Vi älskar dig! (tidinställt inlägg)

Vi saknar och älskar dig Vilda! Snälla kom tillbaka!
R.i.p 2010-07-30,prick ett år sen hon dog,hon har det bra där hon är nu♥

Hejdå Mantorp och hej Falkenberg!

Sitter och funderar på hur alla mina grejer ska få plats..eftersom jag åker till F&F och ska sova där behövs det ju lite grejer dit också,och man vill ju inte ha hur många väskor/påsar som helst. Så det ska bli spännande och se hur det blir sen. Har precis ätit lite lunch och nu så blir det nog inte så mycket vid datorn resten utav dagen. Jag hoppas ni får ha det jättebra heeela veckan! Jag kommer ha det helt klart bäst. Jag bloggar när jag har kommit hem igen,lovar! Jag har också gjort ett tidinställt inlägg tills imorn,kika gärna in då vad det handlar om! PUSSSS!♥

Happyface

Hejsan!
Hur är läget? För mig är allt bra. Jag och Krille sov ju hos Karin och hennes barn igår tills idag. Vi har haft roligt den mesta delen utav tiden,fast en del tillfällen har bara varit för jobbiga då man bara vill hem. Men det har varit mysigt ändå,även fast det var skönt att komma hem förut. När jag kom hem så tog jag på mig springkläderna och sen gick mot spåret,och där väntade Tina på mig! Det gick bra,alltid skönt att ha det gjort sen! När jag kom hem tog jag en dusch och sen började packa ihop lite grejer och fixade till Falkenberg. Okej,för er som inte har fattat läget inför falkenberg så ska jag berätta:
Det är F&F som har planerat allt redan från början,det är dom som fixar stugan och hela köret. Dom har planerat det jättelänge,och dom brukar fixa stugor och semestrar åt halva släkten (pappas sida). Som förra året åkte vi till Skåne,året innan det åkte vi till Danmark (tror jag?),innan det Frankrike osv. Här är iallafall en länk på där jag bloggade om Falkenberg tidigare iår,där finns det bilder och så för er som vill se. Vi som åker är ju självklart F&F, och i våran familj (pappa,Tina,Krille jag & Hugo) och sen Anette,Benny,Jonte och Nenne. Det är vårat "gäng" som brukar göra saker tillsammans. Det är världens bästa känsla att få vara med dom här människorna,älskar hela högen! Vi åker alltså nu i helgen. Dock så åker jag till F&F redan imorn och där sover jag,och så åker vi tre på Lördag. Tina,Pappa,Krille och Hugo åker också på lördagmorgon. Resten utav högen kommer på Söndag,och då är allt som det ska vara! Vi åker hem på lördag nästa vecka. När vi är i Falkenberg så ska vi bl.a hinna med att gå på Liseberg,åka till Ullared och ta någon tripp till Göteborg eller så. Det ska bli hur mysigt som helst,ni anar inte vad jag har gått och längtat! Jag kommer självklart sakna alla här hemma,men det ska ändå bli sjukt skönt att bara komma bort från Mantorp ett tag♥ Jag tror det var det viktigaste om det,haha och jag hoppas att ni fattar att det inte blir någon upptadering i veckan!

Så jag har alltså packat idag,och för det mesta står allt redo på att åka,har några småsaker att packa i men det tar jag imorn. Tina/pappa kommer och hämtar mig klockan fyra imorn,och så skjutsar dom mig till F&F. Så det är nog bäst ifall jag går och lägger mig,jag bloggar imorn innan vi åker. Godnatt!
I stort sätt allt jag ska ha med mig. Hatar att jag är sån som ska ha så svårt för att packa så lite som möjligt! (det här är innan allt hamnade i väskan)

Uninteresting

Hej!
Det är lite mindre än en timme kvar innan vi ska börja gå mot tåget (bussen?) så jag hinner gott och väl att blogga ett litet inlägg. Just nu fungerar datorn som den ska vilket är jättebra! Igår var den verkligen konstig! Idag är det ganska varmt,jag svettas här inne och undra då hur det är ute. Jag hade visst inte så jättemycket att säga er,förutom att jag längtar till falkenberg upp till 100 %! Det ska bli så underbart! Jag bloggar när jag har kommit hem imorn,ha det bäst!
Bjuder på bilden!

Skum dator (mobilblogg)

Hej, det här inlägget får gå fort för är sjukt trött. Jag vet inte vad som är felet på min dator,en del sidor är blockerade,en del sidor är hur tröga som helst osv. Så jag kom inte ens in på blogg.se förut! Måste fråga Rickard ifall han har gjort något med den. Nu ligger jag i sängen och bloggar från mobilen,vilket inte blir lika roligt att läsa för er. Jag hoppas det går bra ändå. Imorn (eller ah,idag) så ska jag och Krille åka till Karin med familj och sova där! Mysigt! Så det lär inte bli så bra upptadering då heller. Jag får se om jag hinner slänga in ett inlägg innan vi åker,annars så hörs vi när jag har tid och allt funkar som det ska. Nu ska jag sova,godnatt folket!

MINECRAFT!

Jag vet inte varför jag inte bloggade igår? Tror det var minecraft som låg bakom den saken... Påtal om minecraft så är jag helt beroende! När man väl har fattat vad man ska göra så är det jätteroligt! Kalla mig för nörd,för jag vet redan att jag är det!
Gårdagen var toppenbra! Jag träffade Julia och Jossi vid macken vid halv 2 ungefär,vi gick runt i Mantorp och snackade och så. Sen så gick vi till citygross och där så köpte "vi" (dom betalade) en hel bytta med glass,strutar,en glasskopa + 11 stycken nygårda-drickor! Så det åt/drack vi på en kulle,gott var det i början iallafall,sen så blev vi så mätta så vi slängde resten,hihi. Sen gick vi vidare och la oss på en stooor gunga,grymt roligt var det! Vi gjorde massa annat roligt också! Jag kom hem vid 7 ungefär. Tack för dagen,ni är bäst! Älskar er!♥ Senare på kvällen kom Julia hit,och hon har sovit här! Haha gud vad roligt man kan ha! När Julia har åkt sen så ska jag ge mig ut en runda i spåret,härligt. OCH JAG SKA BLOGGA SEN,minecraft kan bara inte gå före bloggen? Så fånigt. Jag har tillochmed lyckats få Julia att spela minecraft,hahaha! Ha en bra dag.

Underbar vecka!

Hallihallå!
Gud vad jag har mycket att skriva om! Anledningen att jag inte bloggat på hela helgen är för att jag har helt enkelt inte haft tid! För det mesta har jag hållit hus på mitt rum,har packat,städat och rensat lite småsaker. På fredag så åker jag till F&F och sover där,och på lördag så beger sig hela högen till Falkenberg en vecka,jag återkommer senare i veckan om det. Och nu ska jag berätta lite om mina dagar jag har varit med om.

Onsdag-
F&F,familjen och Jonte åkte till vårat hemliga ställe och plockade svamp! Hittade rätt mycket kantareller om jag får erkänna,tyckte det var lite lustigt att det fanns så mycket mitt i sommaren. Så vi hittade en hel del. Vi grillade mitt ute i skogen också,mysigt! Efter det åkte vi hem till oss då Jonathan följde med hem också! Vet inte riktigt var tiden försvann när vi var här hemma, vi gick ut en sväng,åt glass,fastnade framför teven då och då,pratade och hade massor av kul. Efter maten så åkte vi till skogssjön och badade där. När vi var i vattnet så kom det plötsligt upp en död fisk till ytan! Snacka om att jag blev rädd/äcklad så jag skrek till,och Jonathan blev också livrädd bara för att jag skrek,HAHAHAHAH! När vi kom hem så tog alla varsin 10-minuters dusch (Jonte i duschen,jag i badkaret och Krille ute i vattenslangen,normalt va? Dock hade krille badkläder på sig när han duschade ute,hihi). Tina hade sagt att den som var i vardagsrummet inom 10 minuter fick vara med att välja film,och det är ju ingen som vill se det man egentligen inte ville se,så alla var där inom 10 minuter så vi kom överens om Ice Age 2. Grymt rolig film,älskar ekorren och Sid!♥ Innan vi gick och la oss förberedde vi oss lite för morgondagen genom att packa lite.
Torsdag- Vi hann faktiskt inte göra så jättemycket innan det var dags att åka till tågstationen inne i Linköping,vi hann äta frukost,packa det sista och fixa oss och sen åkte vi iväg. Jag älskar verkligen den där sträckan vi åker med tåget (kustpilen)! Så himla mysigt är det,man åker vid vattnet,genom skogen,precis vid vägarna så man kan sitta och räcka ut tungan åt alla som åker förbi (normalt we know)! Tåget är också jättemysigt. Och eftersom att jag,Jonte eller Krille känner någon på tåget så kan man ju skämma ut sig jättemycket utan att skämmas!...om ni fattar vad jag menar,kul var det iallfall! Vi hann och spela in en liten randomfilm på tåget,hoppas att jag hinner fixa med den i veckan! Inne på den lilla stationen i Vimmerby stod Anette och hämtade upp oss,så åkte vi vidare till deras hus. Anette gjorde både hamburgare och korv till oss,så det åt vi medans vi roade oss med att kolla på Ronny & Ragge,hahaha,dom är sjuka båda två.  Så hoppade vi lite studsmatta,åkte ner till deras sjö och badade,kollade vidare på teve,åt supergod fruktsallad som Anette hade gjort,satt vid datorn,kollade ännu mer på teve. Vi gick upp till Jontes rum vid klockan 10 ungefär,vi bäddade ner oss i sängarna och låg och läste en stund. Sen så somnade killarna innan mig bara för att jag skulle smsa litet tag till. Vid 11 så såg jag hur det började blinka utanför fönstret,och först så tänkte jag att det åskade,men jag hörde ju inget muller! Så då trodde jag att det var någon lampa eller så som hade gått sönder utanför,men imorse så fick jag reda på att det hade blixtrat jättemycket inatt (utan muller?!). Så kan det vara här i livet.
Fredag- Vi vaknade vid halv 10 eller något,åt lite frukost och kollade på teve samtidigt. Sen gjorde vi oss klara så att man inte var helt nyvaken när Tina,pappa och Hugo kom,dom kom vid 11,halv 12! Vi åt lite tacos till lunch och efter lunch så åkte vi till deras sjö badade,superhärligt! Vi hann spela in en film på studsmattan också,så ska försöka fixa den också! När vi kom hem till dom igen efter badet så fick vi lite fika,och sen så åkte vi hem någon timme efter det. Vill bara säga att jag har haft det underbart hos er,vill tillbaka snart igen,saknar er redan!♥ Påvägen hem så stannade vi till på ICA och köpte lite "strandmat",för vi stannade till i en sjö i Rimforsa och badade och åt middag där och så. Dock hade vi inga handdukar att torka oss med,så vi fick torka oss med kläder som vi hade i våra väskor,smidigt... Vi kom hem vid halv 9 ungefär,och då satt jag vid datorn,höll på att blogga då men våran hårddisk var halvtrasig,så datorn hackade hela tiden. Men nu är hårddisken bytt och allt är perfekt igen!

Lördag- Vi åkte till Tinas idrottshall igen,vill inte ens prata om det,haha! Jag är en sån mes,så ja,nog om den saken. Träffade Malin några timmar,har alltid lika kul vad vi än gör! På kvällen pusslade jag lite (helt beroende!!!!),och sen fortsatte jagatt fixa och dona i mitt rum. Dippade gurka och kollade på teve innan jag gick och la mig också,mysigt!
Idag (söndag)- Började dagen med att springa några varv vid spåret vid oss (800m/varv eller något sånt),tog en lång dusch och sen fortsatte jag i mitt rum. Och där har jag hållit hus ungefär hela dagen! Känner mig nästan som en städerska,är jättepetig när det gäller mitt rum,så ni vet! ;)
Imorn (måndag)- Imorn så är det en halv vecka hos mamma som gäller igen! Har packat och fixat så allt är klart! Tror att jag ska träffa Julia & Jossi också! SJUKT SAKNADE BÅDA TVÅ!♥ Så jag upptaderar mer imorn,så ni får ha det bäst.
.
Det här blev visst ett långt inlägg,antar att dom flesta har slutat läsa för längesen,men ni som läst allt ni är världsbäst! Ha det fint!
Lite bilder från svampplockningen:

Toppendag!

Grattis till världens bästa Erika idag,jag älskar dig!♥
Hej på er!
Hoppas ni haft en toppendag idag! Det har jag haft iallafall. Startade morgonen med att springa lite,körde extra hårt också. Tog en dusch och efter lunch så körde bilen mot Vadstena. Först hade vi riktig otur med vädret då det började regna. För att inte behöva vara ute i regnet så gick vi in på en loppis med jättegamla saker för att fördriva tiden lite under tiden det regnade.. Så vi var därinne i kanske 10 minuter och sen gick ut till bilen igen,och då hade det slutat att regna! Så då körde vi vidare mot Stubbegården. Gud så mycket fika det finns därinne,grymt gott men sjukt mättande! Tur att jag kunde äta med gott samvete iallafall (hade ju sprungit på morgonen). När alla var mätta och belåtna så åkte vi till Vätterviksbadet som ligger vid Vättern! Det var iskallt i vattnet när man skulle doppa sig,och när man väl hade doppat sig så frös man ändå så vi badade iallafall en halvtimme innan vi gick upp. Solade lite också innan det började regna igen och då var det bara att packa in sakerna i bilen och åka hemåt. Trots det varierande vädret så har jag haft en toppen tisdag! Dock så har jag tydligen glömt min överföringskabel till kameran hemma hos mamma IGEN,så har tyvärr inga bilder från kameran att ge er. Hoppas att jag får tag i den så fort som möjligt.
Och nu så skulle jag vilja varna er för dålig upptadering på några dagar. Imorn så ska familjen,F&F och Jonte åka och plocka svamp! Grymt härligt,men ska jag vara ärlig så tycker jag svamp är äckligt,har inte lärt mig att acceptera konsistensen ännu, det är bara roligt att plocka,haha! Efter det så följer Jonte med hem hit och så sover han här. På torsdagen tar jag,Jonte & Krille tåget ner till Vimmerby så ska jag & Krille sova där. Dock så får vi inte se Nenne på hela veckan,men det kommer bli roligt utan henne också tror jag! Så den tidigaste upptaderingen är på fredag,beror på om jag hinner blogga då också men det är något som märks! Så jag hoppas ni får härliga dagar utan mig! Vi hörs,kram!♥

Lycklig chey!

Min pappa äger! Han har fixat datorn nu,så jag har mycket bättre internet,allt går snabbare och alla bilder,musik och så finns nu på datorn! Och gladare blev jag när jag testade datorn hemma hos mamma förut! Den funkade! Rickard hade lagt under en penna så att fläkten fick lite luft,så jag hoppas att det var det enda felet! JAG ÄR SÅ LYCKLIG! Imorse så var vi i Tina's idrottshall,allt gick ganska bra. Jag gjorde iallafall allt som jag ville ha gjort när jag gick därifrån,dock är jag så feg att det tar ett himla tag för mig att insé att jag inte kommer dö. Är iallafall nöjd med den insatsen! Efter lunch så åkte vi till mamma en sväng och träffade Karin,Alva & Olle,även Anna och hennes ungar var där också.. Vi fick fika,sen hoppade jag,Krille och Alva lite studsmatta,sen spelade vi wii och massa annat roligt. En trevlig dag helt enkelt! Nu på kvällen så har jag packat upp lite från mamma,skrivit vidare på min packlista till falkenberg,lyssnat på musik och smsat. Imorn så ska familjen åka till Vadstena och bada i Vättern,efter det så ska vi åka till Stubbegården där det är som en fikabufé! Ni som inte har varit där anar inte hur mycket det finns,det är nästan äckligt! Så på kvällen när vi kommer hem så är det en springtur som gäller! Kommer med mer upptadering imorn,ha det bäst!
-Bjuder på bilden-

NEEEEEEEEEEEEEEJ!

Det oförglömliga hände imorse...
MIN KÄRA ÄLSKADE DATOR GICK SÖNDER! (den hemma hos mamma,min älskade bärbara) Jag satt och spelade minecraft bara för jag hade grymt tråkigt,och sen så typ åts hela skärmen upp! Alltså det började med att det blev svart i kanterna och sen gick det till mitten tills hela datorn var svart,sen fick jag inte igång den igen. Det var hemskt! Datorn är en del av mitt liv,och om inte datorn finns så finns inte hela jag! Hoppas Rickard kan fixa den,han brukar ha kunnat fixa saker förut,men nu är jag osäker... nog om det.
Nu är jag somsagt hos pappa igen! Vid halv sex så kom Erika och hennes familj hit och åt mat med oss,vi åt grillat,det bästa som finns! Sen fick vi efterrätt också,det var glass,maränger,chokladsås,strössel och grädde. OKEJ DET DÄR LÄT JÄTTETJOCKT,men det var faktiskt gott. Målade med gatkritor gjorde vi också,gulligt värre! De gick hem för ungefär en halvtimme,det har varit jättetrevligt att ha dom här,älskar att våra familjer trivs så bra ihop!
Imorn så ska vi åka till Tina's skola och vi har fått lov till att låna hennes idrottshall! Grymt nice att bara få vara i en hel idrottshall själv med familjen och träna det man har svårt på,när andra inte tittar på. Det är bra att jag har Tina alltså! Efter det så ska jag & Krille åka hem till mamma en sväng och träffa mammas kompis Karin med familj! Inte så dumt det heller,det var ju ett tag sen. Bloggar mer imorn förhoppningsvis! Ha en bra kväll.

Här är lite bilder från dagen!










Våran finfina gata! Jag älskar verkligen min mobil! Den tar så otroligt bra bilder,de här ovan är mobilbilder,tro det eller ej!


Tie me down

Hey!
Idag kom jag faktiskt upp på fötter andra gången alarmet ringde! Så nu slapp jag ha ännu sämre samvete! Lyckades komma runt hela spåret på ganska bra tid,så jag är nöjd med morgonstarten! Gick hem och duschade och nu har jag suttit här sen dess. Idag så ska vi till pappa en dag tidigare eftersom vi åkte till mamma en dag tidigare, och ikväll så kommer Erika och hennes familj till oss och äter,trevligt! ♥ Ska ta och packa ihop lite grejor hem till pappa och bädda sängen osv. Vi höres!

Raspberry

Hej alla!
Planerna blev visst ändrade imorse. Skulle ju sprungit med Tina,men när jag vaknade var klockan halv 12 och vi skulle springa kvart i 10. Jag hade alltså råkat stänga av alarmet och somna om igen! Snacka om att jag har dåligt samvete än,får aldrig hända igen! Så imorn gäller det igen,och då ska jag gå upp första gången alarmet ringer,trots hur plågsamt det än kan vara,snooze är min sämsta vän...
Annars så var planerna ungefär som dom skulle! Har varit med Nellie i stortsätt resten utav dagen,har alltid lika kul med henne. Du är bäst,tack för dagen!♥ Nu sitter jag här och gör ingenting speciellt,får se vad jag hittar på. Funderar på att sätta på en film ett tag eftersom det inte finns någonting annat att göra på datorn. Juste! Jag & Nellie hittade grymt stora hallon förut! Mitt ute i skogen typ,eller vid en cykelbana men ändå. Ni skulle sett,jag tror jag aldrig har hittat så stora!
(Halvtaskig bild,mobilbild) Det syns inte att det är så stort,men det är grymt stort!

Skype

Hejhej!
Vad gör alla nattugglor därute? Själv sitter jag och snackar skype med Julia och Markus,trevlans! Börjar bli trööött,så ska väl ta och sova snart. Imorn så ska jag börja dagen med springa spåret,sen efter det så ska jag va med Nellie,hon är så grymt saknad så det finns inte!♥ Så det blir nice. Har inget mer att säga,godnatt!

Kolla vilka coola bilder jag fick förut,när det gråa tar över....

Bokeh-resultatet

Jag vet bara inte vad det är för speciellt med bokehbilder! Så sjukt fina,dock kunde mina bli en aning bättre,men det blir somsagt inte lika bra bilder med vanlig kompaktkamera.

Bokeh

Hej!
Ska testa att göra bokeh,såg att det går att göra det med vanlig kamera också! Får se ifall det blir ett resultat,annars kommer jag med mer upptadering sen!

Friday

Tudelu!
Hur har ni det? Vi har iallafall haft det asbra,och vi var på samma plats när vi vaknade! Vi gick ut till tältet vid två ungefär,satt där inne och pratade och åt godis och lite så. Och det blåste jättemycket,så Julia var tvungen att gå ut och fixa tältet typ hela tiden (stackaren). Dunkade lite musik också,så vi har haft det bäst! När vi vaknade låg halva tältet över oss,men vi orkade inte bry oss. Fuktigt var det minsta vi kan säga,vi var helt blöta när vi vaknade,usch och fy. Nästa gång vi tältar,så ska det garanterat vara bättre väder! ^^ HAHAHA,där ser ni att man kan sova i tält fast det inte är bra väder,känn på den!
Idag skulle egentligen jag,Julia & Jossi åkt in till Mjölby en sväng,men det blev inte så för att Jossi skulle bort klockan 6 ungefär,och Julia och jag är så sega så vi kände att vi inte orkade åka dit. Så vi får ta det en annan dag ♥ Så jag vet inte vad vi hittar på resten av dagen,det är något som märks! Jag bloggar senare,ha en fin dag!
Vårat tält vi sov i,syns det att det har rasat? Det har iallafall rasat längst bak i tältet.

TÄLTA!

Gud vilket väder vi har i Sverige,jag trodde det var sommarlov men jag kanske bara har drömt och det är höstlov istället! I vilket fall somhelst så ska jag och Julia sova i tält,hahahah vi är helt galna! Men vi har tagit ut en massa kuddar,täcken och filtar osv. så vi ska nog kunna hålla oss varma. Gick upp till macken och köpte cola och godis förut,awesoome! (ett undantag för godiset idag eftersom jag inte äter det annars,hehe) Vi får se om vi är kvar i Sverige imorn om vi inte blåst bort eller något annat,kanske slänger in ett inlägg från mobien inatt eller så! Ha det bäst så har vi det bäst!♥

Njo njo njo

AHAHAHHAHAHAH måste få visa er den här! Julia och jag satt och verkligen asgarvade åt den här igår. Det är gubben som är roligast helt klart,men alla andra är sjukt roliga också :D

It's raining

Det blev inte att träffa David idag,vi får ta det en annan dag istället sa vi. Men glad är jag iallafall,för jag och Julia ska tälta ikväll,grymt kul! Blir att vandra upp till macken sen och köpa lite och så. Just för tillfället så regnar det,men det hindrar inte oss från att tälta,jag räknar med att vi får ta med en hel del filtar,täcken,kuddar osv så blir det mysigt! Och det blir ju att tälta på min baksida så det är ju bara att gå in ifall det blir nödläge.
Nu vet jag inte vad jag ska göra,funderar på att lägga mig i sängen med asbra musik och läsa,eller spela sims,eller ladda ner lite låtar och föra över till mobilen,sånt som märks! Måste ju ha lite musik tills inatt också,så ladda ner musik får det bli. Ha en bra dag!

Julia sover här!

Hej!
Julia sover här! Gud så nice,knäpp är hon iallafall! Vi var ute och tog lite kort förut,hon blev bra på ALLA! Och jag blev mindre bra,hade en dålig fotodag helt enkelt. Men det blev några som blev bra. Just nu sitter vi på mitt rum vid varsin dator,vi åt knäckebröd nyss,hahaha (så mamma,om du undrar var dom är på mitt rum) Känner att jag redan börjar bli trött,vi får se hur länge jag orkar vara vaken! Imorn så blir det att träffa David en stund på dagen,sen ska jag träffa Julia igen,trevlans! ♥ Här har ni föresten en bild från förut.

Körsbärskonst


Nothing

Hej du!
Våra gäster åkte hem för ett tag sen,det var trevligt att ha dom här. Mamma hade gjort en jordgubbspaj,muuuums! Nu sitter jag och lyssnar på musik och ska snart spela sims,blev sjukt sugen på det! JA JAG VET ATT SOLEN SKINER,men jag ska spela sims tills det är mat och sen gå bort från datorn,sådäså. Sen väntar en kväll med Julia också,vi får se vad vi hittar på,vi kommer alltid med galna idér så vi får väl se vad som händer. Bloggar mer senare. Ha en bra kväll!

Tomtebloss ♥

Bilderna från Malins och mitt tomteblosspartaj inatt!

Little things hurt so much

Hej!
Har haft en underbar söndag-måndag-tisdag med Malin kan jag lova! Och vill bara påstå att vi är 100% normala som går ut runt halv två-tiden på natten och tänder tomtebloss och dansar till fest hos mange! Jättenormalt! Sen har vi gjort massa annat också helt klart,men den mesta tiden består alltid av att garva,och datorn.. Men tack för dom här tre dagarna iallafall! ♥
Åkte hem från Malin tvåtiden,sen dess har jag inte gjort så mycket här hemma. Varit ute lite,suttit vid datorn,smsat,klämt tre fingrar i ytterdörren fast ett drabbades hårt! Fick blånagel,hela fingertoppen är svullen och röd. Men det är mycket bättre nu iallafall,och nej jag klämde inte mina fingrar själv,utan det var Krille,men det var ju inte ens med mening så det gör ju ingenting. Just nu sitter jag inne i Krille's rum,blir att sova härinne också,och det är snart för är sjuukt trött! Imorn så kommer två stycken hit som heter Angelique och Johannes hit,trevligttrevligt. På kvällen så ska jag vara med Julia,hon är sjukt efterlängtad och saknad! :( Justde,idag började jag skriva en packlista till falkenberg också,fast det är ungefär tre veckor kvar.. Ni anar inte hur mycket jag längtar efter det,mina föräldrar kommer vara tvungna att släpa ut mig gråtandes ur stugan när vi ska hem. Jag återkommer om falkenberg när vi ska åka. Godnatt!
Hej!
Har haft en underbar söndag-måndag-tisdag med Malin kan jag lova! Och vill bara påstå att vi är 100% normala som går ut runt halv två-tiden på natten och tänder tomtebloss och dansar till fest hos mange! Jättenormalt! Sen har vi gjort massa annat också helt klart,men den mesta tiden består alltid av att garva,och datorn.. Men tack för dom här tre dagarna iallafall! ♥
Åkte hem från Malin tvåtiden,sen dess har jag inte gjort så mycket här hemma. Varit ute lite,suttit vid datorn,smsat,klämt tre fingrar i ytterdörren fast ett drabbades hårt! Fick blånagel,hela fingertoppen är svullen och röd. Men det är mycket bättre nu iallafall,och nej jag klämde inte mina fingrar själv,utan det var Krille,men det var ju inte ens med mening så det gör ju ingenting. Just nu sitter jag inne i Krille's rum,blir att sova härinne också,och det är snart för är sjuukt trött! Imorn så kommer två stycken hit som heter Angelique och Johannes hit,trevligttrevligt. På kvällen så ska jag vara med Julia,hon är sjukt efterlängtad och saknad! Justde,idag började jag skriva en packlista till falkenberg också,fast det är ungefär tre veckor kvar.. Ni anar inte hur mycket jag längtar efter det,min släkt kommer vara tvungna att släpa ut mig gråtandes ur stugan när vi ska hem. Jag återkommer om falkenberg när vi väl ska åka. Godnatt! Underbar låt också: Apollo Drive-Papercut,den spelas om och om igen hela tiden.
Jag och Malins katt,hahaha söta va?

HUHU


Familjen Simpson

HAHAHAHHHAHAHAHA kolla vilken klockren bild jag hittade!
Gulligt värre!
Jag känner att det varit lite halvtaskig upptadering här på sistonde (dock bara igår och idag),men det är därför att jag har varken lust eller tid åt det. För igårnatt satt jag med videon som vi gjort + så sov Malin hos mig så ville inte vara för mycket datanörd (även fast jag aldrig kan sluta vara det) men ändå. Vi sov iallafall i Krilles rum,vi var helt crazy inatt,ni anar inte! Höll på att dansa till "fest hos mange",lekte med våra skuggor osv (misstolk)Kul hade vi iallafall! Idag så har vi inte gjort så mycket heller,suttit lite vid datorn,varit ute och flummat. Inatt så sover jag hemma hos Malin,är redan trött... Men det blir kul iallafall,och somsagt så har jag ju datorn med mig ifall ni undrar vart jag bloggar ifrån. Men ska vara lite socialare nu,vi hörs!♥

Vi har gjort det igen!

WIIIIIIIIIIIHU! Äntligen klar med våran film som vi spelade in när vi var hos kusinerna och sov över,de som inte vet vad jag menar klicka här. Jag erkänner också att jag kunde gjort filmen lite bättre,och att vi skulle planerat den lite bättre innan. Men jag blev ändå sjukt nöjd med den,vad tycker ni? :)

Lyckad dag!

Hej!
Gud vilken härlig dag jag haft det! Att bara få träffa så snälla människor som man har träffat när man var liten,så liten att man knappt kommer ihåg hur kul vi haft det. Det har varit jättetrevligt ute på landet med alla,fick god mat och god tårta! Roligast av allt var att få träffa min gamla barndomsvän Erica som också är Lisa's barnbarn,egentligen är ju jag Lisa's bonusbarnbarn eftersom att det är morfars fru och inte min mormor. Jag har sett massa kort på Erica och mig när vi var små och badade i baljor,gud så söta vi var! Vi har förändrats massa,helt klart,och båda gillar att fotografera! =) Så det var helt klart en jättelyckad tag trots allt strul i början av dagen,men det löste ju sig som tur var.
Imorn så ska vi åka till mamma en dag tidigare bara för att pappa,Tina och Hugo ska bort med våra grannar. Så det blir att åka till mamma extra tidigt imornbitti. Sen så får vi se vad dagen har att ge,något kul ska jag allt hitta på! Nu blir det att gå och lägga sig,är sjukt trött och jag måste sova så jag orkar upp imorn. Juste,kameran följde med också,och det blev en hel del bra bilder (hoppas jag),men datorn är ju fortfarande inte som vanligt eftersom jag inte fått tillbaka alla mina andra filer,så ska föra över hela högen imorn så får vi se om det kommer upp här!


Friday ♥

Ojoj,här var det rensat minsann! Hela våran dator är tom,och då menar jag tom! Pappa har tydligen rensat den i hopp om att den ska bli bättre,och det är den ju just för tillfället,inte ett dugg seg! Men jag har varken msn eller spotify, och facebook eller youtube fungerar inte eftersom han inte hunnit så långt så han har hunnit installera "Adobe flash player" eller vad det nu heter. Så det är i stort sätt bara bloggen som fungerar!
Själv har jag haft det superbra hemma hos F&F! Trivs där upp till 101 %! Satt uppe på balkongen till klockan tolv inatt,gud så härligt det var,älskar sommarkvällar något enormt! Och idag har vi inte gjort någonting speciellt heller,var nere i en pizzeria som heter "Pinocchio" och åt lunch,fast dom har annat gott förutom pizza och sånt,så vi åt kycklingsallad (jag och farmor iallafall),och det var den godaste jag ätit helt klart! Efter det packade jag ihop mina grejer och sen så åkte vi hem lite senare. Här hemma åt vi lite fika,och sen tacos,mums! Sen så följde allihopa med på Krilles simskoleavslutning och kollade på den,kommer mycket väl ihåg dom tiderna när jag gick på simskola,aldrig igen! Nej det avr nog inte så illa egentligen,fast jag var sjukt nervös varje gång jag skulle dit kommer jag ihåg.
Imorn blir det att åka ut till morfar & Lisa (morfars fru för er som glömt bort eller inte vet) till deras sommarstuga! Dit kommer även några som vi inte har träffat på sjukt länge,vet inte när det var senast,men jag var kanske 7-8 år då? Jag har faktiskt ingen aning,men jättelängesen var det iallafall. Så det ska bli jätteroligt att få träffa dom igen! :) Sen vet jag inte vad lördagen har mer att bjuda på,men det är ju sånt som märks. Ha en bra fredagkväll!



Jordgubbar

Vi plockade myyyyyyycket jordgubbar! Gud så gott.



Snart så åker vi mot F&F där jag sover inatt somsagt,vi hörs!


Goin' out of my head now

Hej alla mina vänner!
Idag har jag haft det jättebra med Johanna! Vi åkte ju till lillsjön med familjen,inte nått vidare badväder men det var superskönt i vattnet ändå. Solen vågade komma fram då och då,men den gjorde inte så mycket nytta! Kom väl hem hit vid tre eller nått,så vi har gjort en massa andra grejer också! Vi åt glass som vi öste på sås på,var ute lite,pratade om allt och inget osv. Kul har vi haft iallafall förutom att det hände en jättetråkig grej,men det tar jag inte upp här..tack för dagen iallafall! :D
Imorn så ska vi åka och plocka jordgubbar (!!!!!!!!),snacka om att jag kommer plocka så det ryker alltså! Vill ju ha så mycket som möjligt,får hoppas att det finns några bara,hihi♥ Efter det åker jag till F&F och sover där tills på fredag,så ni får nog inte höra så mycket ifrån mig på några dagar nu. Och en sak till! Datorn hemma hos pappa håller på att lägga av,så om ni skulle råka tro att jag är död eller så,så är det inte sant (förhoppningsvis)! Då är det datorn som har lagt av och sluta fungera. Isåfall kommer jag med upptadering på måndag då jag åker till mami igen. Men vi får hålla tummarna på att det inte händer,ha det bra så ses vi snart!

TEAMSPORTIA

Fick ett par short's av Tina & pappa igår förresten! Nu kan jag iallafall ut och springa utan att behöva svettas som en liten gris! :D Tack!♥




Gamla Linköping - Fenomenmagasinet

Hejhej!
Hur har ni det? Själv har jag det superbra,känner på mig att det varma vädret håller på att komma tillbaka. Det har varit jätteskönt väder ikväll. Krille har varit i Linköping på Laserdomekalas,så då följde jag med Tina för att hämta honom. Innan det så åkte vi in på Mc'donalds och köpte glass,jag köpte en McFlurry Daim,gud såå gooooooooood! Ville att ni skulle veta det,haha!
Fenomenmagasinet idag var helt okej! Finns så mycket knäppa grejer,och en del fattar jag inte ens. Och det är roligare att åka med familjen än vad med klassen,tycker jag iallfall! När vi var klara där så gick vi till ett café och åt en varsin macka och sen till Cloettaboden,men eftersom jag inte äter nått godis just för tillfället så blev det ingenting till mig. Känner mig lite stolt faktiskt. Och sen så åkte vi hem. Resten av dagen har jag inte gjort så mycket faktiskt,råkade somna i en timme eller två bara för att jag var så grymt trött. Låg och smsade lite med folk,gjorde rent min lille fiskskål,var ute en stund osv,såna där smågrejer. Imorn blir det att vara med Johanna,gud vad längesen det var! Minst 1 år sen kan jag ju lova. Lite synd att man tappar kontakten med barndomsvänner som man har kännt sen 6års.. Men imorn gäller det igen! Och familjen + vi ska åka till lillsjön och bada och sola där,kuligt! Sen så åker vi hem och är här tills hon ska hem. KANON! Juste,blev inga bilder från fenomenmagasinet,ingen bra iallfall. Bara på lille coola (töntiga egentligen) Krille utklädd till en sån där som berättar om vädret,men somsagt den blev ingen bra. Så kameran hängde med i onödan!


Lille Isabella

Aww...titta mitt supergamla pass! Jag var nästan 1 ½ år när vi fixade passet åt lilla mig. Saknar tiderna något enormt, vill bara kunna vrida tillbaka tiden och ta vara på tiden av att vara barn lite till..

Hmmm....

Någon som kan gissa vart vi har varit idag?...






















Japp! Alldeles riktigt. Familjen åkte till dinosauriemuseumet i Norrköping idag. Varken Krille eller jag visste vart vi skulle åka så jag och han satt i bilen och försökte klura ut vart vi skulle. Det var väldigt kul iallafall! Hade önskat att det hade varit lite större och mer skelett osv,men eftersom att de flyttar runt i hela världen så är det inte så konstigt. Så ni som inte varit där och vill åka dit ska nog ta och passa på innan Augusti börjar för då så är det förhoppningsvis borta. Krille och jag fick en varsin dino också,titta så söt den var! (de två sista bilderna) Små valpögon typ,älskar den! Efter museumet så gick vi vidare för att leta efter en bra restaurang. Vi hittade en kinaresturang som var helt okej. Mättande iallafall! Påvägen upp till bilen så stannade mamma och Rickard till vid ett café och köpte kaffelatte till dom och smoothie till oss,SUPERGOOOOD! Älskart. Sen så åkte vi hem,somnade direkt i bilen,gud vad trött jag var. Tack för allt mamma & Rickard,det var jättetrevligt ♥ Så nu är det en vecka hos pappa som gäller,gud vad veckorna går fort! Får lite ångest över att det går så himla fort! Imorn så ska familjen (förutom pappa för han ska jobba) åka in till gamla Linköping för att gå in en sväng på Fenomenmagasinet,inte så dumt det heller ni! Så det blir toppen. Efter det vet jag inte vad jag hittar på, det är något som märks.

No more update!

Hejsan hoppsan!
Mina fingrar försöker komma på något att skriva men jag har faktiskt ingenting speciellt att skriva! En sak är att det inte kommer bli så mycket mer upptadering än såhär idag. Dels ska jag packa ihop till pappa igen,och städa lite på rummet (dammsuga osv.),sen så ska jag försöka att inte sitta vid datorn så mycket såhär nu på dagen. Och ikväll blir det att spela sims eller något annat så jag slipper tänka på bloggen då. Så ni vet det! Men jag kommer ju med mer upptadering imorn! Ha en superbra dag!

Bild sen i våras

Hur gulligt är inte det här då?!

Detta skrev jag om mitt marsvin Moltas när han dog när jag gick i 1:an där nånstans. Vi hade någon svenskalektion där man skulle rimma om något man tyckte om eller så. Och mina lärare berömde mig för det här kan jag minnas! Inte ett enda rim finns med om man inte tänker på första raden. Och nej,mitt marsvin bröt inte benet,fråga mig inte varför jag skrev det. Till er som inte förstår vad "lebigt" är så stavas det läbbigt=läskigt typ. (det blev lite suddigt i kanten,fick inte till skärpan ordentligt men ni ser ju vad det står hoppas jag)

Evian Roller Babies

HAHAHAH den här kommer jag ihåg så väl! Så himla sööööta,en av de bästa reklamerna nånsin!

The result is finally here!

(Heter resultat verkligen result på engelska!? Ibland vet jag inte om jag kan lita på det där "googletranslate" alltså,det lät lite knäppt...)
Här har ni resultatet. Tyvärr så hann jag inte fixa ihop några "förebilder" och så. Men ja. Den lila väggen var alltså vit från början,då var det andra gardiner,annan möblering osv. Ni som känner mig och har varit hos mig vet nog hur jag har det nu! Dock tog jag inte kort där garderoberna står,men det har ändå inte hänt nånting där och kommer aldrig att göra. Är somsagt supernöjd!
Bilderna är ju somsagt tagna med mamma's sytemis (linsskyddet ligger på skrivbordet,hihihi)

Krille & Jag

Hejsan!
Gud vilket väder vi haft idag! Klibbigt,varmt,regn,åska,ja allt möjligt! Imorse så började det åska lite,och jag satt och åt min frukost. (okej det var en ganska sen frukost,vid halv 12 där nånstans..ibland blir det såna dagar). Då drog Rickard ut mig och Krille i bilen,han trodde tydligen att det skulle bli VÄRLDENS OVÄDER!!!!!!!!!!...typ. Så han vågade inte stanna kvar i huset ifall blixten skulle slå ner eller så. Och jag hade ju inte fixat mig eller nånting,jag hann inte ens äta klart så min frukost stod och svälte ihjäl på bordet istället. Så ja,vi åkte runt i ungefär en halvtimme innan lille Rickard förstod att det inte var nån fara,det regnade och åskade lite men ingenting mer. Så så vare,bra att han är rädd om oss iallafall,men ändå. Snacka om att jag var sur som en citron! Jag smsade till och med till mamma: hjälp mig mamma! (hon jobbade) HAHAHAHAH!
Idag har det varit en sån dag då man känner att man inte orkar nånting. Men lite blev gjort iallafall,fick låna mammas systemis och fotade lite på rummet så ni ska äntligen få se! (nästa inlägg)
Annars så sitter just för tillfället inne i Krille's rum,han ville så gärna sitta vid datorn (han har en stanionär dator) och han ska ju sova inne i mitt rum så jag följde med och sitter då härinne istället. Det blir att sova ganska skapligt idag,vill inte sova bort hela dagen imorn! Lite egobilder:

KOM TILLBAKA!

Åhnej åhnej. Älskade byxdress,den är boortaaa! Den verkar vara slutsåld eller så har de slutat sälja den eftersom den kom för ett tag sen...den finns inte på H&M's hemsida alltså. Jag som gärna ville ha en,jag är för sent ute helt enkelt...Och bege mig till Linköping orkar jag inte heller,den lär väl inte finnas iallafall.
LÅNAD BILD!

1a Juli!

Hejsan! Vad gör ni? Hoppas ni gör något kul iallafall,ni som inte sover alltså. Själv har jag varit ute med Julia i typ hela Mantorp? Kändes som det iallafall så som vi åkt runt,haha. Tack för kvällen iallafall din knäppis!♥ Just nu sitter jag här och lyssnar på musik alldeles för mig själv..hehe. Och ingen är speciellt social så funderar starkt på att lägga mig i sängen och titta på Step up,världens bästa film kan jag ju lova. Så jag ska nog göra det och sen sova. Godnatt!

RSS 2.0