...


Skottår ~ 29:e februari

HIHI det blev visst ett blogginlägg för mig idag iallafall,kände att jag hade tid över!
~
Ännu en onsdag över,den var inte så farlig eftersom vi hade en lektion mindre,en jobbig lektion dessutom (tyska). Istället för lektionen så var vi i våran samlingssal och kollade på några som sjöng och spelade instrument och så,duktiga men blev långtråkigt efter bara 20 minuter,men hellre det än lektion liksom! När jag kom hem åt jag lite och sen kollade på Top Model...hahaha nästan som besatt!
~
Iallafall så har vi teknikprov imorgon....Man vet aldrig med honom och hans prov alltså,känns som om han kan ta vad som helst,så vi får se hur det går! Bloggar snart igen,ha det fint!


Ser knäpp ut


SNÄLLA JAG VILL HA SOMMARLOV!?!?

Hej!
I måndags började skolan igen efter ett underbart skönt lov...kände såhär i måndags: SNÄLLA bli sommarlov NU,orkar inte med det här! Så imorn när jag vaknar får jag hoppas att det är sommarlov. Okej inte riktigt så,men aa.Inte nog med att gå upp tidigt så hade jag knappt sovit den natten,min lillebror bara råkade må lite illa så ni kan ju räkna ut resten. Hatar spya så kunde inte sova,så ja det var inte direkt en kul upplevelse mitt i natten... Idag så hade vi friluftsdag...och det var jättetråkigt. Fick gå jättelångt,och då menar jag jättelångt, innan vi kom fram. Och då blev vi uppdelade i olika grupper och så skulle vi sätta ihop ett stormkök och koka blåbärssoppa på det,blä! Sen fick vi gå till en annan station där skulle elda och sen grilla korv på det. Våran syslöjdslärare (hon blir förbannad om man säger syslöjd men orkar varken säga eller skriva textilslöjd liksom...) är sämst på att grilla korv! HAHAHA typ hälften av korvarna var kolsvarta och dom andra var råa,jag fick en rå....så jag slängde den. Efter det så fick vi snacka om is osv. När vi gått den evighets långa vägen tilbaka till tågstation så åkte vi hem och det var en sjukt rolig gubbe på tåget! Han borde inte varit frisk eller något för han var verkligen knäpp....
När jag kom hem duschade jag direkt för stank verkligen eld,och sen åt jag lite mat,kollade på teve och sen pluggade teknik. Nu sitter jag här och lyssnar på musik,ska nog snart gå upp och sova eller något för det svider i ögonen! Inte okej. Morgondagen är en seg och lång dag så jag får se om jag överlever,blir inget blogginlägg för min del heller för imorn ska jag plugga som ett AS!

*****************************************************************************************************

Sista dagen på lovet...

...har jag hunnit med att:
-Baka äppelpaj
-Duschat
-Dummsuga
-Packat lite hem till pappa
-Målat tånaglarna

Ja jag har faktiskt inte gjort något mer än det,men har ju halva dagen kvar att hitta på något. Lite senare sen kommer Morfar & Lisa hit och dom ska äta äppelpaj med oss. Senare ska jag också plugga lite teknik,har prov på torsdag och helt ärligt så kan jag ingenting.
~
Vad jag ska göra nu är ju såklart att spela sims....tyvärr så är jag beroende.

Perfekt låt såhär på söndagen!


Where have you been, all my life ?


Ovanför här ser ni en bild på våran baksida från igår. Det ser ut som om det är höst...det ser iallafall inte ut som februari. Men jo det är det faktiskt..konstigt nog,men jag älskar det! Kom hem från Malin för ungefär 1 ½ timme sen,och usch vilken skoskav jag fick! Som tur var så mötte min lillebror mig på halva vägen ungefär,så jag slapp att tänka på det så mycket. Iallafall så har jag och Malin varit jättelata! Malin har nördat wordfeud på min mobil medans jag har spelat sims 3 på hennes dator...idag vaknade vi lite senare än vanligt så vi har mest kollat på teve. Nu har jag iallafall ätit mat och nu sitter jag här. Ikväll har jag inga planer,så ska spela lite sims på min dator,och sen....kolla på gladiatorerna! Hellre det än Melodifestivalen tycker jag! Så ha en fin kväll ♥


Underbart väder!



Och jag blir som ett litet barn igen...kände för att redigera lite bilder,så här får ni några bilder på hur jag ser ut idag. Just för tillfället håller jag på att föra över exakt 3583 bilder till ett USB-minne som sen ska hem till pappa,märker knappt av det så inga bekymmer! Idag så ska jag sova över hos Malin som jag nämnde igår,ska packa ner lite grejer och så sen. Så vet inte hur upptaderingen kommer bli,tror inte jag kommer blogga något men det är ju alltid nått som märks! Förresten,ÄLSKAR vädret! Känns nästan som vår,är ingen snö kvar förutom alla fula snöhögar som ligger och skräpar,men annars inget. Förhoppningsvis kommer säkert snön komma tillbaka,men man får ju hoppas på det bästa. Idag är det sista dagen på sportlovet om man inte räknar med helgen,så jag får hoppas att ni alla (även dom som inte har sportlov) får en bra kväll,nu ska jag spela sims ett tag! :)


~ C h o k l a d c u p c a k e s ~

Här är recept på cupcakesen jag och Erika gjorde i tisdags!

12 st


Ingredienser till muffinsen:
3 st ägg
2.5 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
50 g smör
1 dl gräddfil
2 msk kallt kaffe
3.5 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver
4 msk kakao
1 nypa salt
100 g mörk (eller ljus) choklad

Ingredienser till frostingen:
60 g mjukt smör
5 dl florsocker
1 tsk vaniljsocker
0.5 dl kakao
100 g phiadelphiaost
1 msk varmt kaffe
valfri garnering

Gör så här:
1. Sätt ugnen på 175 grader.
2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.
3. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten.
4. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.
5. Hacka den chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten).
6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.
7. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna. 
F RO S T I N G
1. Rör smör, florsocker, vaniljsocker, kakao och phiadelphiaost krämigt. Rör sist ner kaffet.
2. Bred frostingen på cupcakesen. Använd gärna en sprits!
3. Garnera med vad du vill!


Tuesday, Wednesday & Thursday

Hej!
Har visst inte bloggat så bra...men nu kommer iallafall ett inlägg. I tisdags så var jag ju somsagt med Erika! Vi bakade chokladcupcakes,dom blev jättegoda,men när vi skulle spritsa på frostingen på muffinsen så misslyckades vi totalt! Det ser alltid värsta proffsit ut när andra gör det,men när vi gjorde det så blev det jättekladdigt och allt! HAHAHA men gott var det ju iallafall! Vi spelade wii,och ja..medans jag spelade ett spel på Erikas dator spelade hon ett spel på min mobil,nördar? JA!
Igår på dagen så var jag bara hemma i mina mjukisbyxor och tog det lugnt,på kvällen kom Julia hit och vi spelade wii och glodde på teve. Helt plötsligt så blev vi jättesugna på grönsaker och dipp (???),så vi gick till macken och köpte dipp och sen gick hem igen. Hon åkte hem vid typ halv 11...om jag minns rätt,och då gick jag och la mig.

Idag så har jag,mamma,Krille och Emelia varit inne i stan och träffat mormor också! Vi åt på ett café och gluttade lite i affärer. Hittade en ring och ett par örhängen som fick räcka. Nu har vi iallafall kommit hem och ätit munkar,och ja,munkar med hål i,inga munkar med "bladkransar" (haha har dom ens såna?) ALLTID LIKA GOTT,kan man ens tröttna? Nae. Idag så skulle jag egentligen sovit över med Malin,men vi skulle sova över två nätter men det får bli imorn istället för hon hade huvudvärk,synd om ungen. Så nu ska jag snart byta om till mjukiskläder och sen skriva lite på min svenskauppgift. Ha en fin kväll!


Ring - Gina Tricot      Örhängen - Ur & Penn

you can try but never stop me!

Om en timme så går jag till Erika! Ha en fin dag så bloggar jag förhoppningsvis sen igen!


-i n s p i r a t i o n-


Tillbakablickar på sommaren 2011

Saknar alla minnen,men sommaren 2012 kommer bli bättre! Cypern, Stuga i Blekinge med släkthalvan,minisemester på Bullerby cup och massa annat. L Ä N G T A R ♥













n e w g o l d f i s h



______________________________________________________________________________________________
Hej! 
För er som inte vet så har ju jag haft två guldfiskar. Men den ena dog för ett himla tag sen. Så idag har jag köpt en ny guldfisk! Kom på det,att jag ville ha en ny guldfisk alltså,lite smått random,och när vi väl skulle förbi djuraffären så fick vi med oss en hem. Känns knäppt att ha två stycken eftersom den andra fisken har varit ensam så länge. Men iallafall så åt vi på burger king efter det,alltid lika gott! Sen så åkte vi hit till mamma,och nu är det iallafall en vecka hos mamma som gäller. Så har sovit typ en halvtimme nu på kvällen,och kollat på teve. Ska gå upp på rummet tidigt idag för ska kolla på film hade jag tänkt. Imorgon ska jag träffa efterlängtade Erika! Henne har jag inte varit med på evigheter,så det blir roligt. Ursäkta bilderna btw,dom ser lite knäppa ut men inte så lätt att få en bra bild på fiskar som inte är still....hihi. Ha en fin kväll!


En mysig helg i en annan miljö

G U D vilken lyckad helg jag har haft! Allt började med tågresan ner mot vimmerby igår,alltid lika mysigt och åka med det tåget eftersom att man åker över sjöar och sånt. Sen så mötte vi Anette och Jonte på stationen i Vimmerby och sen gick vi och mötte Benny och Nenne på ett café. Där åt vi fika,mys! Sen åkte vi och handlade lite kvällsgodis osv. När vi kom hem åt vi lite mat och sen var vi ute i snön i hela 3 timmar! Roligaste utedagen på hela den här vintern! På kvällen kollade vi på teve och tog det bara lugnt. Idag har vi fikat och ätit tacos med alla dom andra gästerna som kom runt halv 11,och hunnit vara ute lite också!
Hade faktiskt inte haft något emot att stanna en dag till...hihi. Men lite skönt var det att komma hem och få packa upp allt och fixa lite på rummet och så. Men saknar dom alla redan ♥ Nu har jag annars packat ner lite hem till mamma igen,kan faktiskt inte fatta att det är en vecka sen jag stog och packade ner alla grejer hem till pappa! Det har gått så fort när man väl tänker efter. Har också hunnit ta en dusch och nu sitter jag här. Håller just för tillfället på att föra över lite bilder till ett USB-minne som ska hem till mamma sen. Hittar massa gulliga bilder från förr i tiden,usch vad man saknar barntiden....allt va perfekt då!
-
Hittade en supergullig bild på Krille,Jonte,mig och Nenne från julen...ja vad kan det vara?! Somvanligt är det jag som ska se fånig ut....men jag bjuder!

Pluggat som ett as HELA veckan...

Helloooooo!
Var ett tag sen jag bloggade,men alltså jag har verkligen haft FULLT UPP hela veckan! Kan säga det att jag har inte suttit vid datorn eller någonting på hela veckan pågrund av det...Men iallafall så i gick jag hem från skolan i tisdags eftersom att jag verkligen inte orkade vara kvar eftersom jag gick och hostade och hade ont i halsen och allt det där. Så stannade jag hemma i onsdags och dagen spenderades med plugg och sovande. Igår gick jag till skolan som vanligt och annars så har jag inte gjort så mycket mer under dagarna,idag var det sista dagen innan sportlovet och hade mitt SO-prov som jag pluggat på hela veckan. Annars så har dagen i skolan varit rätt så chill,förutom att sista lektionen som tyvärr var matte var enormt seg. Man ville bara iväg på sportlov! Efter skolan så "hämtade" jag Krille på fridtids och gick hem med honom som tog vääääääldigt lång tid....haha. Ikäll blir det hemmakväll,orkar faktiskt inte göra något annat! Men imorn så ska ju jag och Krille åka tåg ner till våra kusiner! Ska bli så gryyyyyyymt kul! Har längtat supermycket ♥ och på söndag kommer ju resten av min familj och även F&F och då ska vi ha lite kalas för Jonte,Tina och Benny! Så det blir jättekul! Så blir ingen vidare upptadering....men ni överlever. Ha en fin fredagskväll!


Måndagen den 13:e

Hejsaaan!

Åhhh har SO-prov på fredag...och det är 60 (!!!!!!) dumma frågor man behöver lära sig. Alla kommer ju dock inte komma på provet men ändå,man vill ju vara säker! Och det är just det jag inte är...än. Så har pluggat lite idag,innan jag bestämde mig för att göra massa annat viktigt. Så ska snart gå upp och plugga lite till innan jag ska sova. Somsagt så har jag ju ont i halsen osv nuu,så jag iallafall druckit te nu som är bättre för halsen iallafall 10 minuter...haha. Men bättre än inget! Satsar på att bli helt frisk tills på lördag då jag och Krille tar tåget ner till våra kusiner i Vimmerby! Längtar redan,alltid lika roligt att komma dit :) Så det blir kul,det skulle ju inte va så kul om man kom sjuk ner dit...men det går nog över. Det här med upptadering och sånt vet jag inte hur det blir i veckan,men det är ju sånt som märks (som jag alltid säger). Ha det bra!

JAG VILL HA VÅÅÅÅR!
bild tagen förra våren..


Lika som bär?

När man jämför dom såhär så är dom inte så lika. Men när man kollar på te.x CSI så tänker man att Gary Sinise är JÄTTELIK Andreas Carlsson! Det kan ju inte bara vara jag som tycker deeet?!

BORT MED VINTERN!

Igår skrev jag om att jag var på dåligt humör,men nu så har även hosta och försylning drabbat mig...kände i fredags att jag började få ont i halsen och nu har det blivit värre. Men aa,det är ju en sån årstid nu så det får man väl räkna med! Annars så sov jag ju hos Malin igår tills idag,lika kul som vanligt förutom att jag åt upp hennes halstabletter (inte alla såklart) eftersom att jag inte hade några egna. På kvällen kollade vi först på Melodifestivalen och lite senare så kollade vi på två filmer som jag hade med mig. Fast den sista kollade vi knappt på för båda satt och NÖRDADE facebookspel...sociala we know. Hemvägen från henne idag var rent ut sagt förjävlig. Under natten har det kommit ganska mycket snö,tillräckligt för att behöva kämpa med att gå med mina odugliga skor som är helt platta under. Och det blir ju inte lite halt med all snö under skorna heller. Så har man jätteont i halsen och inga halstabletter på sig eller nått,och så svettas jag ihjäl under jackan även fast jag bara har en kortärmad tröja under. Dessutom sken solen rakt i ögonen hela vägen. USCH! Den jobbigaste hemvägen på länge,just nu vill jag bara att all snö ska försvinna och att det blir vår snart igen ♥ När jag kom hem så började jag frysa nästan direkt,så misstänkte ett tag att jag hade feber. Men tror inte jag har det för nu är jag varken varm eller kall. Jag åt lite mat och sen tog jag en lååååång varm dusch som hjälpte mot kylan. Har också hunnit "veckostäda" mitt rum som jag alltid gör på söndagar eftersom att jag ska till pappa i en vecka imorgon igen. Bara en vecka kvar i skolan innan en vecka sportlov! Grymt skönt ska det bli och bara va ledig! 
-
Nu ligger jag iallafall i sängen med mammas dator i knät,och ska väl snart gå ner till dom andra och kolla på teve med dom. Så kom jag på att SO-boken ligger och väntar på att jag ska använda den...men jag tar nog tag idet imorgon för ikväll orkar jag inte. Men hoppas ni får en fin kväll!
-
En liten bild från igårkväll

Kanonbra dag!

Åh är på så dåligt humör även fast det inte syns utanpå. Har hänt massa saker som är alldeles för komplicerade för att berätta för er. Dom enda som förstår är dom som var med när det hände,och personerna som jag berättat allt för. Det enda jag kan säga är att "min" dator tyvärr har blivit utkastad av EN VISS PERSON. Så vet inte om den går att laga. Det som gör mig mest förbannad är att bilderna och allt är borta,kan säkert aldrig få tillbaka dom. Visst det är bara bilder men dom betydde liksom allt... så aa,mår allmänt dåligt då och då. Men inget jag kan göra åt!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Men iallafall så har jag varit på jättebra humör både idag och igår eftersom att jag har varit med Julia! Hon sov här igår tills idag och idag har vi varit inne i stan en sväng. Hittade lite smågrejer som alltid är bra att ha! Tack för dom här två dagarna,du är bäst ♥ Annars så har jag precis tvättat håret och ätit lite,sitter och småkollar lite på "She´s the man" på femman och ska snart packa lite eftersom att jag ska sova över hos Malin ikväll! Så det blir också jättebra! Här får ni förresten en bild på det jag fick med mig hem idag!




Veckan går fort!

Hej på er!
Redan torsdag? Ja det verkar visst så,det var nyss måndag så det är lite läskigt att det har gått så fort sen dess. Men iallafall så har dagen varit helt okej,det enda som var lite segt var engelskan. Annars så gick det ganska fort. När jag kom hem så åt jag lite,och nu har jag pluggat lite SO men jag orkade inte plugga mer så nu sitter jag här och ska snart spela sims igen. När man har haft värsta långa uppehållet från det och sen börjar spela en gång så blir man heeeeeeeelt fast vid det. Sen fick jag reda på att vi ska flöööta med pizza också...tjockt. Ha en fin kväll så bloggar jag snart igen!

Det går bra nu.

GISSA VAD!? JAG KLARADE MATTEPROVET! ELLER JAG FICK TILL OCH MED ETT D! Nöjd tjej här va! Från att ha 5 kompliteringar till att ha ett D,då är man stolt,så stolt att man tydligen måste ta kort på det och visa det....
 
På tal om prov så gjorde jag mitt fysikprov idag....fick ungefär 4 papper att skriva om,"mer än godkänt-delen" gick inget vidare,kunde ingenting nästan. Mina kompliteringar på förra kapitlet gick inte heller någon vidare. Men det som var själva anledningen till provet idag (LJUS) gick väl hyffsat,skrev på allt förutom en grej så jag får väl hoppas på att resultatet är bra också. Annars har dagen varit lugn,när jag kom hem åt jag lite,och sen läste jag ut svenskaboken som ska vara klar tills imorn,hann med att plugga lite hemkunskap också. Så har Rickard varit snäll och fixat sims till mig på den här datorn nu. Så nu när jag är klar med alla läxor,har ätit mat och allt det där kan jag äntligen roa mig lite med att spela det. Lite senare blir det att glo på teve och sen ta en dusch innan det är dags att sova. Ha en fin kväll!

You been nothing but amazing

Hej mina bloggläsare (inte för att låta som värsta storbloggaren) men ändå.
Idag började skolan igen efter en slapp helg,höll på att DÖ när jag skulle gå upp,men fixade det iallafall. Nu har iallafall Tina kommit med grejerna från pappa,så nu ska jag packa upp dom och sen ska jag sitta med fysiken i stort sett hela kvällen......blä. Alltid samma sak med fysiken,känns som om man har koll fast ändå inte. Menmen,ska iallafall ta veckan som den kommer :)

snart heeeeeeeelg!

Upsiii,här var det visst dålig upptadering. Men jag kan bara inte hjälpa det,skolan går ju liksom före. Så aa,har inte så mycket mer att säga om den saken. Just nu har jag precis tagit en dusch och sitter här med ansiktsmask som jag snart ska ta bort. Dagen har varit helt okej,rullade på som vanligt förutom att man vill gå hem efter engelskapasset (det fick vi göra förra terminen eftersom vi inte hade någon teknik då) men nu har vi ju lagt på teknik så då måste vi vara kvar ända tills halv 4....men det gick ganska fort ändå. När jag kom hem så åt jag lite och fastnade vid teven några minuter,och sen så började jag att plugga...har matteprov imorn + två stycken läxor till så aa har ganska mycket att göra :) FÖRRESTEN?!? Jag sprang faktiskt två varv i spåret (nästan) häromdagen! Första varvet sprang jag med Tina på en bra tid,andra varvet sprang jag själv med musik i öronen och lite snabbare,så blev trött lite fortare. Annars är jag nöjd! Har aldrig sprungit i snö förut,men inte för att det var svårt men lite halare var det. Så ja ganska stolt är man ju! Imorn är det fredag,ganska chill dag i skolan så det ska nog inte va så jobbigt. Skulle dessutom gå upp lite tidigare imorn för att plugga matte med Julia,sen skolan och sen går jag mot en välbehövd helg! Ha en bra kväll ♥

RSS 2.0