av min underbara släkt och familj ♥
Vad gör du i morgon: Först skolan och sen råplugga!
Vad är det värsta du vet? att känna sig orättvist behandlad,när föräldrarna alltid har rätt och när man alltid får skit för något man inte har gjort.
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Det beror på!
Vad behöver du just nu? Plugga
Vad längtar du till? Våren, Sommaren, Cypern,Blekinge,en superbra sommar med vänner
Har du bra vänner och äkta vänskap? Ja, verkligen!!!
Vad använder du för shampoo? Det varierar,tar det som finns liksom!
Vad är det finaste du fått? Mina småsyskon och alla mina vänner.
Hur gammal är du: 14
Tycker du om någon just nu: Självklart?
Om fem månader: Så är det sjätte augusti och början av skolan närmar sig...usch vill inte ens tänka på det.
Du samlar på: Servetter (ja tro mig),tuggummipåsar
Gröna eller röda äppeln: Röda
Vem pratar du med när du är arg/ledsen: Mamma eller Tina, Julia eller Malin
Gillar du golf: nej fy
Vilken tid gick du upp idag: 06.45
Har du sovit i din egna säng inatt: ja
Har du strumpor på dig nu: ja
Vad ska du göra ikväll: titta på teve och plugga hemkunskap
Är det okej att gråta: ja det är klart
När grät du senast: ingen aning
Laddar du ner musik och film från Internet: jag laddade ner musik förr men inte nu längre
Vad skulle du göra om du vann en miljon: köpa den bästa systemkameran som finns! Lägga undan en massa och köpa nått jag verkligen kommer att använda,köpa en ny lyxgarderob också.
Bär du glasögon eller linser: Nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej
När går du upp ur sängen en helgmorgon: Det är olika
Har du piercing: nej
Vill du gifta dig: Inte nu
Vill du ha barn: Inte nu
Solar du ofta: nej
Är du bra på att laga mat: typ...att koka makaroner och steka köttbullar? Ja!
Gillar du att dansa: japp
Är du flygrädd: Nej inte så värst
Hur vig är du: Stel som en pinne
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Vilken är din favoritglass: päron,gammaldags vanilj
Tror du på ett liv efter döden: ingen aning
Tycker du om sushi: vågar inte testa!
Vad äter du helst när du ser på film: godis! och colaaaaa
Har du tandläkarskräck: Det beror på vad dom ska göra! Är iallafall alltid nervös när jag går dit,så om det räknas som tandläkarskräck så ja!
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kväll!
Vilken ögonfärg har du: blågröna
Har du någon gång gråtit dej till sömns: ja
Biter du på naglarna: NEJ!
Röker du: NEJ!
Senaste låt du hörde: Vet inte alls..
Vad gör du på helgerna: Umgås med vänner,släkt och familj,njuter och får ångest av att helgen är så kort


varför,varför,varför?

Hej!
Sitter just för tillfället och försöker att svara på massa frågor om mig själv som ni ska få läsa senare. Hihi,men iallafall så var skolan ganska seg idag faktiskt,men ja den var väl okej. Efter skolan åkte jag hem till pappa för att hämta pengar och få lite hjälp med matten av Tina,tack för hjälpen! Så har gjort matteläxan som egentligen är tills på fredag,bra att vara lite före eftersom jag har massa prov att tänka på också.
 
Lite senare blir det att plugga hemkunskap OCH tyska...help meeeeeeeeee.

vadå jätteredigerad bild!?!?!?


you light up my world

Hej!
Idag var det en riktig lugn dag för att vara skola! Först hade vi biologi och vi satt bara och diskuterade och sånt,sen hade vi SO då vi fick sitta i grupprum och jobba med vårat arbete. Sen skulle vi haft elevens val (läxgrupp) men våran lärare var sjuk så vi fick gå hem vid ungefär tio i ett,så sjuuuukt skönt! Så när jag kom hem så åt jag,och sen kollade på top model och lite annat. Nu har jag läst igenom hemkunskapen pyttelite eftersom det inte blev något plugg med det den här helgen,så ska fortsätta med det sen. Men FÖRST,så ska jag spela sims! Har inte spelat på hela veckan eftersom att jag inte har sims hos pappa längre. Så,ha en fin kväll!

En liten randombild som jag tog för inte för så länge sen!

4e mars 2012





Här ovanför ser ni fyra bilder från när jag och Erika tog kort igår! Men den översta är jätteredigerad,dom andra har jag bara ändrat lite ljus och färg och lite så på. Har inte fått precis alla bilder än eftersom att dom var skrivskyddade eller något? Jättekonstigt var det iallafall,men det kan vara mitt USB-minne det är fel på. Iallafall så har vi varit hemma hos F&F idag och ätit god lunch och fika på det också,mys! När jag kom hem så plockade jag iordning på mitt rum och dammsugade lite. Efter det tog jag ett varmt bad,inte så ofta jag gör det.
Imorn är det måååndag vilket gäller skola (suck) och en vecka hos mamma igen! Nu ska jag packa ner lite kläder och annat sånt som kan vara bra att ha i veckan,ha en fin kvääll!

En lyckad dag med Erika!

Jag har faktiskt inte så jättemycket att säga er förutom att jag var med Erika idag. Vi tog fina kort och bakade misslyckade hallongrottor,fast goda blev dom! Vi hade inget smör hemma heller,så vi gick gå till city gross och köpa det,haha. Tyvärr så har inte Erika hunnit skicka några bilder från idag än,men så fort hon har gjort det så ska jag visa er några bilder. Tack för dagen sötis ♥ Nu ska jag lyssna lite på några låtar som finns på min gamla spotifylista,och sen lördagsmysa lite med dom andra.

Imorn ska familjen hem till F&F och äta lunch där och så,alltid lika mysigt!
-
Usch för branden i mjölby idag,hemskt...


Sprutan avklarad och äntligen fredag!

Wiiiiie! Äntligen fredag! Usch jag har redan fullbokat med prov och läxor nästa vecka. Två prov och kompliteringar,känner att jag är på topp,fast nae. Ser redan fram emot påsklovet som är om ungefär 5 veckor,Hade tänkt att plugga lite på söndag för imorn ska jag vara med Erika! Vi har bestämt att vi ska ta kort iallafall,sen hittar vi alltid på nått kul!
Sprutan idag gick väl sådär,hittade knappt vart vi skulle men kom tillslut rätt. Sticket var inte så farligt men hon hade sprutan inne i typ 7 sekunder eller något!?!?! Halva armen krampade och det var det som gjorde ont,usch,"bara" två stycken vaccineringar till som gäller,och hon som tog sprutan mot mig säger att "en del" tycker att den sista sprutan gör ondast,jag kommer DÖ när jag tar den. Men får hoppas att det är tag till kvar..
Och det där uppvisningen av vårat rörelseverk blev ju ingen vidare eftersom att en i våran grupp var "sjuk",han var tydligen för sjuk för att vara med iallafall,och den andra hade inga idrottskläder med sig. Så nu får vi vänta ända tills på onsdag innan vi får visa den.
Nu så ska jag fixa lite med bilder,usch vad rörigt det ska vara att ha ordning på bilder både hemma hos mamma och hemma hos pappa...men det får väl va som det är! Ha en fortsatt fin kväll alla!

En gullig bild på mig och Erika från hösten 2010 ♥

Livmoderhalscancerspruta (långt ord)

Helloooo
Sista dagen i skolan imorgon innan helg igen,vet inte om veckan har gått fort eller långsamt? Som den brukar,långsamt alltså. Men iallafall så hade vi teknikprovet idag,räknar med några kompliteringar iallafall,eller jag är säker på det eftersom att jag hoppade över några av E-uppgifterna. Så jag får se när jag får reda på det,annars sååååååå har jag inte gjort så mycket sen när jag kom hem. Kollade lite på teve och sen har jag skrivit en artikel till SO:n och gjort matteläxan. Alla kvällar likadana,pluggapluggapluggaplugga! Hoppas det är värt det också.
-
Imorgonbitti iallafall ska jag ta sprutan mot livmoderhalscanser...och Julia ska följa med mig så det blir nog lite lättare att ta den då,ALDRIG att jag skulle våga gå själv. Lite senare på dagen så har vi uppvisning av ett rörelseverk (dans) som vi har hållt på med jättelänge. Hoppas det går bra,lite nervös är man ju allt eftersom att det är betyget som hänger på hur resultatet är...det får gå som det går helt enkelt!

RSS 2.0