L O V E

Nu är dom här finheterna mina! ♥



Tröja Gina Tricot 199:- / Örhängen H&M 29.50:- / Ring äpple H&M 29.50:- / Ring hjärta Accessorize (pris?) "Starke Adolf" Lagerhaus 29:-


"Starke Adolf" köpte jag bara för att jag inte kunde låta bli *hihi*!

Reborn

Jag har haft en fantastisk dag med familjen idag! Vi började med att lämna Hugo hos F&F där vi fick fika. Sen åkte vi vidare till "Kebab baren" eller vad det heter och åt lunch. Innan bion började hann vi shoppa lite,är jättenöjd! (se nästa inlägg!) Sen kollade vi ju på Johnny english 2,filmen var superrolig och man skrattade nästan hela tiden kändes det som. Komedi och action är en bra blandning,haha! En rekomendation till er läsare,helt klart! Efter bion åkte vi hem till F&F för att hämta lilleman och så fick vi god mat där också. En kanondag har det varit!
Nu sitter jag hemma hos mamma iallafall och ska nog snart ta och packa upp lite. Har suttit framför teven med dom andra en stund nu,så ska nog gå ner snart igen. Imorn ska jag och Julia va och sova över också. Alltid lika roligt! Så jag tror jag bloggar mer imorn igen,så vi hörs då!

LAT? Ja...

HAHA hittade en klockren grej på facebook som stämmer in EXAKT på mig! Så sant så sant!

Två lyckade dagar!

Hej alla!
Förlåt att jag inte bloggade igår,men jag befann mig hemma hos Malin där det var en 20-årsfest och när vi väl hade datorerna framme orkade jag inte blogga,jag var sååå trött. Men nu kommer det allt ett inlägg! Igår så var jag först och shoppade med Julia på Ikano,det jag hittade var det som ni såg i inlägget innan! Eftersom jag fick ett presentkort laddat med 800:- på Gina när jag fyllde år så har jag nästan shoppat upp det *ups*,har bara 95:- kvar nu. Gick in på Gina tre gånger (!) tror jag det var,så när jag kom hem så kom jag hem med 3 påsar från Gina och sen en liten påse från H&M. Vi åt lite på restaurangen nere på Ikano också,grymt gott! Tack för dagen Julia,du är bäääääst!♥

Senare på kvällen gick jag till Malin där det var 20-årsfest för Marika! Ganska mycket folk var det iallafall, så det var trevligt! Vi gjorde inget mycket speciellt,satt och snackade,kollade på teve,umgicks med dom andra och busade med alla barn. Vi somnade vid ett ungefär,och vaknade jättetidigt (extra tidigt eftersom att man har vridit om klockan) ,men sen somnade Malin om! Så jag var jättediskret och försökte väcka henne,men jag ville inte väcka henne "med ord" så jag typ låg och sparkade på henne,hostade extra högt så hon skulle vakna och allt. Och till slut frågade hon om jag hade roligt...HAHA! Förut var vi ute och tog kort lite,eller jag gjorde,men fick nästan inga bra bilder,men några bra blev det iallafall. Jag kom hem vid halv 6 ungefär,då åt jag lite mat och sen städade mitt rum och nu sitter jag här! Jag lyssnar på en underbar låt,den har säkert gått om och om 10 gånger...om inte mer. Radical Face - Welcome Home
Imorn så ska familjen äta på någon mysig restaurang och sen gå på Johnny english 2 på bio! Där emellan ska vi gå en sväng på stan också,får se om jag hittar något! Ha en bra kväll!








Gårdagens köp

Det jag köpte igår när jag var på Ikano med Julia,är supernöjd!


Allt är från Gina förutom pudern och pudersvampen,dom är från H&M!

Update från Malin

HÖSTLOOOOOOOOOOV! En hel vecka borta från skolan,det behöver jag känner jag,för jag har verkligen inte gjort något annat än läxor i veckan! Fredag idag iallafall,skoldagen var helt okej. Efter skolan gick jag hem till Malin och jag är fortfarande här men ska strax gå hemåt. Vi kollar på teve och sitter vid varsin dator,eller jag sitter vid hennes skoldator som hon har fått!
-
Imorn ska jag åka till lilla Linköping med Julia och försöka hitta lite påfyllning till garderoben. Har inte shoppat på evigheter! Så det kommer bli roligt. På kvällen ska jag sova hos Malin där det väntar en 20-årsfest för hennes syster,det kommer ju också bli kul :)
Nä nu ska jag gå hem,hejdå!

Hiss & Diss


Hösten:
Egentligen fattar jag inte vad som är så fel med hösten,okej jag gillar hösten extra mycket eftersom att jag fyller år och så. Men det är ju huuuur mysigt som helst! Det finns ingen mysigare årstid än hösten,mmmmm älskart!

Clementiner:
Den godaste frukten som finns och som man inte tröttnar på! Och en sak till,jag har aldrig träffat någon som inte gillar clementiner,så himla nice!
Katten Gustaf:
Alltså har ni sett filmerna eller? Dom är ju hur bra gjorda som helst! Det ser inte ens overkligt ut! Och dessutom är han ju hur gullig som helst :)
Att skratta:
Att skratta tills det gör alldeles ont i mungiporna och i magen är det bästa som finns!
Alla dessa "filtar" på Gina Tricot:
Seriöst...jag fattar inte vad man tänker när man betalar för den här? Det ser ut som om den personen inte hittat några kläder på morgonen och svept in sig i en filt!? Förlåt till alla som har en sån hemma,men jag förstår bara inte!

Det himmelska plagget..:
När man har hittat det perfekta klädesplagget som man verkligen vill ha,så finns det inte i rätt storlek! Antingen för litet eller för stort,usch vilken hemsk känsla att gå därifrån och inte fått med sig det man ville..
"Borttappad" nyckel:
Borttappad eller inte,jag hatar när någon filur i klassen tar min nyckel till skåpet och så får man panik och inte vet vem som har tagit den! Jag har tappat bort min nyckel (och ja då tappade jag den nånstans) till skåpet en gång och så hittade jag den inte,så då fick man betala 80:- för en ny. Extra mycket panik får man när man har lektion direkt och någon har tagit den på rasten....

Plugg...plugg

Hej!
Har nästan inte tid att blogga på vardagarna,så det får bli ett snabbt inlägg runt klockan 9 varje dag istället..Men sånt är livet. Iallafall så mår jag mycket bättre nu,nu är det bara hostan som ska försvinna men det är den på god väg att göra. Torsdag idag iallafall,snart freeedag! Fast än så länge har jag inget att göra,men jag ska hitta på något roligt! Idag har jag pluggat massa,mest matte,men också lite Tyska och pyttelite SO. Annars har jag inte gjort så mycket mer. Tänk att det är sista skoldagen innan det älskade höstlovet imorn! Kan knappt tro't,det har gått så fort! Det har snart gått 2 veckor sen jag fyllde år,det känns som om det var igår ju! Det är ju läskigt! På lördag ska jag och Julia åka till IKANO och shoppa och ha det allmänt bra,taggad!♥
Bloggar imorn igen trorja.


Seg dag

Just nu:


Hello!
Hur är det med er? Själv är jag jätteförkyld,hostar hela tiden och har ont i halsen,men jag har faktiskt gått till skolan ändå vilket jag är jättestolt över! Har precis tvingat i mig en sked med honung,och usch vad äckligt det är! Men det blir lite bättre i halsen för ett tag iallafall. Idag har nog varit den segaste skoldagen på i hela 8an..Vi hade ju biologiprov idag,och jag och Julia satt och pluggade ganska mycket igår. Så kom vi överens om att jag skulle komma vid 7 imorse till henne så att vi kunde plugga mer idag. Jag ställde klockan på lite innan 6 men gick inte upp förens vid kvart över,jag var helt DÖD! Så har gått runt i skolan och varit jättetrött och förkyld och allting,men nu är den här dagen över och jag hoppas att jag börjar bli lite friskare iallafall. När jag kom hem från skolan så la jag mig i soffan och halvsov till klockan 5 ungefär,sen har jag pluggat lite matte och sen har jag inte gjort så mycket mer...Idag ska jag iallafall sova lite tidigare än vanligt,efter att jag är klar med blogginlägget ska jag upp till min sköna säng♥ Imorn ska jag och Alicia dansa igen,men jag tror att jag bara kommer vara med på koregrafin eftersom att jag mår dåligt. Jag får se om jag hinner/orkar att blogga imorn,annars bloggar jag på Torsdag förhoppningsvis. Godnatt!

Nöjd tjej!

Hej!
Ska bara upptadera ett litet inlägg om allt jag fått osv. Jag fick mest pengar vilket är jättebra! Jag fick sammanlagt 710:-,det mesta utav det ska jag sätta in på mitt kamerakonto. Fick lite blommor och godis också. Och jag har ätit jättemycket fika på två helger,så nu får det nog vara bra ett tag,haha. Ont i huvet har jag också,så funderar på att sova en halvtimme eller två,men då kommer jag ju inte kunna somna ikväll sen. Nu ska jag iallafall packa till pappa och sen plugga lite biologi (och bild?),ha en finfin kväll.


Vilken gullig idé att rulla 20-lappar i blomman!


710 kronor sitter fint i plånboken :D


Fisherman's friend

Hey!
Jag har jätteont i halsen och går och hostar hela tiden...det är jättejobbigt! Ska försöka att inte smitta ner så många idag eftersom vi ska ha kalas (gäster). Ska strax gå ner och fixa tårtorna tror jag,och så har jag lite annat jag ska göra också. Och ikväll tror jag inte att jag kommer att blogga något,för jag har biologiprov på Tisdag och jag har inte hunnit med att träna något än. Igår stod jag ju och bakade Cookiemonster- cupcaksen igen,och som tur var mamma där för jag gjorde såååå fel med frostingen. Hoppas att inte någon av er har försökt att baka dom enligt mitt recept,för frostingen blev inte bra. Ska göra om det receptet så fort som möjligt! Ha en bra dag! :)
Tack för att du finns,typ...

Skönhetssömn

Nu är jag tröött! Har stått och bakat små Cookiemonster idag igen,och det tar en hel eftermiddag. Har iallafall hunnit att plocka iordning i mitt rum också. Men iallafall så ska jag ta min skönhetssömn nu,så bloggar jag imorn igen. Godnatt! ♥

colored water

Testade att göra det här förut,blev sjukt imponerad av resultatet eftersom jag inte har en systemkamera! Tog säkert 100 bilder på en och samma grej,men här är dom bästa iallafall!.






























A small kitten

Haha har ni sett den här någon gång? Så underbart söt! Jag hittade den på Foki's blogg.


23:50

Halloj!
Jag har precis gjort mig klar för att gå lägga mig. Iallafall så kom jag hem vid ungefär klockan 11 från en sjukt rolig kväll med Julia! Vi har mest gått runt lite i Mantorp,men det allra roligaste var när jag hade hicka och hon skulle skrämma mig,och jag blev så himla rädd! Hahahaha,tack för kvällen iallafall ♥
Och jag har mina hickdagar och idag var en utav dom,gud vad jobbigt det kan va ibland!
Imorn har jag lite som jag måste fixa,har ju kalas på söndag och så har jag lite annat också:
*Baka
*Städa rummet
*Måla naglarna
*Rensa kamera & bilder på datorn
*PLUGGA!

Men jag ska ju försöka att hinna med att blogga också,men det ska nog inte vara några problem. Det är ju lördag "lixom",haha. Jag ska strax gå och lägga mig,för är så grymt trött! Godnatt :)

HICK!

Hej du som läser!
Äntligen fredag! Veckan har gått sååå fort när man väl tänker efter. Iallafall så var det sista skoldagen för veckan idag och den har varit helt okej,förutom att jag haft värsta "hickdagen" idag,har gått runt och hickat halva dagen eller något. Senare så ska jag träffa Julia vilket blir lika kul som vanligt!♥ Annars så blir det nog inte så mycket mer än det idag,ska strax äta lite mat och sen göra mig iordning. Jag vet inte ifall jag bloggar när jag kommer hem,men det är ju något som märks :)

Thursday

Hej!
Torsdag idag då,lika chill som vanligt. Först hade vi hemkunskap,vi gjorde Crepes,vilket inte var så jättegott.. Men lyckades med att laga dom iallafall :) Sen hade vi jäääääättelång svenskalektion. Efter lunchen så hade vi engelskaprov,jag hoppas att det gick bra. Fast det kändes som om man glömde bort dom lätta sakerna,men jag skrev på det mesta iallafall. Nu på kvällen har jag varit barnvakt åt Emelia i ungefär 1½ timme eftersom att mamma & Rickard är iväg och storhandlar,men nu sover hon ♥ Ska alldeles strax plugga lite mer på SO:n som vi har tills imorn. Imorn så ska jag va med Julia,lika kul som vanligt!
Har inte så mycket mer att säga,jag bloggar imorn tror jag,det beror på när jag kommer hem. Hejdå!


Visst blev det bra?!

Tisdag

Hejhej!
Varför sitter jag här för? Har lite jag måste plugga men jag har redan suttit enda sen jag kom hem,så har inte så jättemycket ändå. Skola som vanligt idag då,hade brandövning mitt i allt,vilket var SVINKALLT! Eller jag tror inte det var brandövning eftersom brandbilar och allt kom,men det brann ju inte direkt :) På torsdag har jag engelskaprov vilket jag måste träna jättemycket på idag och imorn,det är det enda stora den här veckan. Imorn efter skolan så åker jag och dansar med Alicia,och jag kommer hem vid klockan 6 ungefär. Då ska jag duscha,äta och PLUGGA,vilket betyder att jag inte kommer blogga något imorn. Ha en bra kvääääll!

Cookie Monsters






DU BEHÖVER:

100 g margarin
1 dl mjölk
1 1/2 dl socker
2 ägg
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 1/2 msk potatismjöl
1 tsk vaniljsocker
2 msk kakao
100 g mörk blockchoklad


FROSTINGEN:
1 paket cream cheese
50 g margarin
2 msk vaniljsocker
Florsocker (mängd får man testa sig fram)
Blå karamellfärg
Mörk choklad (behövs ungefär 2 rutor så om man köper 200g-mörk blockchoklad till "muffinsarna" kan man ta från den eftersom att det blir över!)
Kokos
Maryland cookies


GÖR SÅ HÄR:
1.
Vispa ägg och socker med elvisp.
2. Smält smöret på spisen. Häll i mjölken.
3. Blanda vetemjöl, bakpulver, potatismjöl, vaniljsocker och kakao i en annan bunke.
4. Blanda ner smöret medans du blandar i mjölblandningssmeten.
5. Rör sen ner äggblandningen.
6. Hacka chokladen i bitar och rör ner i smeten.
7. Fyll upp fortmarna med smet
8. Grädda i ugnen på 225°C i ca 18 minuter.

FROSTING:
1.
Smält smöret och låt svalna.
2. Blanda cream cheesen med vaniljsockret.
3. Rör ner smöret.
4. Tillsätt lite florsocker i taget och rör till en jämn och slät kräm,rör sönder alla klumpar.
5. Blanda ner karamellfärg tills du får den färg du vill ha.
6. Spritsa eller bred på frostingen på muffinsen. OBS! Dom måste ha svalnat innan du brer på!
7. Nu ska du göra ögonen. "Smeta" på lite glasyr tills du får runda fina cirklar. Sen smälter du lite choklad i mikron och duttar på med t.ex en tandpetare.
8. Ta rätt mycket kokos i en plastpåse och blanda med karamellfärg till du får den färg du önskar. Häll över i en djup tallrik. Rulla muffinsarna med glasyren över kokosen så de blir ordentligt täckta.
9. Nu ska du göra det sista,skär kakorna i hälften och tryck sedan in i muffinsen. Om de inte vill sitta så pröva att skära ut en liten mungipa att fästa kakan på.


KLART!


17e Oktober ♥

Den här meningen ser man bara en gång om året,och jag märker att den gången går fort! Hela den här dagen har bara runnit iväg. Det har inte hänt något speciellt i skolan annars,sista lektionen gick bort eftersom att vi var på någon fjantig teater på Lagman istället. Men nästan hellre det än vad att sitta inne på lektion,man fick ett gott skratt iallafall! När jag kom hem fick jag lite fina presenter av mamma & Rickard,är supernöjd med dom också! Så i helgen kommer resten av "den andra" släkten (dvs. mormor,morfar & Lisa och Rickard's sida). Pluggade en halv sida biologi också...sen skulle jag va barnvakt åt Emelia en kort stund,och nu sitter jag här. Har precis bytt om till joggingkläder så nu ska jag möta Julia vid spåret. När jag kommer hem så ska jag duscha och sen äta cupcakeees! Ha det bra!♥





En superbra dag!

Bläääää...att man kan vara så mätt! :o Somsagt så har vi firat min 14-års dag idag vilket betyder massa fina presenter och mycket gott att äta. Jag är nöjd med precis allt jag har fått idag,och jag,Nenne,Jonte och Krille har nog haft roligare än vanligt ,haha! Igårkväll spenderade jag hela kvällen från klockan halv 5 till halv 10 med att baka mitt lilla projekt,kommer att lägga upp ett inlägg med recept och bilder imorn! Dom blev iallafall väldigt lyckade för att göra dom för första gången! Annars har jag inte gjort så mycket mer idag,jag har packat ihop lite grejer inför mamma som jag åker till imorn igen. Där kommer vi fira ännu mera i helgen tror jag,men framför allt blir det lite hemmamys med dom imorn. Fast jag tror jag ska springa med Julia på kvällen också,vilket behövs eftersom man ätit så mycket i helgen...:) Och jag kan bara inte fatta att jag fyller år imorn?! Det känns som om det var igår det var i början av september,fort går det iallafall! Nu har jag nog inte så mycket mer att säga till er,ska försöka slänga in ett inlägg imorn,ha det supermegabra!








*Adidasväska
*Svea-mössa
*Parfym
*Två små glasfigurer
*Presentkort på Gina laddat med 800:-
*En filt
*Nya vantar♥
*Ett namnhalsband med mitt namn på (konstigt va? XD)
*Örhängen av titan
*Ett litet "smyckesskrin" som är format som ett hjärta
*Bidrag till min kamera 500:-
*Tre linnen
*En 100-lapp
*En söt liten kaktus
*Massa vykort och en teckning från Krille

Har jag glömt bort nått? Jag tror inte det,tack för ALLT! Är jättenöjd ♥


I'm back again!

HERREGUD! Två månaders bloggpaus? Ja,nästan iallafall. Jag kan inte fatta att jag har varit borta så länge från bloggen. Men nu är jag tillbaka igen! Under den här lååååånga tiden har det hunnit att hända sjukt mycket! Jag orkar inte berätta precis allt,men jag kan berätta litegrann. Någon vecka efter att jag tog bloggpaus så hade jag,Julia och Jossi en grillkväll som blev jättegrym,förutom att jag råkade jag tappa bort min mobil så nu har jag Malins gamla mobil. Min lillasyster har lärt sig att gå,jag har hunnit med att få både ett C och ett B på några bilder i skolan. Familjen och F&F var på "rally" som var superoligt det med. För ungefär 2 veckor sen var jag och kollade på Smurfarna 3D på bio med Erika! Vi åt på Hakepi och hade det allmänt gött,-+och ja det har hänt jättemycket mer. Och skolan rullar på,mycket läxor och prov. Det känns som om jag inte gör så mycket mer faktiskt,den här veckan har verkligen varit full av läxor...:( Och vet ni vad mer? JAG FYLLER ÅR PÅ MÅNDAG! Snacka om happyface! Så imorn ska vi ha kalas här hemma. Under dagen ska det städas,bakas och måla naglarna. Ska se om jag lyckas få lite bra bilder på det jag ska baka,har aldrig gjort det så ska bli lite spännande,mer säger jag inte! Nu ska jag gå och göra annat,ha det bäst!

ååååh vad har hänt med min kategori "senaste inläggen"?!?!?,inget inlägg syns ju...!

RSS 2.0