Knäppt

Först var det varmt,klarblå himmel och sol.
Sen var det lite molnigare och ingen sol men fortfarande varmt,
och sen helt plötsligt så vräkte regnet ner och det började åska och blixtra lite här och där.
Vädret kan visst variera något otroligt. Såklart så började det regna och åska när jag skulle titta på Krilles simskola. Så det blev nästan ingenting med det så vi fick åka hem istället. Och det där med att rensa grejer,planera vad jag ska köpa osv. blev såklart ingenting av bara för att jag är så grymt lat! Men som tur var så har jag inga speciella planer inför imorn så det blir att fixa med rummet imorn istället. Tina frågade om jag ville med ut och springa imorn också,men får se om jag ger mig ut lite senare då istället. Ska fixa lite grejer och sen sova. Godnatt

Lilla lillsjön

Hejhej!
Passa på att njut av vädret, det skulle tydligen regna (åska?) i helgen,det är det jag hört iallafall. Så jag och Julia åkte ju till lillsjön idag igen,älskart. Så himla varmt i vattnet och perfekt sol. Men idag så solade vi inte lika mycket eftersom vi bränt oss rejält båda två. Så låg lite mot skuggan och inte mitt i solen. Så det blev en toppendag idag också! Solade inte ryggen över huvudtaget vilket jag är glad över att jag inte gjorde. Nu är det faktiskt ganska stor skillnad på där bikinin har suttit och inte (för att vara mig),det syns bättre än idag än igår kan jag ju säga.
Ikväll så ska jag fixa i ordning på mitt rum lite,rensa grejer och planera vad jag måste köpa. Det mesta ska jag köpa i ullared tror jag,och IKEA. Jag känner att jag har världens tråkigaste blogg utan kamerabilder,ni har ju inte ens sett resultatet av rummet än...Om jag har vägarna förbi pappa ska jag självklart hämta den.
bilden har inget med lillsjön att göra ;)

FEST HOS MANGE!

Haha gud,det kan ju knappast vara någon som missat den här? Isåfall kan ni ju kolla,ni lär fastna på låten kan jag säga er!

Lycklig ♥

Hej igen!
Gud vad trött jag är,blir att hoppa i sängen direkt efter att jag har bloggat. Och jag är så himla nöjd med mitt rum kan jag lova er! Allt blev klart idag! Förutom att det ena och det andra ska in i lådor och ställas in och så,men det ska jag fixa imorn. Möblerade om gjorde jag också! Trodde det inte skulle gå och möblera om i mitt rum men det gjorde det. Ska försöka få tag i överföringskabeln också så att ni får se resultatet! Vill bara tacka Rickard för all hjälp också,det blev jättebra! Någon dag i mitt liv så ska jag köpa lite nya grejer också. Som en fotölj,ett litet bord till det,tre nya vägghyllor, en sänglampa,ny matta och lite så. Men jag ska ta en sak i taget.
Imorn blir det lillsjön med Julia igen! Måste ju passa på när vädret är fint. Men imorn ska jag inte sola ryggen,jag får inte,okej!?!?!?? Så då ska jag rikta mig mot att bli brun istället... Hihi,kommer med mer upptadering efter det. Godnatt!  

Favoritlåtar just nu:
Nicki Minaj,David Guetta feat. Florida - Where them girls at
Swedish House Mafia - Save the world
Katy Perry - Last friday night
Eric Saade feat. J-son - Hearts in the air
Jason Derulo - Don't wanna go home

Perfekt

Ajajajajajaj min rygg...
Den är helt rödbränd efter idag,tog ingen solkräm där vilket ett av de största misstagen jag gjort! Men det röda går ju så småningom till brunt,så det är det väl värt tillslut. Vi har haft det toppen idag,Julia och jag! Har legat på bryggan och bara solat,och sen när det blev för varmt hoppade vi ner i vattnet. Fick lite brun färg ockå,speciellt på magen och knäna. Skulle vilja bli brun överallt men tyvärr så är det en sak som inte brukar hända mig. Så ja,en toppendag helt enkelt! När jag kom hem så hoppade jag in i duschen för att fräsha till mig lite och nu så sitter jag här. Ska strax fixa en omelett till mig eftersom jag är ensam hemma,de andra är i Vikingstad och badar innan Krilles simskola. Det var nog allt,ha en fortsatt trevlig dag!

TRÖTT

Tjenamors!
Speedway är verkligen häftigt! Det är roligare än vad man tror faktiskt. Somsagt så har jag ju varit där en gång tidigare med Malin och hennes familj,och det var ännu roligare och häftigare andra gången. En rekomendation till er som inte varit på speedway förut. Och perfekt väder hade vi också! Inte för kallt,inte för varmt så man svettades,perfekt kan jag lova! Nu sitter jag nere i vardagsrummet också idag igen,idag så har Rickard målat första lagret färg på mitt rum! Blev supernöjd med färgen,och har redan börjat fundera på hur det ska se ut när ALLT är klart. När vi är i Falkenberg lite längre fram i sommar så ska vi förhoppningsvis åka till Ullared då med,då ska jag köpa lite grejor till rummet. Färgen blev lila som vi blandade av Krilles och Emelias väggfärger som jag nämnde igår. Imorn blir det att åka till Lillsjön med Julia! GRYMT KUL! Och jag vill få lite färg också. Vi åker redan klockan 10 imornbitti,så då får vi hoppas att det inte är så mycket folk där då. Så det är nog dags för mig och Krille att sova nu,annars lär jag väl aldrig orka upp imorn,har inte ens packat det jag ska ha med mig. Vi hörs imorn,godnatt.
googlebild

Tisdag - Speedway

Hallå där!
Sovit gott? Det har jag iallafall,förutom att jag fick lite ont i ryggen av madrassen. Just nu sitter jag och glor på ett jättetråkigt pogram på nickelodeon,men det fanns inget annat just nu. Senare så ska jag ta mig till Malin för att hänga med henne på speedway! Har bara varit på speedway en gång tidigare och det var kul faktiskt! Så det blir roligt. Jag börjar fundera på att klä på mig lite kläder och fixa mig i ordning så man kan gå ut ett tag! Ha en bra dag.

Bilder från skolavslutningen ♥

Thousand years later ...

Förlåtförlåtförlåtförlåtförlåtförlåt x1000!
Jag vet inte vad det är,jag har helt enkelt tappat blogglusten för ett litet tag,och den sjönk ännu mer när jag kom på att överföringskabeln till kameran ligger och saknar mig hemma hos pappa...suck. Hade ju planerat värsta inläggen och nu så gick inte det. Men ska försöka hämta den så snart så möjligt så det kommer lite bilder! Idag så sprang jag spåret på morogonen,duschade en lång dusch efter det. När jag dammsugit rummet och packat ner lite grejor till mamma så gick jag upp till Erika. Vi har spenderat dagen med att sola,bada och hoppat studsmatta. Jag blev lite stolt också,jag fick en vit rand efter bikinin på ryggen,den är inte stor,men den finns där. Och brunare ska jag bli,lite bränd på halsen blev jag också.
Sen så kom jag till mamma,och när jag skulle gå upp på mitt rum för att packa upp så ser jag att hela rummet håller på att renoveras. Nya fönster satt uppe,men ändå inte klart på långa vägar. Det ska målas om på ena väggen också,som en fondvägg! Så jag och Rickard var och kollade på lite färg på City Gross förut,men hittade ingen som jag ville ha. Eller jo jag hittade en fin mörklila färg,men den fanns inte ens där konstigt nog....Emelia har en hallonröd färg i sitt rum,och Krille har en blå färg i sitt rum,så imorn så ska vi testa att blanda dom två så får vi se om det blir resultatet av fondväggen. Helst av allt så skulle jag velat ha en RÖD färg,men det fanns ju självklart inte....
Så just för tillfället så bor jag och Krille nere i vardagsrummet,han sover på soffan och jag på en madrass,han har teven och jag min dator,hihi. Här lär vi väl få bo i minst 2 nätter till,iallafall jag. Men det är helt okej. Jag ska ta och bädda ner mig under täcket nu och se det sista av Johan falk,godnatt allt folk!

Jag suger

Hejsanhoppsan alla söta!
Det har varit väääldigt dålig upptadering måste jag erkänna. Men eftersom det är min blogg så bestämmer jag ju självklart själv när jag har tid och inte! Det är tiden och lusten som har saknats under dom här dagarna jag har varit borta från bloggen. I onsdags sov jag ju hos Malin,och vi hade som en liten tjejkväll kan man väl säga,vi kollade lite på film först,men det var mest jag som kollade eftersom stackaren behövde sitta och kämpa att få ut sina linser i tre timmar...det var trots allt första gången. Och vi doppade jordgubbar i choklad,åt tacos och allt möjligt! Trots strulet med Malins linser blev det ju väldigt lyckat ändå kan jag ju lova er! Gud vad trött jag var,skrattade nästan hela tiden,speciellt på natten. Tack för allt Malin! Och tack till Erika för den lilla stunden vi var innan Malin och jag var med! Ni är bäst.
På torsdagen så vaknade jag ju hemma lille Malin,gjorde inget speciellt vad jag kommer ihåg? Gick hem vid 3 ungefär så sprang jag ett varv i spåret (märker att man tappar kondis på 2 veckors uppehåll!?) Gjorde inte så mycket mer,smsade med lite roligt folk,fixade lite på rummet osv.
Igår (fredag) så firade jag midsommar med familjen + F&F,fick god mat och JORDGUBBAR! ÄLSKAR'T! Tröttnar aldrig på jordgubbar. Sen lite senare på dagen så var jag med Julia en stund,senare träffade vi Oliver,Adam och Julius,vilken skrattattack vi fick alltså,guuud! Älskar dig Julia!♥
Idag så blir det förhoppningsvis att sova över hos Malin igen! Nicee. Men idag blir det inget speciellt som en tjejkväll iallafall. Så det blir dålig upptadering idag också............Ja jag menar det. Men ni får ha det bra,hoppas jag kan blogga imorn iallafall!

Det blev tyvärr ingen bild,min elaka kamera ville precis dö nu bara sådär när jag ville ha ägodelar från honom! BLÖÖÖÖÖÖÖÖÖ


Gamla Linköping - Valla

Hej!
Hoppas ni njuter riktigt mycket av sommarlovet! Det gör iallafall jag,det är därför det kan bli lite dålig upptadering då och då. Idag så har familjen (förutom pappa) varit inne i Valla (gamla Linköping) en sväng,träffade en kompis till mig,Elin heter hon,och hennes mamma som är en arbetskollega till Tina,och Elins tvillingbröder och deras två kompisar. Elin och jag har tydligen gått på samma babysim när vi var bebisar,och sen så har vi träffats igen för 4 år sen senast vi gick på babysimet och vi umgås självklart fortfarande ibland! Så vi grillade lite mat där,matade lite änder,kollade på djur osv. Det är roligt att vara där eftersom det väcker så mycket minnen,och nu får man ju se lille Hugo uppleva samma sak som jag fick göra en gång i tiden!♥ Vi åkte hem vid halv 3 ungefär,sen dess har jag inte gjort så mycket faktiskt. Slängde ihop en kladdkaka,gick ut lite med Elsa (hunden vi vaktar som ni vet),var med Hugo,Krille och hans kompis + Elsa en sväng i lekparken. Ja,en slapp dag helt enkelt.
Imorn har jag en hel del planer,först så ska jag vara med Erika en stund,sen så blir det att åka till City Gross och handla lite gott till kvällen för Malin och jag ska ha en liten tjejkväll bara för oss två. (Egentligen fattar jag inte vad det är för "fel" för att säga "tjejkväll" när man är två pers?) Ah,så vi ska ha en tjejkväll iallafall,vi ska äta tacos med hennes familj,doppa jordgubbar i choklad,kolla lite på film,vara ute i Mantorp och bara leva livet! HÄÄRLIGT! Så det blir ingen uppdatering imorn inte,om jag inte bloggar från mobilen förståss men det är ju sånt som märks. Så annars hörs vi på torsdag igen...tror jag. Ha det bra utan mig ett tag nu! Puss!

Kladdkakan jag gjorde,mums!



Här är Elsa för er som undrar vilken ras hon är,om jag ska vara ärlig så vet varken jag eller min familj vilken ras det är...men söt är hon iallafall! (ursäkta brorsans klädval,strumpor i sandaler är inget vidare tycker jag)


Måndag,Monday,Montag osv.

Hejsan hoppsan!
Gud vad sent vi vaknade idag! Vi skulle egentligen gått upp vid halv 11 ungefär,och så somnade vi om tills nu ungefär...får lite ångest,men det är väl så det är.
Idag så skulle jag egentligen varit med Erika men hon hade inte tid idag,så det bir väl att vara med Malin i stort sätt resten utav dagen. Ska packa ihop lite grejer och fixa i mitt rum innan jag åker hem till pappa i en vecka. Tror vi behöver komma ut lite också,idag är iallafall solen framme! Ha en bra dag!


GAMMAL BILD!

Veckans blogg!


Purple

Hallå där du som läser!
Min blogg har legat nere under idag och igår pågrund av att jag har hållt på med en ny design,tyckte det behövdes fast det inte var så länge sen bloggen fräshades till. Själv blev jag väldigt nöjd och hoppas att jag är det några veckor framåt så jag slipper göra om den snart igen. Igår så tillbringade jag dagen med att slappa lite med Julia först på morgonen,sen när hon åkte hem så satte jag mig vid datorn och där fastnade jag nästan hela dagen pågrund av det dåliga vädret. Tack för allt iallafall Julia!♥
Idag så åkte jag & Krille hem till pappa & Tina och firade lilleman (Hugo) med resten utav släkten,eller ja,förutom Nenne. Det var trevligt,fick god mat och jordgubbstårta,mums! Den här veckan som kommer så ska vi även vara hundvakter åt Elsa,våran grannes hund,för dem har rest bort till Danmark tills på lördag. Så jag,Jonte och Krille gick på en promenad med henne,så ville hon börja busa med pinnar och hålla på,jaja visstvisst tänkte vi. Men sen helt plötsligt så började hon beté sig jättekonstigt och började sticka in tassen i gommen och så,och då såg vi att det hade fastnat en rejäl pinne tvärs över gommen,så vi fick ju självklart panik och började dra och slita i henne så hon skulle följa med hem. När vi väl kom hem så fick de andra ut pinnen vilket var en stor lättnad! Gud vilken bra start på hundvaktandet...haha. Annars har jag inte gjort så mycket,drömt mig bort till en varm plats medans jag sitter och stirrar ut på det gråa vädret utanför fönstret istället. Malin kom hit vid 8 ungefär förut,hon sover här! Vi har inte gjort så mycket vi heller,suttit vid datorn och snackat skype med några skojiga människor. Så det blir väl så ett litet tag till innan det är dags för att sova. "Imorn" (egentligen är det idag eftersom klockan är över tolv) är det dags för en vecka hos pappa igen,kommer med mer uptade imorn. Puss!
HAHA stör mig på att datumet och tiden står en gång till där fast jag vill ha det i det högra hörnet! Ska försöka fixa det också...

ÅH VILL HA! Efterlyses!

Om det är någon liten filur som vet var någon av dessa skönheter finns så släng gärna in en kommentar,tack!♥ (dock vet jag vart trädet längst upp till vänster finns!)


Galna barn? Svar: JA!

HAHAHA! Kan inte sluta skratta,den ena är helt crazy och är så himla knäpp och den andra skriker åt sig själv bara för att hon inte kan sjunga,ni måste kolla ni missar verkligen något annars! Den första videon fick jag som tips av Julia och den andra hittade jag bara sådär! Natthumor kallas det!




Julia and I ♥


ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ LYCKLIG!

Hej på er!
Gud vilken torsdag jag hade igår,ni anar inte! Började med skolavslutning,så himla underbart att bara få vara med klassen en liten stund innan vi skills åt i 10 veckor! Älskar 7a något så enormt,det ska ni veta allihop! Sen hem och göra mig iordning för Liseberg och allt! Åkte iväg vid 1 ungefär,bussresan var grymt rolig för att vara så lång! Satt och underhöll oss med att få lastbils-och bilchaufförer att tuta och vinka,vilket liv egentligen! Vi lyckades bra i vissa lägen,hehe (vi satt ju längst bak i bussen). När vi väl kom in på Liseberg så åkte vi Balder,senast jag var i Liseberg var jag nog 7 år där nånstans,så kunde inte åka så mycket då så det mesta testade jag igår,för första gången. Så det var verkligen kul/häftigt/läskigt på samma gång! "Dock" åkte jag inte Atmosfear,jag är ju en sån typ som kan må illa av karuseller,eftersom jag mådde illa utav höjdskräcken också så jag vågade inte ta risken,den går ju lixom 110 km/h.... och är grymt hög. Så det fick vara,men ångrar mig idag,skulle ändå ha velat åkt den eftersom Julia,Linn och Jossi åkte den...Menmen. Och inte en enda chokladbit vann jag inte heller,är det jag som har den mesta oturen eller? JA! Det enda jag vann var väl "bristen på pengar",hahha. Vi 4 köpte varsin ballong också,fast vi sög bara in heliumet,hahahha så himla roligt! Hemresan var den jobbigaste jag varit med om på väääldigt länge,vid halv 1 därnånstans så började jag bli astrött,så kunde inte hålla mig för att sova,gud vad trött jag var! Kom hem ungefär vid kvart över 2 och somnade direkt när jag kom hem. Så ja,tack till alla som gjorde min dag/kväll/natt! Ni är underbara hela högen! Minne för livet helt enkelt!
Idag vaknade jag vid halv 12,skönt att få sova lite. Följde med Julia till mjölby för att pierca hennes navel,blev lite sugen jag med men det får nog vara,hihi! Sen så gick vi runt lite och tog lite kort med mammas systemis! Blev ganska många bra kort,de kommer i nästa inlägg. Så nu sitter jag och Julia här och nördar ett spel på facebook,kuul! Hon sover här också,jippiiee! Ha en bra kväll!

Skolavslutningslook

Så här såg jag ut på skolavslutningen,en "bonusbild" på mig,Krille och Emelia får ni också. OBS,bilderna är tagna med mammas systemkamera!
Klänning-Cubus
Kofta- JC
Nylonstrumpbyxor- H&M
Halsband-Fått av Nellie♥
Örhängen-H&M
Armband-Thomas Sabo

Michael Jackson = kvinna

Hahaha kolla vilken sjuk bild jag hittade på en tjejs blogg,kan inte sluta skratta!

Taggad till 101 % helt klart!

Hej!
Var ju hos Tina & pappa och fixade håret lite förut. Här är iallafall resultatet ,fick bort det slitna som ni ser,blev ganska kort men ändå skönt att slippa det slitna! Något resultat över färgningen (eller toningen) blev inget resultat över huvudtaget nästan,blev jättebesviken! Men lite brunare blev det iallafall. Fick bli cambilder den här gången också,så det kanske inte syns så bra.
Idag var det sista dagen i 7:an...
Det enda vi har gjort är att städat skåpet (kändes så himla knäppt att inte ha med sig nyckeln överallt,haha!) Och så fikade vi lite med klassen och så fick dom en varsin present av klassen. Slutade vid halv tolv ungefär,så kom hem vid kvart i tolv. Har inte gjort så mycket mer än så,suttit i min ensamhet och målat lite,tänkt på hur jag ska se ut imorn på SKOOOOOLAVSLUTNINGEN (!!!) osv. Kan egentligen inte fatta att det redan är skolavslutning,jag menar det,SOMMARLOV! Känns så himla otroligt och det ska bli så himla skönt att bara få börja om i sommar och starta om lite på nytt. Efter skolavslutningen så åker vi till Liseberg och det ska bli så himla roligt! Kommer gå med Julia,Linn och Jossi där iallafall, fina tjejer detdär alltså! Så det kommer bli väldigt roligt,men det betyder också dålig upptadering. Kommer inte kunna blogga imorn eftersom jag inte kommer hinna och kommer förhoppningsvis vara väldigt trött när jag kommer hem (halv 2 på natten ungefär)+ så ska jag sova över med Julia med. Men det är det ju värt såklart! Ni får ha det jättesuperdupermegasbra för det ska jag ha! Vi hörs på fredag igen,puuuussss!

COLOURS

Påvägen till en systemkamera....

Ge mig en systemis NU!

Oh juste,glömde säga att mamma köpt en systemkamera!
ÄR SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ AVIS,vill med ha. Om det är nån därute som inte behöver en tusenlapp eller två så kan jag gärna ta emot dem! Nu vet ni!

ser lite ut som jag snusar,vavava!?

Save the world

Grattis världens bästa lillebror Hugo som fyller 2 år idag,så himla fort tiden gått! Älskar dig tuffing♥


Äntligen är den här dagen över! Fast den var inte så farlig faktiskt,den var helt okej. Det pinsammaste var att alla 8: or ska stå och psyka ut en när man hoppar längdhopp,men annars så..  Kulan gick väl rätt så bra den med,det var en 3-kilos kula istället för 2-kilos kula som jag och Julia hade tränat på igår,men det gick ju hyffsat ändå. Glad över att jag byte från höjdhopp till kula iallafall,skulle seriöst dött om jag inte bytte eftersom det är massa folk som sitter och tittar... Var hemma hos Linn och "badade" också(egentligen gick vi bara i,doppade oss och gick upp igen) i hennes pool,i kläder! Tur att jag hade med mig extrakläder. Kul var det iallafall! Sen på slutet så hade vi vattenkrig,eller ja,jag var inte med. Ja,det var nog det om det. 1 dag kvar av 7:an nudå,känns så otroligt bra och jag njuter verkligen av det! Imorn så ska vi bara spendera dagen med klassen och klassföreståndarna,7a är bäst! Trivs så himla bra!♥ Imorn lite senare så ska jag hem till Tina & pappa så ska Tina klippa och färga håret på mig,det blir kanoners! Jag kommer med mer upptadering imorn,ha det så bra tills dess!
mums♥

Summerhits 2010

Några låtar från förra sommaren,pånminner om massa minnen ,både hemska och underbara.

Yolanda Be Cool & DCUP-We No Speak Americano

Taio Cruz-Dynamite
Jaykay - Princess

Pato Pooh ft. Adam Tensta - Follow Me (hittade den inte på spotify)

Chris Brown Ft. Tyga & Kevin- Deuces


Ulf! ♥

HAHAHAHHA MINNEN ALLTSÅÅ!

I think I'm ready (mobilblogg)

Tjohooo! Vad görs? Själv tänkte jag snart sova,är jättetrött... Var ju borta vid klämman förut och tränade lite på kulan och längdhoppen,gick ganska bra. Hoppas bara jag inte skämmer ut mig imorn genom att komma med fel fot på längdhoppen eller något annat pinsamt. Nejdå,hoppas det går bra iallafall. Hoppas också att jag inte vaknar upp imornbitti och märker att jag har världens träningsverk i lår och armar,då dööööör jag! Ska nog ta och sova lite nu,så jag inte står och sover mitt i allting imorn. Godnatt!

Mitt sanna jag.

Haha,hade lite tråkigt som ni ser.
Ska ge mig iväg till Klämman för att stöta lite kula och hoppa längdhopp med Julia,vi har ju friidrottsdag imorn somsagt,har inget mer att säga! Hejdå.

Six stuff

Här är det jag fick med mig hem under idag och igår.







Genomskinliga strympbyxor 3pack-H&M
Hårfärg- Ica Maxi
Teckningsblock- Bokia
Örhängen 9pack-H&M
Kofta- JC
Skor- Skopunkten


Bloggar imorn igen,hejsvejs!

Rubrik

Hello my friends!
Vad gör ni? Hoppas ni haft det bra,det har jag iallafall. Var ju och shoppade med Tina igår,hittade allt jag ville så nu är det bara hårklippning och färgning som väntar på onsdag innan det är helt klart inför skolavslutningen! Bilder på det jag köpte kommer senare.. Vi åt på "feferoni" som det heter,gott! När vi var klara åkte vi hem till F&F och fikade lite och sen åkte hon hem. Sen så gick tiden så gjorde vi jättegod fruktsallad efter maten! En av de bästa sakerna som finns. Till det så kollade vi på någon film som gick på teven också! Sen gick jag och la mig,jag somnade vid 1 eller något.
Idag så åkte jag och F&F in till Tornby igen,försökte leta lite presenter till Hugo eftersom ungen fyller hela 2 år på tisdag! Så stor han har blivit ♥ Hittade ganska mycket faktiskt. Så det blir att fira han med tårta ikväll,och sen så kommer hela släkten nästa söndag,nice! F&F köpte även ett nytt teckningsblock åt mig med,det behövdes för mitt gamla är slut... Åt på restaurangen "Chili" med,gott det med! Tog en snabb mjukglass på IKEA med,mums. Sen innan Tina,Krille & Hugo kom och hämtade mig förut så gjorde vi fika med förut,bild längre ner! Okej,lite väl mycket om mat känner jag sååå...nog om det nu. Tack för allt F&F och Tina!
Snart så ska vi åka bort till klämman och träna lite kula och längdhopp tills på tisdag. Tänkte springa spåret också men det blev visst ingenting med det,har inte gjort det nån gång den här veckan så det får bliden här veckan istället. Imorn åker jag till mamma igen,bara 4 skoldagar kvar nudå,det fixar jag. Längtar som en tok till Liseberg också,grymt kul ska det bli,räknar med att dö några gånger också men det är det värt,helt klart! Här får ni lite bilder!

Våran fruktsallad.

Ett övergivet hallon!


Fikat idag!



It doesn't matter because it's Friday!

FREDAG! Så himla skönt,och det har gått så himla fort också. 4 dagar (med skolavslutningen) är kvar av 7:an,är såååå lycklig! Och att lämna in sina böcker känns så hiiiiimla bra. Det är nästan inga riktiga skoldagar kvar heller. På måndag är det en vanlig skoldagförutom att idrottslektionen går bort. På tisdag har vi "friidrottsdag",och på onsdag ska vi spendera hela dagen med våra (bästa) klassföreståndare och städa skåp,lämna in böcker osv. Och på torsdag är det ju SKOLAVSLUTNING + liseberg! ♥  WIHUUUUU!!!!!
Skoldagen var bra,känns inte direkt jobbigt att behöva gå till skolan längre eftersom det är så lite kvar. Var precis ute och tränade lite kula till friidrottsdagen på tisdag. Tur att man har en "låtsasmamma" som är både idrottslärare,fysiklärare,tekniklärare,mattelärare...ALLA ÄMNEN JAG HAR SVÅRT FÖR! Eller så svårt har jag ju inte,utan det är ganska lätt om jag får vara ärlig,det är bara det som är lite jobbigare än andra ämnen (speciellt idrotten,det ä rinte lätt!!!). 
Nog om det iallafall. Senare blir det att vara med Julia,hoppas bara hon kommer hem snart! :D För får inte vara uppe fööör länge idag,för imorn så ska Tina och jag åka och shoppa i Ikano. Ska bl.a handla det sista till skolavslutningen osv. Efter det åker jag till min kära F&F och sover där tills på söndag,kanoners! Hoppas jag får möjlighet till att slänga in ett inlägg därifrån,kameran hänger iallafall med,men vet inte om det används så mycket. Om vi inte hörs imorn så bloggar jag på söndag förhoppningsvis....bara om jag inte blir uppäten av min egna guldfisk,blir inlåst i ett förråd,blir kvävd i min egna jacka eller något annat knäppt så.. Haha nevars.


Gammal bild,men vill ha det håret tillbaka! Igga minen btw.

The smell of bad update...

Ojoj,känner lukten av dålig upptadering. Men det är som det är,har haft massor av annat att göra och när jag väl bloggade så fungerade inte internet så då kunde jag inte blogga iallafall! Lite kort om veckan kommer right here.

Tisdag: F&F var här och tog hand om oss eftersom Tina & pappa var på föreläsning med Johan Rheborg. Det var världens häftigaste men samtidigt lite läskiga vädret också! Blixtrar,åska,världens regn,det bara vräkte ner!, och storm var det iallafall! Det blixtrade ungefär var 4:e sekund eller något här i Mantorp! Lite läskiga grejer hände också,som att Hugo's leksak bara började tjuta (ambulans),farfars billarm gick igång pågrund av regnet. Fick även uppleva världens läskigaste blixt också! Kändes som om det slog ner precis i mig eller något,gud vad den lät! Ni anar inte. Det var den värsta blixten jag någonsin varit med om faktiskt! Lite bilder:





(Det här är en brand på en lada trorja,började brinna av en blixt)

Onsdag:
En nästan vanlig dag i skolan,förutom att vi spenderade Elevens-val tiden åt att kolla på 8: orna som hade gjort ett rörelseverk,roligare det än att sitta i skolan! Hemma gjorde jag nästan ingenting,pluggade matte och resten av familjen var på familjekväll på dagis,men jag följde inte med.

Torsdag: Var hos tandläkaren klockan 7 imorse,usch vad äckligt det är att vara där. Fick dra ut en tand eftersom det kom en till tand under som växte på helt fel ställe eftersom att den tanden jag drog ut inte var lös. Det äckligaste är ju bedövningen,hatar't! Det gick ju iallafall bra eftersom jag sitter här levande.. Men är inte van vid att ha en tand som fattas,äckligt med glugg! Var i gamla Linköping med klassen idag,nice! Gick runt lite i Fenomenmagasinet,i valla,på chokladboden osv. Annars så kom för övrigt precis hem från en "musikal" som Krille och hans klass hade gjort,gulligt värre. Ska alldeles strax plugga lite matte eftersom vi har matteprov imorn :o NERVÖS! Vet inte hur det kommer gå eftersom det är på ALLT sen vi började 7:an...men vi får hoppas på det bästa! Kommer med upptadering imorn hoppas jag! Ha det bra♥


Nyhemkommen (mobilblogg)

Hejsan! Kom hem från Malin för ungefär en kvart sen. Vi har suttit vid datorn,kollat på "i rymden finns inga känslor" som var första gången för mig. Bra var den iallafall. Spelat wii har vi gjort också. Tack för "dagen"! Krille har kommit hem också,så jag har längtat! Blir väl förhoppningsvis att gå ut och hoppa lite senare,först ska jag packa hem till pappa och fixa på rummet.. Har inget mer att säga ...eller jo! Tror inte det blir något bloggande imorn eftersom jag har fysikprov på tisdag,vill inte direkt ha något omprov såhär på slutet. Så ni vet det! Hejdå.

Man down - Rihanna

Så himla bra låt och bra musikvideo,och Rihanna är så himla vacker!



Fisk

Drar till Malin nu,hejdå!
Gulligt,ja.

Time for the shower

Hej på er!
Kom hem från att ha sprungit spåret för ett tag sen,perfekt start på dagen tycker jag! Man blir så himla pigg sen efteråt. Så ska snart hoppa in i duschen. Jag får se när Malin och jag ska va, hon skulle smsa när hon har vaknat och hon har inte smsat än så hon ligger väl och sover...sömntuta,haha nejdå. Ska ändå packa och fixa på rummet eftersom jag ska till pappa imorn igen! Har inte så mycket mer att säga,kanske bloggar något inlägg senare annars blir det imorn. Ha det bra!

Läggdags

Det här har nog varit den längsta och tråkigaste lördagen på länge,hoppas ni därute haft det bättre än jag iallafall! Har inte förens idag insett hur ensamt det kan vara utan sin mamma och bror här hemma! Krille har ju varit borta hela dagen och mamma jobbade klockan 4-9 ungefär.. Och inte någon nytta har jag inte gjort heller,skulle behövt att plugga lite mer än det jag gjorde eftersom jag har fysikprov på tisdag. Aja,just nu så pratar jag med Malin i telen,längesen! Imorrons planer blir först att springa och sen vara med Malin förhoppningsvis,skojsigt! Nu blir det väl att gå och dejta min kudde och hoppas att den botar min huvudverk,hihi. Godnatt!♥

Lördag

Det verkar bli en lååååång dag utan Krille,han har åkt iväg med scouterna och kommer vara borta tills imorn... Konstigt nog så kommer jag nog längta tills han kommer hem imorn.
Det blir kanonväder idag med,så ska nog inte sitta här så länge till. Annars vet jag inte vad som händer idag,förutom att jag kanske ska sova över med Julia då. Och bloggtorka har jag också,vet inte vad jag kan blogga om längre,+ så har statestiken sjunkit så det blir ju inte så mycket roligare att blogga då inte. Men det är ju så det är,nån dag kanske det förändras! ^^ Somsagt så har jag inte mycket mer att säga än att jag kanske bloggar mer senare!
bild från arkivet ♥

Liljekonvalj (bild från gårdagen)

Jag har inte sett ett enda moln på himlen idag,helt klarblå,härligt!
Det blev inte att sova över med Julia idag...men förhoppningsvis så blir det imorn istället,får hoppas på det iallafall! Ska spela sims eller något och sen sova,är jättetrött! Vi hörs imorn igen.

earrings and a necklace

Fick ett halsband och ett par örhängen som hörde ihop av mamma förut som hon aldrig använt,tack mamma!♥

Solar (mobilblogg)

Hejsan! Vad gör "alla" läsare därute? Själv ligger jag på studsmattan och solar! Så himla underbart väder idag,älskart! Hoppas bara på att det blir något resultat av solningen sen,eftersom jag aldrig blir brun så lär det väl inte bli någon skillnad,hihi. Ikväll blir det att sova över med Julia,längtar! Bloggar mer lite senare,ha det bra sålänge!

Aussie

Skulle vilja tipsa om väldigt bra shampoo och balsam till er!
Det är iallafall Aussie som gör dom,och alla produkter dom "gör" luktar verkligen underbart gott! Det var min faster som jag fick sånt här shampoo och balsam av första gången,och jag gillade dom bara av lukten,hihi! Ett tips till er som har slitet och tråkigt hår!

En dag på landet

Nu är alla bilder i Kolmården-inlägget i hyffsad ordning,så ni vet det! 
Hello! Idag har vi varit hos morfar & Lisa ute på landet,trevligt var det...förutom att det blåste så himla mycket. Det har blåst i ungefär 4 veckor nu så börjar bli lite trött på't. Testade även på ett par vanliga örhängen för första gången idag sen jag tog hål senast (jag är ju nickelallergisk),men jag har knappast märkt någon skillnad! Trodde det skulle börja klia efter en timme eller nått men jag har haft dom i mer än 8 timmar så det är bra,så då kan jag säkert satsa på ett par vanliga örhängen till skolavslutningen med så jag slipper gå efter titanörhängen hela tiden!

En liten mobilblogg...igen.

Hej! Ligger i min säng just för tillfället och bloggar därför från min mobil. Krille sover i mitt rum med. Har inga planer inför imorn så vi får se vad som händer,får se om jag ska ut och springa... Ska också försöka rätta till det förra inlägget också,just nu är det bara en enda röra.... Ska ta och surfa vidare och sen blir det att sova,gick upp vanlig vid imorse (dvs. 6.45 ungefär) för att hinna. Så är en aning trött. Godnatt och njut av minilovet! ;d

Mitt bland djuren!

Hejhej!
Att vara i kolmården från klockan 10 till 5 var visst mycket kortare tid än vad jag trodde! Tiden har bara rusat iväg. Vi har hunnit kolla på vääldigt mycket och det slutade med att minneskortet + batteriet i kameran tog slut.... Men jag fick väääääligt många bilder iallafall. Vi åkte även linbanan som nu finns istället för att åka bil bland djuren,mycket roligare och häftigare tyckte jag! Favoritdjuren på Kolmården var björnarna,lejona och delfinerna,helt klart! Så tog vi en glasspaus förut med,så var det en ekorre som var alldeles bakom oss,så himla söööt! Bild längre ner. Hittade en sista-minuten souvenir också. Här får ni lite bilder (bilderna från linbanan ser lite nära ut,men det är därför jag har zoomen inne)
Sista-minuten fyndet! ♥

RSS 2.0