Heart

Här är halsbandet jag fick av Nellie förut,tack sötnos ♥
Lite halvtaskiga bilder men det får duga.
Taggar inför en dag på Kolmården imorn då,ska bli jättekul! Och till alla er därute,ha det asbra i skolan! ^^ Får se om jag bloggar från mobilen sen,ska iallafall ut och hoppa studsmatta med Krille,hejdå!

Mästerbarnvakterna på plats!

Gud vilket härligt väder det har varit idag! Julia och jag var seriöst nära på att dö i solen så vi körde vattenkrig med vattenballonger och slang,grymt skönt! Så hon har precis åkt hem, tack för dagen,älskar dig! Så nu sitter jag här och har kidnappat mammas dator (hehe) och jag & Krille är barnvakt åt Emelia eftersom mamma är och handlar med en kompis och Rickard jobbar. Så ska bada henne snart innan hon pillat sönder datorn... Ni ska få se en grej jag fick av Nellie förut,det var en väldiiiigt sen julklapp,den var jättefin! Ni får vänta tills lite senare,då jag inte behöver ta hand om Emelia. Hörs sen!

a new week

Herregud,hur kan man lyckas med 3 inlägg på en vecka? Ja fråga mig inte,men ska iallafall försöka blogga bättre den här veckan. Det börjar dra sig mot sommarlov och det gillas väääääääääääldigt stort! I veckan så går jag bara i skolan två dagar eftersom att vi ska till Kolmorden på onsdag! Och så är vi ju förstås lediga på torsdag och fredag med (plus måndag v.23!) Så det är inte så många skoldagar kvar nu! Kom precis in från att ha gått runt i halva mantorp för att leta reda på krille,så är ungen hos en kompis....Aja,lite promenad skadar aldrig! Har inte så mycket mer att säga er,vi hörs imorn igen!


Prästkrage


Vill redan tillbaka :)

GUD VILKEN UNDERBAR FREDAG & LÖRDAG! Har haft så himla trevligt,roligt och mysigt! Tågresan till Vimmerby var ganska okej, man hade iallafall Krille att prata med på vägen ner! Mötte Anette och Jonathan på stationen och sen åkte vi vidare till deras hus! Fick grillad hamburgare och hade det jättebra. Kollade på någon jätteskum "film" också,men kul var den. Åkte även ner till deras sjö och tänkte bada,men då började det regna och det var iskallt i vattnet så då åkte vi hem istället,doppade ju benen iallafall,hehe! Sen så låg alla fyra och skrattade så mycket (nenne hade en skojig grej på sin mobil) så att vi inte orkade vara uppe mer så då sov vi istället. Idag så hittade vi ett jättehäftigt fjärilslarvbo,har aldrig sett något liknande! Så hoppade vi studsmatta nästan hela tiden (lärde mig göra volt!),spelat in en film också (kanske dyker upp någon gång,ni får hålla utkik!) sen så har vi ju självklart firat Anette och resten av släkten kom. Har fått åka på Bennys traktor med,på ett släp därbak,läskigt? Ja. Så har haft det helt underbart och jag ville verkligen inte åka hem förut...Men vi ska såklart göra om det i sommar! Här har ni lite bilder.











Thihi,saknar dom redan!♥
Ska strax göra mig iordning för att gå lägga mig,får bli lite tidigare idag,är jättetrött. Tror inte det blir någon bloggning imorn heller,ska springa spåret,städa mitt rum,vara med julia och massor av annat! Vi hörs på måndag isåfall! Godnatt.


En efterlängtad helg väntar!

Tjo!
Upptaderingen den här veckan har legat på lägsta nivå till skillnad från förra veckan,men jag har inte haft tid helt enkelt,inte för att det är "mycket" med skolan just nu men jag hittar på andra saker också! Och tyvärr så blir det inte så mycket bättre upptadering i helgen heller.. ska ju till kusinerna imorn och sova där! Har varit så himla efterlängtat denna vecka så det är inte sant! Så det ska bli jätteroligt! Tar tåget med brorsan från linköping vid halv 5 ungefär,och sen vidare till Vimmerby. Så den tidigaste upptaderingen är nog på lördagkväll tyvärr...Iallafall. Igår var jag med Julia,du är bäst!  Idag har jag mest pluggat SO och fixat lite i min "övriga garderob",alltså där jag inte har kläder. Har lite pyssel,jättegamla saker som jag bara sparar undan och massor mer där. Ska strax packa lite,fixa lite till i garderoben och till sist duscha och fixa alla 20 naglar,hehe. Innan det ska ni få se min pall som jag gjort i slöjden som blev klar en evighet för sent!



Haha sååå snygg,eller inte. Kunde gjort den bättre men kände att jag ville göra något annat med. Måste komma ihåg att slänga ner bikinin till kusinerna också,hoppas på ett soligt väder! Btw. ÄR JÄTTEGLAD ATT SOMMARLOVET ÄR NÄRA! Idag var det den sista "riktiga" torsdagen,nästa vecka är vi lediga och veckan efter det (v.23) så är det temadag och v. 24 är det skolavslutning! Torsdagen är ju nämligen den jobbigaste dagen på hela veckan som jag kanske nämnt någon gång? Och dom sista veckorna brukar ju vara ganska slappa,vi har nästan inget mer prov nu! Anyway. Har inte så mycket mer att skriva,ha det jättebra så hör jag av mig snart igen! ♥

FASTKEDJAD

Jag snörvlar,hostar,snorar och nyser,men ändå går jag till skolan *stolt*! Okej om jag ska vara ärlig så är det inte så farligt eftersom jag orkade springa spåret idag..(jobbigare var det förståss) så jag ska inte så klaga. Vill iallafall hinna bli frisk innan helgen då jag & Krille ska ta tåget upp till kusinerna! LÄNGTAR! Och vi ska även bada i en sjö som är jättenära dom,hoppas det är varmt! Just nu sitter jag här och dricker iskallt vatten, och ska egentligen spela sims men var tvungen att blogga ett inlägg så ni vet att jag lever eftersom jag inte bloggade igår! Imorn blir det att vara med Julia,längesen nu,eftersom vi inte var i söndags! :c Så det är på tiden nu. Har jätteont i min fot,har ett myggbett där som jag har gått och kliat och sparkat (?) på så nu är det jättesvullet och rött...Inte skönt! Men ska be pappa förhöra mig på fysiken innan jag spelar sims,får se om jag bloggar imorn,annars så bloggar jag...nån gång! På torsdag förhoppningsvis. Ha det bra! ♥

Halvtaskig bild.

Nattgäst (mobilblogg)

Hejhej,hemskt mycket hej! Ligger just för tillfället i sängen och är jätteförkyld! Det bara kom sådär, men jag tänker inte vara sjuk för man missar så mycket då! Har även en "nattgäst" på en madrass brevid min säng. Fast det är bara krille men ändå. Vi har fått för oss att vi ska gå upp lite tidigare än vanligt imornbitti...? Vet inte varför vi fick för oss det ...men man kan få för sig allt när man är en SCHYTT,hihi. Men ska sova nu så man orkar upp imorn,en enda hel ynklig vecka kvar...det klarar vi ^^ godnatt!

Färdig

Hej!
Kom hem från spåret för ett tag sen,så ska strax in i duschen. Var sjukt jobbigt att springa i den här värmen och speciellt när man har svarta kläder på sig också... menmen. Så blir det att vara med Julia sen också,nice!♥ Här har ni förresten resultatet av rensningen med kläder!
Kanske inte syns så jättebra men ni ser ju iallafall att det är en garderob och kläder..xd
Ska duscha nu,vi hörs imorn alla läsare! ♥

Thirtysix

Fick hem mitt linne idag från H&M som vi beställde för någon vecka sen! Lite stort men hellre det än för litet!

FINALY!

De sista bilderna på körsbärsblommorna har ni nedan,tror inte det kommer så många mer av dom nu!

Full fart

Här har det varit full igång med att rensa kläder och städa! Har fått ihop en hel hög med kläder som legat i garderoben i ungefär ett år utan att ha kommit till användning,så nu ska dom ut! Har även börjat få ont i halsen också,det var värre igårkväll så det är inte så farligt idag. Men ska iallafall ut och springa så får vi se hur mycket jag orkar. I veckan är det den sista hela veckan innan sommarlovet. Det känns så otroligt skönt! På fredag så ska jag och Krille ta tåget upp till Småland (till Jonathan,Nenne,Anette och Benny)! Kul ska det bli,lite nervöst att åka ett tåg man aldrig åkt med,men det gör ingenting för det är det värt! Onsdagen den 1:e Juni så är jag ledig från skolan (Krille med) för familjen ska åka till Kolmorden då,det var ett tag sen så det blir kul!
Senare ikväll så ska jag vara med Julia,inte dumt det heller! Ska fortsätta städa vidare så jag blir klar innan 4 (då jag ska springa). Ha det bra!
Coolt att man ser den ruttna körsbärsblomman bakom och så kommer det körsbär där!

"Tussboll"

Tussboll utan tussar?

Söndag

Hade lite tråkigt som ni ser...

SIMS

Ska spela sims och sen sova! Godnatt♥

Grillade marshmallows!

Oj gud vad jorden gick under idag då,har inte ens kännt en liten skakning... Jag sa ju det,gubben borde lägga ner allt han tror på (och inte sprida ut det till världen) för det han säger är bara bullshit! Då är det bara att plocka ner alla plakat som han har satt upp i USA om det,uuuusch blir så himla förbannad på honom! Om ni inte sett klippet där han berättar om det kan ni se det här. Haha och han sa att det fanns så många bevis och tecken så att dom tvivlade inte på att det inte skulle hända,ÄGD!
Har iallafall varit hos Malin igår tills idag,och vi har haft det jättebra! Har haft filmmaraton somsagt,vi såg på Can't buy me love,the holiday,Bad Company (jag sov och Malin satt vid Skype så den stod bara på utan att nån tittade på den) och 50 first dates. Så fick 2 filmer över som vi inte orkade se. Kom hem lite innan halv 4. Vi har ätit grillat kött och efter det så grillade vi marshmallows på grillen,gott,men lite väl brända blev en del...
.← om ni underar vrf jag gör .,- eller något liknande är därför att radbrytningarna inte funkar ibland.
Ett bra exempel på en bra bränd marshmallow? ↑
Ska hoppa studsmatta med Krille nu.

Filmmaraton (mobilblogg)

Tjoo! Vad gör ni? Själv ligger jag hemma hos malin och vi har filmmaraton,hihi. Just nu så ser vi på filmen 50 first dates,haha så himla sjuk och rolig film! Jag tog med mig typ 6 filmer hit,vi får se om vi hinner se alla.. Ska titta vidare nu,kanske bloggar sen igen,man vet aldrig. Ciao!

Alldeles nyss...

Mätt & belåten,hihi.
Packar nu och sen går jag till malin,hörs!

Skolavslutningsförberedd ;)

Mina fötter värker...men det är bara gå-på-stan-värken!
Har varit i Linköping sen ungefär halv 12 förut,och har hittat jättebra grejer! Hittade bland annat en skolavslutningsklänning som mamma betalade (hon betalade allt),och är jättenöjd! Hittade också lite andra grejer som är bra att ha! Tack för allt mami!♥
Klänning  Cubus 200:-   Randigt block  Bokia 25:-   Bh   Cubus 100:-  Tågkortsfack  Bokia 35
Ni ska självklart få se klänningen på någongång med,men inte just idag. Det jag ska köpa mer till skolavslutningen är "övertröja",nylonstrumpbyxor,skor och något halsband eller så,toppen! Känns bra att vara lite förberedd. ÅÅÅH,vi köpte hem färska jordgubbar idag! Och dom var jättegoda,fast vi köpte inte svenska tyvärr. Så ska vi doppa dom i smält choklad sen,mums! Senare så åker jag till Malin och sover där,så det kommer inte bli så jättebra upptadering här. Men ska nog slänga in ett inlägg till senare,+ så om jag kommer in på Malins nätverk kan jag ju blogga från mobilen där! Ha en bra kväll så hörs vi♥

F r e e d o m

Ännu en torsdag avklarad! Men den var inte så farlig faktiskt,fick reda på matteprovet som kunde gå mycket sämre och lite bättre. 17,5p/29p. ,är iallafall nöjd över att jag slapp omprov eller kompliteringar. Igår så fick jag reda på SOprovet också,det gick bra och är nöjd! Fick "vg+" och hade 81p/99p. Nu hoppas jag iallafall på att inte behöva göra så mycket mer prov,några prov till räknar jag med iallafall.

Nog om skolan! JAG ÄR ÄNTLIGEN FRIII,iallafall för 3 dagar,vi har ju studiedag imorn! Så himla skönt när jag vaknar imornbitti och inte behöva stressa till skolan! Imorn så ska iallafall vi åka till Linköping och köpa lite grejer till mamma,och så tror jag vi träffar mormor där också. Ska försöka kolla ut en klänning till skolavslutningen imorn med,behöver fundera på hur jag ska se ut också,tiden går ju så himla fort också! På skolavlutningsdagen så ska jag,Julia,Jossi & Linn åka till Liseberg med gårn! TAGGAD! Och längtar jättemycket! Sprang spåret med Tina förut med,sprang fortare än vanligt så kom runt utan att stanna på ungefär 14 minuter! Går ju bara bättre och bättre det här! Ska hoppa in i duschen snart,och sen blir det teven,funderar på att titta på en film med sen,men vilken vet jag inte! Får se om jag bloggar sen igen,annars bloggar jag imorn! Ha en fin kväll.
.

Testar....

Halloj! Skulle bara testa att blogga från mobilen,just för tillfället så sitter jag bara och latar mig i soffan framför "efterlyst". Efter det ska jag hoppa in i duschen och sen sova.

Gubbsnack

Allt dessa snack om att jorden kommer gå under på lördag... Bara för någon gubbe i USA babblar om något han inte vet om,och det där med att en enorm jordbävning kommer öppna upp alla gravar och att kropparna kommer komma till himlen eller något? SKITSNACK,lägg ner det! Om jag har fel så ber jag alla om förlåtelse på söndag ;) Skolan idag har varit helt okej,och den sista timmen var mycket mer än "okej",hahahha så himla kul! Har aldrig skrattat så mycket och så länge! Börjar tillochmed skratta nu när jag tänker på det..
Tänkte ge mig ut och springa förut med,men hade ingen lust + så hade jag ingen och springa med,men ska springa med Tina imorn,nice! Igår så tänkte jag blogga,eller jag gjorde det,så när jag skulle göra det sista i inlägget slutade vårat internet fungera... så kände att det inte är någon idé att publicera det nu. Och det viktigaste i det inlägget var att jag fick en "ny" mobil av Rickard häromdagen! Det var en elm-mobil J10i2,om ni inte vet hur den ser ut så har ni en bild här. Tack så mycket iallafall,och kan t.o.m surfa på den gratis när jag är hemma.
Mycket nöjd med den eftersom att den är så enkel. Behövde verkligen en ny,och trodde jag dog för några sekunder när jag såg den! Bloggar mer imorn,ha det bra!
/ Isabella

Maskros


Summer

Det jag köpte igår,nöjd med allting! Fick egentligen armbandet på köpet när jag köpte halsbandet eftersom att det var två för ett,så då fick man det billigaste på köpet!
Linne Gina Tricot 100 :-   Shorts Bikbok 300:-  Armband Bikbok 50:-  Halsband Bikbok 70:-
Puder H&M 50:-  "Pudersvamp"  H&M 10:-

Äntligen tillbaka!

Hej på er!
Nu är det prick en vecka sen jag bloggade sist och det var verkligen nödvändigt. Det var en tuff vecka och den är äntligen över! Har gjort lite allt möjligt i helgen,var bland annat hos F&F i lördags och firade pappa och farmor,det var trevligt! Igår hade jag och mamma en mysig dag på stan tillsammans,gick på bio,shoppade (se vad jag shoppade i nästa inlägg),fikade lite och så. Vi såg på filmen "Hur många lingon finns det i världen",en jättegullig film och den är sevärd för er som inte har sett den! Tack för en jättebra dag igår mamma,jag älskar dig!♥
Fick även sluta omkring halv 1 idag,vi hade inställd svenskalektion efter idrotten så det var en väldigt lugn dag i skolan idag. Just nu håller jag på att springa fram och tillbaka mellan "Total Black Out",har aldrig sett programet förut men det var helkul! Bloggar igen imorn,har lite bilder och så som jag ska lägga upp,så ha det bra!


Mycket att göra...

För det första så vill jag bara säga att det kan bli dålig upptadering på bloggen den här veckan,det är så himla mycket i skolan just nu och tyvärr så går skolan före bloggen. Och för det andra så älskar jag vädret,underbart! Skolan idag gick ganska fort, som tur är,och det tror jag det kommer göra imorn med. Har också kommit fram till att det är 23 skoldagar kvar och 8 idrottslektioner kvar (enligt matsedeln iallafall,haha!) Måste fundera på att köpa avslutningsklänning snart ju! Idag har jag varit ute ungefär hela tiden,suttit ute och pluggat lite matte och kemi.
Läxschema för veckan:
Imorn (tisdag): Kompliteringar i Kemi
Onsdag: Tyska,fysik?
Torsdag: Matteprov och svenskaläxa
Fredag: SO-prov
Så två prov är inlaggda i veckan + ett praktiskt prov i fysik (nervös för det eftersom jag är väldigt dålig på fysik) Så då kanske ni förstår att jag har mycket att göra i skolan. Minst en läxa/prov per dag ju,inte roligt... I helgen är planerna ganska oklara än så länge,på lördag ska vi iallafall åka till F&F och fira pappa och farmor som fyllde år för ett tag sen,och på antingen fredag eller söndag ska jag och mamma åka och shoppa (förhoppningsvis),och målet då är att hitta ett par riktiga short's! Menmen,det är ju inte helg på ett tag,hoppas bara att veckan går fort. Bloggar när jag har tid somsagt,så bli inte förvånade ifall det skulle vara dålig upptadering! Ha det jättebra!♥

Myskväll (OBS,gårdagens inlägg!)

På något konstigt vis så publicerades inte det här inlägget igår,men såg även att det hade varit fel på blogg.se under helgen så jag har ju något att skylla på! Somsagt,gårdagens inlägg!
Haha kolla in Emelia's sovstil,så himla gullig!
Rubriken stämmer helt,har ätit grillad mat och haft det allmänt bra! Så blir det väl förhoppningsvis at spendera tid framför teven sen också,det är ju sista kvällen vi är hos mamma innan vi åker till pappa i en vecka igen! Ska ut till studsmattan och sen packa ner alla grejor igen. Och så var den här helgen slut,uppmuntrar mig själv med att det är två hela veckor kvar,sen så går 1 eller flera dagar bort tills det äntligen är sommarlov!
/ Isabella

A blue and sunny day! (OBS,gårdagens inlägg!)

På något konstigt vis så publicerades inte det här inlägget igår,men såg även att det hade varit fel på blogg.se under helgen så jag har ju något att skylla på! Somsagt,gårdagens inlägg!

Cute summerdresses

Har aldrig varit en person för blommigt eller mönstrigt,
men nu helt plötsligt så....GE MIIIIIIG!

En del av dom ser visst lite tantiga ut,haha...

Vi är bäst!

Hej! Kom hem från Jossi för någon timme sen och vi har haft jättekul!
Kom dit vid 9 eller något igår,så kollade vi på världens äckligaste skräckfilm? Husk hette den iallafall,och jag tror inte det var filmen iallafall men jag mådde så illa så jag var tvungen och gå ut och spy på Jossi's gräsmatta,fräsht. Den var verkligen asvidrig (även fast jag spenderade en hel tid åt att blunda),hihi.  Och sen så blev Julia och jag helt crazy så vi stog och dansade väldigt seriöst med såna här "cheerleaderpuffar". Så kul är det minsta jag kan säga att vi har haft,trots krångel med hämtning och spya..
Tänkte ge mig ut i solen en stund med lite glass,funderar på att ta ut lilla Tufsa med för första gången iår med,så hon får äta lite gräs istället för bara hö! Ska plocka lite i mitt rum med,så det blir ordning på det.
-
Tufsilufsen!♥

Dansuppvisning avklarad!

Hej! Ni anar inte hur roligt jag har haft det! Det har gått jättebra och det är världens känsla av att bara stå däruppe på scenen! + så har jag världens bästa dansgrupp och lärare. Kom iallafall precis hem nyss och hittade en massa finfina presenter på bordet,tack för erat stöd!
Rosor- F&F
Tutti Frutti-Mamma och Rickardww
Berlock till mitt Thomas Sabo-armband - F&F
Blomma i kruka- Mamma och Rickard
.
Tack så jättemycket,blev jätteglad! Ska äta lite och sen packa ner lite grejer och sen åka hem till Jossi där jag ska sova med henne,Julia och Elin,trevligt! Jag får se om jag packar ner datorn,men det är väl sånt som märks,annars så bloggar jag mer imornkväll iallafall,ha det bra alla därute!

Snart är det dags!

Nu börjar nervositeten komma,men jag hoppas att det kommer gå bra,brukar göra det alla andra gånger så. Just nu håller jag på att platta håret,egentligen behöver det ite plattas mer om man tänker på hur slitet det är,men idag var det ett undantag. Och sen så skulle vi tydligen ha stort,fluffigt hår,och jag vet inte hur jag ska få mitt hår så!? Får tupera det eller något så får vi se hur det blir. Måste fixa allt nu innan Alicia kommer och hämtar mig,önska mig lycka till och att jag inte snubblar på scenen eller något annat pinsamt....
.
Haha diggar bilden lite,speciellt att man ser själva kameran i pupillen!

Scenoutfit



Jeans-Cubus   Linne- Gina Tricot   Tröja-Karlsson   Nagellack-H&M   Halsband- Har jag fått!

Mopedbrud

Hej allihopa! Julia har varit här en stund och vi hittade en grymt kul video som vi satt och asgarvade åt!
HAHAHAHA,det är musiken som gör hela grejen med! Vi sprang ju spåret också,sprang fortare än vad jag och Tina brukar göra så vi gick lite fler gånger men kom ändå runt på lite mer än en kvart! Sen drog jag och Rickard till mobila och köpte tröjan som ni såg i inlägget innan,"scenkläderna" får ni se imorn! Är förövrigt ganska nervös men ändå peppad,det är ju bara en gång om året (iaf en riktig föreställning), så ja! Just nu så börjar jag bli väldigt trött,men ska sitta här ett tag till och sen fixa lite med kläder och så tills imorn. Ni får ha det så bra så bloggar jag imorn ifall jag hinner! btw: mycket ordet "imorn" i det här inlägget? xd
/ Isabella

Uppvisningströja!

Ny tröja från Karlsson (129:-) till uppvisningen imorn! Fast linnet är inte därifrån.

Fredagsmys!

WIHOOOOOOOOOOO! Är så himla glad att jag grejade biologiprovet! 47/55 och jag når målen med "marginal" stod det. Så himla stolt att slippa 3 omprov i rad på samma grej som förra biologiprovet... Julia och jag fick för oss igår också att hon skulle sova här,och så blev det. Det var därför det inte blev något inlägg igår.. Haha har alltid så himla kul med henne,går inte ha roligare!♥ Vi får så himla knäppa idér hela tiden! Låg och tränade på engelskan ett tag med,(vi hade ju prov idag),och det kändes ganska bra när jag gjorde det för det var ganska lätt,hoppas bara på att resultatet var bra. Just nu sitter jag och väntar på att Julia ska höra av sig för vi ska nämligen springa spåret snart! För mellan 6 och halv 7 kommer Rickard hem och då ska vi åka till mobban och köpa tröja (tills dansuppvisningen imorn) . Imornkväll så blir det att åka till Jossi och sova där med Julia och Elin,asnice! Men ska röja lite i rummet tills Julia hör av sig,men jag bloggar nog sen!

Onsdag

Hejhopp!
Blev visst inget "kniven mot strupen" igår så det blev House istället. Skola igen idag då,gör vad som helst för att få lov nu! Sen blir jag lite extra sur när våran biologilärare aldrig rättar våra prov som vi gjorde för ungefär 2000 år sen. Dansen gick bra,förutom att det är svårt att hålla placeringar. Blir strax att hoppa in i duschen,senare plugga engelska (iaf glosor) och kolla på teven! Imorn vet jag inte riktigt vad jag ska göra heller,skulle vilja springa någon dag igen,sen behöver jag plugga (det enda jag gör nu för tiden..),sen ska jag och mamma gå till City Gross och handla tröja och allt någon dag med. Menmen det är sånt som märks,ska hoppa in i duschen nu,hejsvejs!
-
gamla tider..

Inspiration


SNÖ?

Okej? Snö i maj,inte så vanligt kanske,vet bara att det brukar vara dåligt väder i maj. Iallafall som det är just nu,kommer knappt ihåg tiderna för nån vecka sen då man låg och sola,haha! Vädret gör mig grymt trött och jag råkade till och med somna i soffan i en halvtimme eller två... Har pluggat lite idag också,engelska,tyska och fysik. Så ska plugga lite till snart igen,och efter det ska jag titta på "kniven mot strupen". Imorn är det dans igen,sista gången *snyft*. Eller ja,det är iallafall sista gången vi övar på danserna,sen har vi ju uppvisningen på lördag (nervöös),men kul blir det! Jag och mamma måste hinna med att gå ner till City Gross och handla tröja till mig med,hoppas att det finns någon tröja på Outlet eller något! Försöker hinna med att blogga imorn efter dansen!

Seg skoldag

Hej!
En otroligt,och då menar jag OTROLIGT seg dag idag,ville bara hem och sova bort hela dagen! Men det är ju som det är. Ska alldeles strax fixa mig så jag kan gå bort till spåret sen,det är så himla skönt efteråt,man känner sig så himla glad och pigg! Efter det så ska jag äta mat,duscha och plugga engelska,jag har ett prov på fredag. Men ska klä om och sen så drar jag. Bloggar inte mer idag,så vi hörs imorn!
VILL HA!

Cherry flowers













"Du klarar det!"

Hatar att man bara får lyssna på musik i 10 timmar på spotify nu..jag som inte haft det så länge och allt.. Tänk att helgerna alltid går så himla fort! Varför kan inte vardagarna gå fort istället? Har haft lite dålig upptadering här också... Hann inte blogga igår eftersom att jag sov hos Malin. Gårdagen var helt okej. Vi var ute lite,åt glass,pratade,tog kort,satt vid datorn och lite till! Tog speciellt kort på körsbärsträd vid skolan,fina bilder blev det (se dom i nästa inlägg). Det har tyvärr inte varit så fint väder under helgen,mörka moln har man sett nog av i helgen,hihi. Så kollade vi på motorcyklarna som jag sa. Lite häftigt att dom är så himla många! Idag har vi mest spelat wii,eller jag iallafall. Malin har bara suttit vid sin dator (nörden nummer 1!) Kom väl hem hit vid halv 3 någon gång,farmor och farfar var här så det var trevligt att träffa dom också! Tina och jag sprang spåret idag med,gick lite bättre än förra gången faktiskt! Så när jag skulle duscha så märkte jag att mitt skavsår på hälen hade gått upp,hela strumpan + hälen var helt blodig,blev lite chockad när jag såg det! Imorn så övergår det till en mammavecka igen! Ska även springa då igen,nu känns det mer som om det är kul än jobbigt! Min inrikting till skolan just nu är att gå dit och klara dagen,kom igen nu bella du klarar det,29 skoldagar kvar!


Motorcyklar

Lite bilder från valborg,eller på motorcyklarna iallafall. Dom åker precis vid oss,och eftersom vägen är avspärrad där man vill stå så såg man väldigt bra!






RSS 2.0